Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma lepa je nisam toliko ne zadovoljna nego sam malo i nervnozna sam,tako da nista mi ne odgovara.
lepo mi pada,stomak mi se ne vidi super,kad jos malo pocrnim i sminka i friz i bice super.

Vidi, ja mislim da je tebi sada ova haljina malo neobična, jer nisi na to navikla i zato se nerviraš i misliš da ti ne odgovara....ali za koji dan , videćeš da ćeš promeniti mišljenje...još stvarno i dolazi frizura, šminka...biće savršeno...

Nego...
Ovako počinje dnevnik mog bratanca na rekreativnoj nastavi
crko-1.jpg

Inače, Toma je uvek u pokretu i nikad mu nije dosta jurnjave.
Tog dana su šetali i otišli predaleko, toliko da su učiteljice pozvale prevoz za povratak u hotel.
Učiteljici se toliko dopala Tomina iskrenost da je istog dana prosledila mami MMS-om. Mi već danima ne prestajemo da se smejmo. :zcepanje:

Da preradim Tominu (danas sam živ crko) u jutros sam živ sluđen. Okolnosti se naređale tako da su dovele do ove situacije koja je za moj (što bi prija rekla švapski) sklop teško zamisliva.
Dadilja ima nešto vanredno, ne znam šta samo znam da mi je drugarica žena rekla da je važno, moja sestra radi prepodne, moju mamu sastavila promena vremena pa ne može da se pomeri, tašta ima zakazano kod lekara, tastu ne bih dao dete u ruke sve i da mogu da ga podnesem a kamoli ovako, drugarica žena službeno u Vršac...i ...?
Meni je ponedeljak najluđi dan u nedelji, od 07h do 21h van kuće...godinama već tako...a sad sam ostao kod kuće. Gledam crtaće :eek: i sav sam sluđen. Neću da kažem da mi ne prija ali me nekako grize savest...Sve sam ja ispomerao, neće ništa da propadne...ali, idiota grize savest jer je ponedeljkom kod kuće. A zdrav i nije na GO. U šta se pretvori čovek :dash::dash::dash:

idem da zamutim kafu pa da napravim sastanak (možda mi bude lakše) kojem će prisustvovati Matejko kao predstavnik jedne i ja kao predstavnik druge strane. Moram prethodno odrediti redosled zaključaka ali je tema svakako kako da provedemo prepodne sa sluđenim ocem po usranom vremenu

Da preradim Tominu (danas sam živ crko) u jutros sam živ sluđen. Okolnosti se naređale tako da su dovele do ove situacije koja je za moj (što bi prija rekla švapski) sklop teško zamisliva.
Dadilja ima nešto vanredno, ne znam šta samo znam da mi je drugarica žena rekla da je važno, moja sestra radi prepodne, moju mamu sastavila promena vremena pa ne može da se pomeri, tašta ima zakazano kod lekara, tastu ne bih dao dete u ruke sve i da mogu da ga podnesem a kamoli ovako, drugarica žena službeno u Vršac...i ...?
Meni je ponedeljak najluđi dan u nedelji, od 07h do 21h van kuće...godinama već tako...a sad sam ostao kod kuće. Gledam crtaće :eek: i sav sam sluđen. Neću da kažem da mi ne prija ali me nekako grize savest...Sve sam ja ispomerao, neće ništa da propadne...ali, idiota grize savest jer je ponedeljkom kod kuće. A zdrav i nije na GO. U šta se pretvori čovek :dash::dash::dash:

I Matejko me sve čudno gleda

Jao.....znam kako ti je.....opušti se kume.....ovo je samo dan koji ti je dodeljen i provedi ga sa Matejkom uživajući baš u njegovoj nesvakidašnjoj lepoti :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back