Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Popodnevna dremka
dz8fx3.jpg

popravila sam sve ocene ,nemam jedinice :zskace: :zskace: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mozda cak budem i vrlo dobar,a i ba sme briga,meni vazno da nemam jedinice da nemoram posle da popravljam :D

Jociiii....supeeeeer!!!!!!!!!! čestitam.... važno da si sve popravila, eto vidiš da možeš....ja bih još dodala, da i nisi morala da ih dobiješ....mislim kečeve...odmah u početku startuj sa lepim ocenama, lakše tako, nego ispravljati...:cmok:

E sad da se pohvalim, ispekla sam danas tri torte, skuvala osnovu za riblju čorbu, podigla penziju, platila još neke račune...bio mi je brat od tetke iz ZR i snjim provela malo vremena, sad još samo kuče da namirim i popijem čašu vina....pa da se pružim....

Magdalena, upravo se nešto setih tebe i gle ...tu siz:)
Inače, radim generalku: u glavi, duši, blogovima...brišem sve
što me opterećuje...I boli me uvo za sve----više je dana nego života!
Je li tako?
Tako je!:sanke:

Mari, mila.....šta to brišeš na blogovima ? ja još nisam stigla sve da pročitam....

Ovo boldovano je 100% tačno....i treba da nas boli uvo za sve.... treba da smo same sebi na prvom mestu....i boli nas uvo za sve... :cmok:

Jel ona beše prvi razred ? ljubi je za mene...

da u sustini sve je ok ipak najbolje joj ide komunikacija sa drugarim sto je bas cudno ,jer roditelji joj uopste nisu komunikativni z:mrgreen:

Jeco, čestitke za tvoju devojčicu!
Kad dodješ u Niš nemoj da me zaobidješ, slučajno---:sanke:

Mari sanse nema, ja sam vec najavila nadredjenima obilazak omiljenih mi forumasa po Nis :znamiguje:

ej nemoj da krades avatare, to je bio moj... neko vremez:mrgreen:

eve necu,biti cu fina :zelenko:

Karamba i Karambita, Sto Mu Gromova...i Hiljadu mu Jelenskih Rogova
REKOSE DA JE ZA NOVU GODINU i do minuuuus 25 ( - 25 celzijusa)

a veceras rekose za Novu Godinu i do PLUUUS 20 ( +20) z:cry:

Jedan satiričar reče

" Ovde ko ne poludi - taj nije normalan. "

Jelena iz Pazove (ne znam stara il nova) z:lol:

juce ti videh predivan avatar novogodosnji i pomisilih sad bar neces menjati neko vreme.

'Ajde odaj nam tajnu, u čemu leže tvoji razlozi svakodnevnog menjanja avatara. z:((
'Ajde jednom molim te...zadrži ga bar 2 dana da se bar malo naviknemo z:)

dobro veče z:lol:

Karamba i Karambita, Sto Mu Gromova...i Hiljadu mu Jelenskih Rogova
REKOSE DA JE ZA NOVU GODINU i do minuuuus 25 ( - 25 celzijusa)

a veceras rekose za Novu Godinu i do PLUUUS 20 ( +20) z:cry:

Jedan satiričar reče

" Ovde ko ne poludi - taj nije normalan. "

Jelena iz Pazove (ne znam stara il nova) z:lol:

juce ti videh predivan avatar novogodosnji i pomisilih sad bar neces menjati neko vreme.

'Ajde odaj nam tajnu, u čemu leže tvoji razlozi svakodnevnog menjanja avatara. z:((
'Ajde jednom molim te...zadrži ga bar 2 dana da se bar malo naviknemo z:)

dobro veče z:lol:

Nadam se Pajce, da ni jedna neće biti tačna od ovih prognoza...ni plus 20 a ni minus 20.... bre, ima da padamo ko muve....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back