Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad me ova slika potera da odem do pekare i kupim koji za osladiti se.
Samo mi hladno
phil_39.gif

ma dobro sam
nego ima tu neki utikac koji zeza, ja ga slucajno iscupala iz zida, i kad utaknem lampu on blinka nako, ja se spetljala, dok sam pomerila sto, posto je iza, i zakacim ono spolja, haha
jao kako odvratan osecaj, samo mi je sevnulo , i u momentu kao da se vrat ukocio, neki jak pritisak , ne umem da objasnim, i dok dosla sebi posle par sekundi, utrnu mi ruka
taman zivci obnovljeni :lol:
idiJot
a nikako to da popravimo
neje mi prvi put

Hello,
Toliko sam umorna, zaspaću za kompom a veza...ubi bože!
Sav posao sam uradila sama, o slavi govorim...Taca sinoć skrenuo ruku dok je pao na ledu...Još mi samo to trebalo danas;)
Kako ste vi? Ne mogu da čitam domaći...joiv, ajde prepričaj svojoj Mari....vidim bile Magda i Valerija...Slušam, hajde...:manikir:

Say je udarila struja, Val boli zub, Mimi ceka Bildo sa manjim stomakom... razredna blogerka, kod Aleks nema strajka, Smeh svoj nedolazak potkrepljuje kolacima, Magda... ona nedostaje i nadamo se da se brzo vraca u kolosek.
Eto referat, da ne bude da joiv nije uradila domaci.
Joci nam se ne javlja...
Ja cu ljudovi sad da spremam krofne, mada bih spavala... a posle se mozda kuckamo.

Dobro veče....:) smrzla sam se dok sam očistila sneg.... -6 stepeni...mrzim, zimu...meni je već dosta...oću proleće , jesen, leto.....

Mileva, nasmejala si me izrazom : niske ph vrednosti.... da to je....i što uvek ja moram da progutam gorku pilulu, ili žabu ili kako već koji izraz koristimo.... znači ja sam dežurni krivac u svakom slučaju....

Say, nemoj da se igraš sa strujom , nego popravljajte to, može biti opasno...

Mari, žao mi je za Tacu....to vam sad nije uopšte trebalo.

Alex, zavidim ti na onih 17 stepeni.... :hahaha: ozbiljno !

Hvala joiv, super si frendica:zag:
Ja sam preumorna, ali ako sada zaspim probudiću se u pola noći...inače, nešto malo spavam...Ej, pravila sam divne bombice sa jabukama i orasima, moje voćkice
po kojima sam poznata (:rumenko:...i još svašta nešto, a sudove peremo ja i mašina, Taca se izvukao kao niko...no dobro, manje ga boli....A ribe, eh njih sam čistila najduže pa posle pržila....Mislila sam da punim lignje, možda sutra, sad stvarno ne mogu a i previše se razbacujemo oko tih slava....U mom okruženju ne čujem da sutra idu u crkvu - meni je to nespojivo, ili si verujući ili nisi....je li tako?
Tako je:manikir:

ANATEMA - Ana o kojoj svi pričaju

ARENA - Plac površine jednog ara zasejan renom.

AVALA - proždrljivi pas

BALVAN - žurka na otvorenom

BAMBUS - sudar autobusa

BANDOGLAVAC - vođa bande

BELOGLAVI SUP - saobraćajna policija

BUJANOVAC - hiperinflacija

BUNDEVA - neposlušna kamila

BUNDEVARA - žena u bundi

ČAČKALICA - kozmetičarka

ČIKAGO - nudista

DARKER - nadareni pas

DEKLINACIJA - vađenje eksera

DOBROSTOJEĆI - oni koji žive na sredini autobuske linije pa moraju da stoje u gradskom prevozu (v. STAROSEDEOCI)

DROLJA - doktorka Olja

EGZOTIKA - teranje drugoga u egzodus

EJAKULIRAM - E, ja se odmaram.

EKSER - bivši plemić

EKSPRES - bivše novine

FENOMEN - čovek koji opravlja fenove

FUDBAL - žurka sa mnogo hrane

GRMEČ - borba pasa

GURMAN - čovek koji je ostao bez benzina

ITISON - sin vanzemaljca

IZNOS - sline

KISELO - osećaj kao da ste na selu

KITOLOVAC - homoseksualac

KULTURA - obožavanje zadnjice

KRAJPUTAŠ - autostoper

KURŠUM - zvuk koji se čuje prilikom obavljanja male nužde

LEŠKARENJE - nekrofilija

MILIBAR - omiljeno mesto gde se pije

MUGABE - razgovor krave, guske i ovce

MURAT - borba bikova

MUŠTIKLA - krava na štiklama

PRDOMIR - prvi domaći mikroračunar

ROMI ŠNAJDER - Ciganka krojačica

SPAJALICA - mali oglas lične prirode

STAROSEDEOCI - oni koji žive blizu okretnice autobuske linije pa mogu da nađu mesto za sedenje (v. DOBROSTOJEĆI)

STOLICA - lukava devojka

SVETLO - pustinja

ŠPRICER - narkoman

ŠUPAK - čovek koji živi u šupi

TABAKERA - žena koja tuče psa

TAKTIKA - sat, časovnik

TOŠIBA - košava

UMORITI SE - okupati se u moru

USTOLIČITI SE - obaviti veliku nuždu

VEŠALICA - dželat

VISITI - biti član nekog vokalno-instrumentalnog sastava

VUCIBATINA - policajac sa pendrekom

E Mari, može mali savet (iako ga nisi tražila)
od kada sam počela da lignje spremam u kesama (one fino što se pre sevga koriste za piletinu i ostalo meso) rodila sam se
nema prženja, prskanja, masnoće na sve strane
napunim ih, zatvorim čačkalicama pa u činiju sa uljem i začinima, dobro uvaljam u to ulje pa pravac kesa, )dodam i ostatak ulja u kesu, mada i ne mora), kesa u tepsiju pa sve u rernu...niti miriše niti masnoća, niti stojiš sve vreme i mešaš...milina...a ukus odličan

