Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
boli me zub![]()
Ako ne gresim,karanfilic moja mama stavi kada je boli zub....
Sad,kako tacno...ne secam se bas.
Mozda zna neko drugi?
Imas li nesto protiv bolova da popijes?
Subota je,radi li neki zubar danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boli me zub![]()

poznato mi je to.
Tako moja DOna
evo je u kući sve vreme
mi joj za doček uvek damo neko sredstvo za smirenje...razmišljala sam da li je to pametno ili ne, ali od kad je za jedan doček od infarkta umro pitbul jednog alfinog kolege (naravno od petardi i pucnjave pištoljem od strane komšija) rešili smo da je manje zlo malo bromazepama ili čega već
Bar dan...
Bilbo će izgleda postati tata.
Nadamo se malim macama na proleće.
A inače, kod mene je standardno, zavejani smo, nigde žive duše, i tako to. Kako ste vi?
Eh, "moja" Debela je trebalo da se okoti za nedelju-dve-tri, ali je pregazio zet njene "zvanične" vlasnice. Blondi, Mirko i Marinko su takve tibe nabacili da ne mogu da procenim je li Blondi skotna ili nije, jedno vreme se čudno ponašala, kao da je bilo prvo teranje, danima me nešto zapitkivala. Trebalo bi ovih dana da prebacim njen filmić kako lovi pahulje, ludica. boli me zub![]()
Ili makar žalfiju?
Uskoro ćeš znati da li je ili nije (Blondi).
Imam i žalfiju i razne moje travke pobrljavke, kao i kafetin, tako da sam zbrinuta što se toga tiče. Nego me nervira što sad moram da idem 100km daleko da bih rešila problem. A sneg pada li pada (a putevi se ne čiste...).
A ne mogu baš ni da je prepipam, uspevam da je uhvatim samo slučajno, kad nije na oprezu, i jedino ona ne prede u naručju. Ali uzdam se da je debela jer jede na 3 mesta, minimum, koliko ja znam. Inače, kako je krenulo hladno vreme, krenuo je i svinjokolj, pa su se "moje" mačke smorile od sirove gudetine, pre neki dan sam im skuvala poparicu od par nekih uzoraka za trihinoskopiju (da ne mislite da je neko drugo meso u pitanju) i bajatog hleba, prvo su posrkali onu čorbicu što je iscurela sa strane, onda su pojeli hleb i tek na kraju meso. 

.
.
E bezveze za Debelu
Nekako imam utisak da se mace generalno bolje čuvaju od automobila nego kuce...al eto.
Još kad neko da gas...
A za klopu, ma da, i oni vole malo da promene... ovi moji traže nekad čudne stvari da jedu, Frodo npr voli onaj kukuruz šećerac iz konzerve i OBOŽAVA čokoladu, a Bilbo voli suva leba da jede.
Uh, i ovi su zeznuti. Ne usuđujem se da im dam granule, da se ne navuku na njih, tek onda neće loviti.
pa naravno da im je komotnije da dobiju gotovu hranu nego da se potrude oko miševa...Samo da vas pozdravim... živa sam, ali....kao da tonem sve dublje... ništa ne ide kako treba i dosta mi je svega....zašto treba u takvom slučaju još jednu lopatu g*vana baciti na moju glavu...
Evo je Lena na prvom snegu.....uživa....
A šta je to, Magdo? Nešto sa ćerkom? Ako ikako možemo da pomognemo, makar da "saslušamo"... 
pa naravno da im je komotnije da dobiju gotovu hranu nego da se potrude oko miševa...

Evo me... sa poslednje terapije
Magda draga, zelim ti da sto pre prodje svaka briga...
Loly za malca, bas mi je zao.
Mimi poslala sam ti link.
Ostalim ljudovima zelim lep i dobar dan![]()
e ovo je divna vest.... obradovala si me , iskreno !!! 

Evo me... sa poslednje terapije
Magda draga, zelim ti da sto pre prodje svaka briga...
Loly za malca, bas mi je zao.
Mimi poslala sam ti link.
Ostalim ljudovima zelim lep i dobar dan![]()