Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu da verujem pre svega u to da nekome otkljucavas kapiju, vrata i sl...to je nekultura ...
ja postujem svakog psa
mislim prilazim mu najpre pitav[i da li smem, pruzam ruku da me omirise pa onda se druzimo
ni u dvoriste sa retriverima koji vaze za najmirnije pse ne ulazim ako vlasnik nije tu
nekulturno mi je sa jedne strane, a sa druge necu da jedim psa koji je cuvar

Zapravo, zlatni retriveri su, statisticki posmatrano, izasli na prvo mesto prema procentu ujeda, zbog hiperprodukcije na racun kvaliteta.

nije ona moja komsinica

moja komsinica ju e vise puta upozoravala
a mobilni je imala u rukama, imala je da me cimne, ali kako sama kaze nije mislila da iko treba...moze ona sama da udje u dvoriste sa dva velika psa....

Napisala sam ti na temi sta ja mislim o svemu tome. A sta je ta umislila? Da je Cezar Milan? :roll:

Ne bi morala da im kuvaš za vikend

:zcepanje: Upravo tako! :super:

Dobro jutro zelim. Dezuram u kancelariji dok je mimi's dad na terenu, a lep je dan, mogla sam da operem prozore i jos svasta... :aha:

Dobar dan
katedrala u VS--u sinoc
x0wkz6.jpg

ma lako je sada da se zezam
ali tada mi nije bilo do smeha

inače sutra uveče počinje Ivkova Slava tj prvi dan proslave Aleksinog rođendana
biće to riblje veče, nas 12 + 6 deteta, mada obzirom da svi imaju između 10 i 15 god možda nisu baš ni deca
pa u ponedeljak moji i svekrva
pa u utorak kumovi i prijatelji sa decom od 1-5 god )12+10)
pa u sredu prijatelji sa decom poput naše 13-15 god (10+6)
ko pretekne pričaće

Aleksi srećan rođendan:rodjendan:

Dobar dan....svima...:) odradjen svečan ručak, svi nahranjeni, i digli sidro, odneli i što je ostalo za sutra.....sudje sam oprala, sklonila (nemam sudo mašinu) i sad ću da kuliram....nekako slično kao što je Ljilja postavila sliku za Lenu na čestitkama...umorna sam ko pceto... noge bole, otekle, to valjda od srca....al dobro ne dam se ja ....ovo je tek trinaesti jubilej pedesetog rodjendana....:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back