Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan i ostalima koji su pristigli
Pajče, imaš onaj osećaj da baš uhvatiš pravi trenutak...svaka čast za sliku na ledu
Mileva je debeljana i to velika....nije li Gliša tu umešo nešto što nisu prsti:think:

MA JOOOOK, Gliša je mali za toooo :per:,
debela Milevica onako, a ima i neko bogatije krzno, dosta se razlikuje od Glisinog...
i MILEVICA je mala za to :zper:

NE KVARI MI macanke bre :mrgreen:

*,,*::*:*,..**,,**::**::*,,*:::**,,:*:*:*:*;:::*:*
Mari bas su nam lepo uredili onaj forum, al ove mrzi da prstom mrdnu za krecenje:manikir:

Mila moja Lavice...nisam više tamo, rešila sam da ne varam više Krstaricu....:manikir: Eto, takva sam: dok mi se sviudja, svidja mi se, kad ne...zaboravim....;)
Nego, sad sam malo u pauzi...Znate kako sam spremila skuše?
Izrezati po dužini, odrezati sve suvišno( glavu i peraje), složiti preko maslinovog ulja u vatrostalnu činiju....red skuše, red tanko izrezanog limuna. Posoliti i malo bibera, malo vode i dinstati....Izgleda primamljivo....ali ja to ne jedem....Već znate za moju odluku u vezi mesa...i ne nosim krzno, i to znate....:manikir:

Mila moja Lavice...nisam više tamo, rešila sam da ne varam više Krstaricu....:manikir: Eto, takva sam: dok mi se sviudja, svidja mi se, kad ne...zaboravim....;)
Izrezati po dužini, odrezati sve suvišno( glavu i peraje), složiti preko maslinovog ulja u vatrostalnu činiju....red skuše, red tanko izrezanog limuna. Posoliti i malo bibera, malo vode i dinstati....Izgleda primamljivo....ali ja to ne jedem....Već znate za moju odluku u vezi mesa...i ne nosim krzno, i to znate....:manikir:

užasi promiskuiteta.....forumskog....

Dobar dan svima.....onima koji danas slave, " Srecna slava"....a onima koji danas idu na slavu, " Lep provod"....ja se sad spremam, na jedan rucak....a posle na veceru...sutra jopet...joj ko ce to da izdrzi, posle dva dana ribe, pasulja, i ostalih djakonija posnih, bice...uuuuuh...a sta cem, sto se mora nije tesko, bice lakse uz vince belo...:zcepanje:

*,,*::*:*,..**,,**::**::*,,*:::**,,:*:*:*:*;:::*:*
Ako si, :manikir:
Nego.... jel je neko pravio psecu tortu:manikir:

2qmktxc.jpg

Metro Mall, danas

10fqm86.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back