turbo_ajvar
Ističe se
- Poruka
- 2.818
hemiju ne treba uzimati... to je sigurno
svašta... danas ne možeš da igraš ni jedan sport bez dodatka suplemenata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hemiju ne treba uzimati... to je sigurno
svašta... danas ne možeš da igraš ni jedan sport bez dodatka suplemenata
Pa od trbushnjaka nema sigurno..![]()
znao sam da će neko tako nešto da kaže 
zar rebraca nije imao urodjene probleme sa srcem??
pa da, to su uglavnom proteini i vitamini koji su potrebni za funkcionisanje tela pod velikim naporom i pored toga redukovana ishrana..
jes, Kobi (npr) ima onoliku ruku od sklekova i trbušnjaka?
И тај Коби је за једну летњу паузу добио доста на маси што је природно немогуће...Америчком методом ,зна се која је
И тај Коби је за једну летњу паузу добио доста на маси што је природно немогуће...Америчком методом ,зна се која је
ne zna se.. koja je to americhka metoda?
Никакви суплементи већ храна ,америчка метода неком за успех док другом за болест
Храна богата хормонима.
Ја сам искусио њихову храну .Да сам остао тамо мало дуже вратио бих се кући са 10кг вишка само за месец дана.Апетит ти полуди
За сваког билдера Америка је сан снова и многи оду тамо да живе и раде јер су услови такви као створени за њих.
100гр пилећег меса има 5гр тестостерона,100гр рибе лососа има 5гр креатина
ja sam malo preterao, ali ima 113.4 kg...lebron ima 107kg, cca a ne 120...
Никакви суплементи већ храна ,америчка метода неком за успех док другом за болест
Храна богата хормонима.
Ја сам искусио њихову храну .Да сам остао тамо мало дуже вратио бих се кући са 10кг вишка само за месец дана.Апетит ти полуди
За сваког билдера Америка је сан снова и многи оду тамо да живе и раде јер су услови такви као створени за њих.
100гр пилећег меса има 5гр тестостерона,100гр рибе лососа има 5гр креатина

pa zbog te "kvalitetne" hrane na ulicama ne možeš da vidiš dve osobe koje nisu gojazne, a videti neku extra devejku je ravno viđanju Jetija
nekada je bilo evropska kosarka na fintu lepo lagano bilo je bitno ima ti glavu da bi igrao a ne sate i sate teretane. sta je tuje.

nekada je bilo evropska kosarka na fintu lepo lagano bilo je bitno imati glavu da bi igrao a ne sate i sate teretane. sta je tu je.