E Mari, može mali savet (iako ga nisi tražila)
od kada sam počela da lignje spremam u kesama (one fino što se pre sevga koriste za piletinu i ostalo meso) rodila sam se
nema prženja, prskanja, masnoće na sve strane
napunim ih, zatvorim čačkalicama pa u činiju sa uljem i začinima, dobro uvaljam u to ulje pa pravac kesa, )dodam i ostatak ulja u kesu, mada i ne mora), kesa u tepsiju pa sve u rernu...niti miriše niti masnoća, niti stojiš sve vreme i mešaš...milina...a ukus odličan

E, te kese su super....i ja ih koristim i stvarno se lepo sve ispeče a rerna ostane čista....

1. "Ne bih htela živeti večno, jer ne bismo smeli živeti večno, jer da trebamo živeti večno mi bi živeli večno, ali mi ne možemo živeti večno i ja zato ne bih htela živeti večno."
(Miss Alabame na izboru za Miss Amerike 1994. odgovara na pitanje o mogućnosti večnog života.)

2. "Kad god vidim tu jadnu izgladnelu decu na televiziji, jednostavno zaplačem. Mislim, volela bih biti tako mršava, ali bez tih silnih muva, smrti i sličnih stvari."
(Mariah Carrey)

3. "Istraživanja su pokazala da čokolada u mozgu proizvodi reakcije slične onima koje izaziva marihuana. Istraživači su takođe dokazali i još neke sličnosti, ali ih se trenutno ne mogu setiti."
(novinar Mat Lauer u NBC Today Show)

4. "Nisam počinio nikakav zločin. Samo nisam uspeo postupiti u skladu sa zakonom."
(David Dinkins, vijecnik u New York Cityu, na raspravi o utaji poreza)

5. "Pušenje ubija. Ako vas ubije, gubite bitan deo svog života."
(Brooke Shields, tokom pregovora o angažmanu za glasnogovornicu anti-pušačke kampanje na nacionalnom nivou)

6. "Okrenućemo ovu momčad za 360 stepeni."
(Jason Kidd, prilikom prelaska u Dallas Mavrickse)

7. "Neće nama neki novinari preturati po dokumentima. Mi smo predsednik.
(Hillary Clinton)

8. "Kina je velika zemlja, naseljena velikim brojem Kineza."
(guest star Charles De Gaule, bivši francuski predsednik)

9. "Ako izuzmemo ubistva, Washington ima jednu od najnižih stopa kriminala u zemlji."
(Marion Barry, gradonačelnik Washingtona)

10. "Ne škodi zagađenje našoj okolini. Nečistoće u vazduhu i vodi to čine."
(Dan Quayle, bivši američki potpredsednik)

Odem ja tako na slavu kod jednog domacina u Malom Mokrom Lugu, a pokraj mene sedne njegov osmogodisnji sin, zalepilo se dete uz mene, ne mice se. Rucak, razumete, kao sto je red, pocne gibanicom, ja taman da uzmem, kad onaj mali veli: "Ciko, da vidite sta imamo u rerni!" Tako stoji stvar, mislim se u sebi, bolje da se ne prejedem na pocetku, nego posle, te preskocim i pilecu corbu, hladne batacice i belo meso, a kad dode sarma na red, taman pruzih ruku, a mali me povuce za rukav i sapuce: "Ciko, da samo vidite sta imamo u rerni!" Odustanem opet. Sacekacu to iz rerne. Zahvalim se i na prasetini, a svi me pitaju sto ne jedem nista. Ni pecene krompire nisam takao, ni tursiju ni proju, ni kajmak, nista. Vidim iznesose se i kolaci, a tu nam je i oprostajna kafa.
"Ciko", vuce me onaj mali za rukav, "da vidite sta ima u rerni!"
"Sta ima u toj rerni?", pitam besno, a mali kaze:
"Omacila se nasa maca."
Momo Kapor

Pre mnogo godina, dok sam radila kao volonter u bolnici u Stenfordu, upoznala sam devojcicu po imenu Lizu, koja je bolovala od jedne retke bolesti. Pokazalo se da je jedina mogucnost da ozdravi bila da joj se transfuzijom da krv njenog petogodisnjeg brata, koji je na neki neobjasnjiv nacin uspeo da prezivi istu bolest, tako da su se u njegovom organizmu stvorila antitela koja mogu da savladaju tu opaku bolest.

Lekar je njenom malom bratu objasnio kakva je istuacija i pitao ga da li
zeli da da krv za svoju sestru. Decak je posle samo jednog trenutka, duboko uzdahnuo i rekao :
- Da, spreman sam ako ce to spasti Lizu .

Dok su vrsili transfuziju, lezao je u krevetu pored sestre i smesio se. I ostali su se smesili gledajuci kako se devojcici vraca boja na obrazima. Onda je njegovo lice ubledelo i sa njega je nestalo smeska. Pogledao je u lekara i drhatvim glasom upitao:
- Hocu li odmah poceti da umirem?

Posto je bio mali, decak je pogresno shvatrio doktora, mislio je da ce sestri dati svu svoju krv. Ja sam tada naucila sta je hrabrost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back