leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Dobro jutro svima i dobro zdravlje ne dajte se
vidim Ljilja pije brufen

vidim Ljilja pije brufen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro jutro svima i dobro zdravlje ne dajte se
vidim Ljilja pije brufen
![]()

Kako me mrzi da se presvlačim i idem u grad..mrzi meeeee
Pa gužva po gradu, raskopane ulice, nema mesta za parking, a i ta predpraznična atmosfera me počela nervirati....Šta slavimo zapravo?
Ajde, neću negativu da prenosim na vas...Samo pijem drugu kafu i pravim bilans svojih promašaja....
Ljiljo, što te boli glava opet, m? Tebe ništa ne sme da boli...nedam![]()
Nemoj praviti bilanse promašaja, pašćeš u bedak, redovno mi se to dešava kada pravim svoje bilanse.
Jednom sam savetovala drugarici da se moli umesto što pravi bilanse.Drugi dan me nazove i kaže: Znaš li ti koliko sam ja već molitivi izmolila, danas!
Za Ljilju isto pitanje, što te boli glava?
Bila sam u gradu, ljudi ovde je proleće, divan sunčan dan
![]()

Sarma...
Ja danas racice spremam.
Ne perem sudove,slab je pritisak vode
Peglanje me ceka...
I umetne se tu i (m)ucenje![]()

Ja odoh u banku.......peške da prošetam i sklonim se od ludaka....ne vas nego ovih u kanc.....![]()

Ljudoviiii ja riknula od raspremanja dvorista i kuce. Sad da ispecem ribu i noge u vis do veceras, a mozda i veceras![]()

Vratila sam se malopre.....kako smo se nadali, dobro smo se udali.
Taca sutra kod ortopeda, možda mu stave longetu na ruku...Posle svih plaćanja i davanja, opet smo išli na omiljeno nam mestu..kafić gde me poznaju i znaju....viski!
E, danas sam drmnula Džek Danijels, mogu reći....prava stvar.--Taca pije pils...oh, grozno....![]()

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mozda cak budem i vrlo dobar,a i ba sme briga,meni vazno da nemam jedinice da nemoram posle da popravljam