Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako me mrzi da se presvlačim i idem u grad..mrzi meeeee
Pa gužva po gradu, raskopane ulice, nema mesta za parking, a i ta predpraznična atmosfera me počela nervirati....Šta slavimo zapravo?
Ajde, neću negativu da prenosim na vas...Samo pijem drugu kafu i pravim bilans svojih promašaja....
Ljiljo, što te boli glava opet, m? Tebe ništa ne sme da boli...nedamz:girl:

Samo da vam mahnem...i poželim dobro jutro, dobar dan.... odjutros sam već ispekla jedan kolač, eno ga hladi se...a treba još jedan....a i puno drugih obaveza imam....

Jupiii...sad mi stigao sms od banke, legla penzija.....dva dana ranije.... hm....

Kako me mrzi da se presvlačim i idem u grad..mrzi meeeee
Pa gužva po gradu, raskopane ulice, nema mesta za parking, a i ta predpraznična atmosfera me počela nervirati....Šta slavimo zapravo?
Ajde, neću negativu da prenosim na vas...Samo pijem drugu kafu i pravim bilans svojih promašaja....
Ljiljo, što te boli glava opet, m? Tebe ništa ne sme da boli...nedamz:girl:

kako te samo razumem...
po svakom pitanju

Samo da se javnem na brzinu.Tek sam sad ukljucila komp,jutros obavili nesto u policijskoj stanici,pa nabavka,trk kuci slazi ves,savila sarme i napunila suve paprike a izmedju sarena slaninica i malko suvih rebaraca...
Odoh sad da zajasem usisivac :metla:

Vratila sam se malopre.....kako smo se nadali, dobro smo se udali.
Taca sutra kod ortopeda, možda mu stave longetu na ruku...Posle svih plaćanja i davanja, opet smo išli na omiljeno nam mestu..kafić gde me poznaju i znaju....viski!
E, danas sam drmnula Džek Danijels, mogu reći....prava stvar.--Taca pije pils...oh, grozno....:sanke:

Najvažnije sam izostavila:
Danas lep, sunčan dan u Nišu. Prodavci na tezgama sa onim sitnim stvarčicama što treba da nam novu godinu najave lepšu i bolju, svi to očekuju znam. I dobro je da je tako.
Nego, gledam; svaka druga žena u Nišu u bundi:zroll:
Došlo mi kako koju vidim da pridjem i tresnem joj šamarčinu.....i da je pitam zna li koliko je malih kunica, recimo, potrebno da bi one izgledale sofisticirano....I da su te iste kune morale da umruz:cry:
Lepo šamar svakoj i kvit:sanke:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back