Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Magda 
Ljiljine su za ripanje a moje za kršenje čaša
Evo i od mene jos jedna pred odjavu...

Ljiljine su za ripanje a moje za kršenje čaša

Evo i od mene jos jedna pred odjavu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma gde su se pronašli...sve to teoretičari,videla sam i ovako sam stala
nisam kadra ni komentar da dam..reko da sačekam oni muški da se izredjaju onako pronadjeni u pesmi hahahahhahaah

Ma gde su se pronašli...sve to teoretičari,
kao i mi...nego, što kažeš, nek ide život...
Ljiljo, sve zamišljam da se ti i ja vužgamo tamo na Savi i Meš sa nama....a ja bi Mazu držala u krilu, i Šašu isto....
.ebes teoriju bez prakse 

Loly...poljubac ti sledi...
I što ste tunjave danas...Ja naprotiv, lena ko crna zemlja, ručak imam, ceo dan sam vatačica zjala,
što bi rekla prepametna nam Milevica...i baš me briga; više je dana nego života...
jesssssss![]()

Jacobe,
kako je lepo videti te opet...
Da se nisi oženio a nama to promaklo, m ?![]()

Dobro jutro svima koji su tu , a onima koji će da dodju želim dobar dan.... danas mi je malo bolje, izgleda da ću preživeti...hahaha...
Da mi vidite dvorište,rekli bi da je Lena u nekoj vezi sa Milevinom Donom i Bajom....travnjak utepan, ruže, i još neko cveće izgriženo, grančice i grane, (pazite grane !) tuje na sve strane, stablo tuje oglabano, a ona blatnjava ko prase....

Plasticne flase, sepurike, kartoni, papiri, cepovi, gumene igracke, razne drvene preradjevine... a kum nam iz njemacku dosao u goste i bas sad kad se sneg otopio a sve isplivalo na videlo... ubila me sramota![]()

Znate šta? Ste vi na raspustu možda?
Meni je danas kompjuterski dan...Sutra idem do grada, pa u bolnicu,
ako me nema nemoj da me tražite.....slučajno![]()