Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chat.gif

• Podržavam
Reactions: Nez
Da ne bih pomešala sa prethodnim postom, moram da dodam i ovo; čim prodju praznici, sa Tacom sledi najozbiljniji razgovor....Aman, sa multiaktiv anti ejdž maže ruke, i sa antiridom je svojevremeno mazao celo lice, i nema nameru da se popravi ni malo, koliko vidim....:manikir:

Dobro jutro,
Mila Alex, vrednice moja...:zag:
Valjda će i gospodje uskoro :kafa:

Apropo lignji: uvek ih imamo u kući, u kesama očišćene i hermetički zatvorene i nije problem kako ću ih spremiti...imam literaturu
za spremanje riba koliko hoću...nego to niko od mojih gostiju ne voli...
Eto, zbog toga se dvoumim...A Taca nek si sprema kad nije slava kako zna i ume i nek očisti šporet posle....:manikir:

Najmanji mi je problem spremanje lignji,iskreno,imam sreco sto je vazduhoplovni isao malo na skolovanje Zadar Pula i tako pa se naucio dok je jos bio mlad da jede i morske plodove.U sustini bey njih ne mogu...

Da ne bih pomešala sa prethodnim postom, moram da dodam i ovo; čim prodju praznici, sa Tacom sledi najozbiljniji razgovor....Aman, sa multiaktiv anti ejdž maže ruke, i sa antiridom je svojevremeno mazao celo lice, i nema nameru da se popravi ni malo, koliko vidim....:manikir:

Ovaj moj se mazao dok se nije ozenio i sad misli da vise nema potrebe :aha:

Mari :kiss: :kiss: :kiss:
ovde cu te izljubim a cestitke na drugoj temi :D

Dobro jutro svima...

Svima koji danas slave srećna slava
ja sam toliko zaglibila sa časovima da moram i danas da držim...od toga dve za prijateljsku decu,, naravno zvali sinoć
računar mi je non-stop uključen, tako da u kratkim pauzama videću šta radite

Mari, nije Taca najgori....svojevremeno je Alga cipele mazao antirid kremom....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back