donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
jao jeste...mada da nisam viknula ko zna sta bi bilo.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iako je komsika, nije zgoreg da se najavi telefonom
bas zbog raznih situacija.
jos jednom, zaboravi sve to, krivica tvoja i tvoih pasa - nije.
ispravan stav i zbog tudjih pasa u vezi sa tvojih postupcima.
nije ona moja komsinica
moja komsinica ju e vise puta upozoravala
a mobilni je imala u rukama, imala je da me cimne, ali kako sama kaze nije mislila da iko treba...moze ona sama da udje u dvoriste sa dva velika psa....

dakleM
otvoren box, Dona i Baja u dvoristu
vrata od kuce otvorena,
ja na spratu
kapija yakljucana, kljuc sa unutrasnje strane
moze da se gurne ruka i da se otkljucana
na kapiji upoyorenje o opasnim psima
dolayi jedna osoba kojoj nije prvi put da dolayi
vise puta joj skrenuta paznja da ni za zivu glavu ne ulazi, no da cimne telefonom
dolazi ona i krece da otkljcava kapiju
komsinica pored je upoyorava da ne radi to jer su psi opasni
nema veze, kaze ona, ja se ne plasim, a psi napadaju samo ne koji se plase
ma nemoj upoyori je ona
ja ya to vreme perem kupatilo i ne cujem to
dakle, otvori ona kapiju
i naravno
Dona i Baja se sjure, skoce, ona pocne da vristi, ja odoygo viknem Baja, Diona, oni se pomere itog trenutka, ta osoba brye bolje vrati par koraka nayad i yatvori kapiju
epilog-pocepana trenerka i ujeden prst, onako bas yakacen
nisam mogla da se smirim...yaustavimo krv iz prsta, ja se tresem ko luda, ona se iyvinjava da me nije oybiljno shvatila kad sam joj to pricala a da je mislila da komsinica preteruje
i eto
muka mi je
sa jedne strane smatram da nisam nimalo kriva-ynaci otkljucala je kappiju, ignorisala upoyorenje na kapiji, moje od ranije,komsinice i jos nekih ljudi koji su bili na ulici
mislim da su moji psi reaovali onako kako treba-stitili dvoriste, povukli se na moj glas *tada me nisu ni videli jer sam na spratu
a opet
sve mi muka

smiri se....ta žena je neodgovorna, i paramecijum ima više mozga nego ona...kada tolika upozorenja ignoriše, tako joj i treba...može da se raduje da je još i dobro prošla....nema razloga da ti imaš grižu savesti, a Dona i Baja su samo odradili svoj posao...Magda daj recept, divno izgleda...
Joj, jel moze one piskote iz radnje? Ja nikad nisam pravila torte koje se peku... sve cu da odradim samo da ne pecem kore.
Ne bi morala da im kuvaš za vikend
jednostavno je a fino...može sa različitim voćem, pravila sam već sa bananama(treba ih umočiti u malo vode sa limunovim sokom da ne pocrne ), sa malinama, kivijem....šta bilo...ispečem običnu piškotu od 5 ili 6 jaja, zavisi od veličine tepsije...a tepsija se podmaže samo po dnu i pospe brašnom, da bi se piškota kod pečenja zalepila za rubove tepsije.dok se ona ispeče, odmah kuvam u 8 dl mleka -2 pudinga od vanile( volim onaj ukus sa slatkom pavlakom) i u još toplo umešam pola margarina i mešam dok se ne istopi...tako toplo prelijem preko piškote u tepsiji, da je celu prekrije i rubove, da se želatin ne bi probio do piškote, jer će ga raskvasiti....onda odmah poslažem pripremljeno voće... i odmah kuvam i 2 preliva od želea za torte, to u 6 dl vode, prelijem i ostavim da se stegne...ukrasim šlagom i to je to...
do sečenja i ukrašavanja je za sat vremena bilo gotovo....
i pozelimo sve lepo i pozitivno.aj sg ya domaćicu kao ja-koj to žele kuvaš
ma lako je sada da se zezam
ali tada mi nije bilo do smeha
inače sutra uveče počinje Ivkova Slava tj prvi dan proslave Aleksinog rođendana
biće to riblje veče, nas 12 + 6 deteta, mada obzirom da svi imaju između 10 i 15 god možda nisu baš ni deca
pa u ponedeljak moji i svekrva
pa u utorak kumovi i prijatelji sa decom od 1-5 god )12+10)
pa u sredu prijatelji sa decom poput naše 13-15 god (10+6)
ko pretekne pričaće

ma lako je sada da se zezam
ali tada mi nije bilo do smeha
inače sutra uveče počinje Ivkova Slava tj prvi dan proslave Aleksinog rođendana
biće to riblje veče, nas 12 + 6 deteta, mada obzirom da svi imaju između 10 i 15 god možda nisu baš ni deca
pa u ponedeljak moji i svekrva
pa u utorak kumovi i prijatelji sa decom od 1-5 god )12+10)
pa u sredu prijatelji sa decom poput naše 13-15 god (10+6)
ko pretekne pričaće
Čestitke!!!!
Sva je sreća što ste umereni, ne preterujete.
... /sala, Mileva Čestitke!!!!
Sva je sreća što ste umereni, ne preterujete.