lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
![]()
koje pametne izjave!!!
A sto ti nemas ni reputaciju ni avatar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
koje pametne izjave!!!

A sto ti nemas ni reputaciju ni avatar?
dOBRO VE;E
EVO MENE......VEZA JE KATASTROFA......ledja me ubiše......

dobro i tebi....
eve me .....gledam s Macom pesme..tj. slušam.....druženje posle 30 godina![]()

Evo me... sa poslednje terapije
Magda draga, zelim ti da sto pre prodje svaka briga...
Loly za malca, bas mi je zao.
Mimi poslala sam ti link.
Ostalim ljudovima zelim lep i dobar dan![]()

Aj' držimo palčeve da bude i zadnja, da se ne ponavlja! I hvala za link, jel' u bonama?Evo... po jedno parče za svakog
... da se bar malo "izvadim" što me nema.![]()
Inače je![]()
ma dobro sam
nego ima tu neki utikac koji zeza, ja ga slucajno iscupala iz zida, i kad utaknem lampu on blinka nako, ja se spetljala, dok sam pomerila sto, posto je iza, i zakacim ono spolja, haha
jao kako odvratan osecaj, samo mi je sevnulo , i u momentu kao da se vrat ukocio, neki jak pritisak , ne umem da objasnim, i dok dosla sebi posle par sekundi, utrnu mi ruka
taman zivci obnovljeni
idiJot
a nikako to da popravimo
neje mi prvi put

E Mari, može mali savet (iako ga nisi tražila)
od kada sam počela da lignje spremam u kesama (one fino što se pre sevga koriste za piletinu i ostalo meso) rodila sam se
nema prženja, prskanja, masnoće na sve strane
napunim ih, zatvorim čačkalicama pa u činiju sa uljem i začinima, dobro uvaljam u to ulje pa pravac kesa, )dodam i ostatak ulja u kesu, mada i ne mora), kesa u tepsiju pa sve u rernu...niti miriše niti masnoća, niti stojiš sve vreme i mešaš...milina...a ukus odličan
Mrzim da ih pržim, mnogo masti treba, a volim da ih jedem. I od kraba su super.Pre mnogo godina, dok sam radila kao volonter u bolnici u Stenfordu, upoznala sam devojcicu po imenu Lizu, koja je bolovala od jedne retke bolesti. Pokazalo se da je jedina mogucnost da ozdravi bila da joj se transfuzijom da krv njenog petogodisnjeg brata, koji je na neki neobjasnjiv nacin uspeo da prezivi istu bolest, tako da su se u njegovom organizmu stvorila antitela koja mogu da savladaju tu opaku bolest.
Lekar je njenom malom bratu objasnio kakva je istuacija i pitao ga da li
zeli da da krv za svoju sestru. Decak je posle samo jednog trenutka, duboko uzdahnuo i rekao :
- Da, spreman sam ako ce to spasti Lizu .
Dok su vrsili transfuziju, lezao je u krevetu pored sestre i smesio se. I ostali su se smesili gledajuci kako se devojcici vraca boja na obrazima. Onda je njegovo lice ubledelo i sa njega je nestalo smeska. Pogledao je u lekara i drhatvim glasom upitao:
- Hocu li odmah poceti da umirem?
Posto je bio mali, decak je pogresno shvatrio doktora, mislio je da ce sestri dati svu svoju krv. Ja sam tada naucila sta je hrabrost.

sve te kese za pecenje u rerni izazivaju kancer!
Barem je manje kalorično od prženja. 
****** stene si cua, od 5 meseci! i gazdarica ga izvodi po 0 stepeni bez icega, dzempera, trenerke.....****** kad nisam *********

Jest u bonama... jao mimi kako guras? Jel te boli?
Ne boli, ruka trne a noga ne sluša, samo me je oko bolelo ranije ali izgleda je OK već odavno, da kucnem u drvo. 
Nemoj da se nerviraš, Lavice, lepo si joj objasnila, jednostavno pokušaj kao i u RL ljude da prihvatiš takve kakvi jesu, što će reći, sa IQ tolikom kolika im je.Mada mala stvarno ue i najstrpljivije da istera iz takta zahtevima za nacrtima oko dehelmintizacije, revakcinacije i ostalog... Ne znam ni sama koliko sam boa dobila na ime strpljenja s njom.
Fala!Ne boli, ruka trne a noga ne sluša, samo me je oko bolelo ranije ali izgleda je OK već odavno, da kucnem u drvo.
![]()
Ja ne mogu takav mi temperament u trenutku mi dodje da joj svasta kazem

Ja ne mogu takav mi temperament u trenutku mi dodje da joj svasta kazem
![]()
valjda pre nego sto je kupila procitala nesto o psima majku mu
Al ajde pocetnca je, na necemu se uci valjda, al jadno stene ne brise mu suze, kupa ga nekoliko puta u nedelji sou bato
Izgleda smesno al....sta ces, ko smo mi da sudimo o drugima?
![]()

Laku noć svima i srećna slava Mari i svima ostalima koji slave sutra. Mama slavi, ali je nedelja a ja još i zaribala, pa joj baš nisam od pomoći, šteta.
Mada i ne slavi više kao ranije, kad je tata bio živ i uživao da ugosti ljude najbolje što ume i može.