jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Lepa je haljina, i nemoj mnogo da se kvarcujes.![]()
tek sam pocela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa je haljina, i nemoj mnogo da se kvarcujes.![]()
Ćao Mimi.....jel ti Joiv rekla za problem sa profilom? Ja je ništa nisam razumela pa je uputih na tebe
Odoh kući deco......kuckamo se večeras![]()

Dobro veče.....kakvo vreme![]()
Ja sam se živa smrzla... što bi reklo moje dete!
Od kad sam došla kući - pokušavam da se bar malo zagrejem!
Dobro vece....da li da spomenem...ala je hladnoooooo.....smrzo se....i celi dan se sama sebi smejem....toliko sam u svadji sa vremenom, da nocu sanjam kako trcim...i opet ne mogu sve da stignem, jadan moj Blek, kad uvece dodjem, zalepi se za mene, i samo se gura da se mazi....zao mi, joj....o detetu da i ne pricam, samo me proganja da ga propitujem, objasnjavam i vezbam zadatke...kraj je skolske godine, i samo jedva cekam da se raspustim, bar jedna obaveza manje....ali zato sezona, pored redovnog i jos jedan vanredni posao...pa opet jedan na jedan....u trku, pa ko duze izdrzi....izjadala sam se

Joco, haljina je super....navici ces se , na nju....lepo ti stoji....uz ostale detalje, smika, nakit idr...tek ce ti sve dobiti smisao....sad si rastrzana skolskim obavezama, pa kad sve to prodje, onda ce i haljina i matura, biti no 1....tek sam pocelada se kvarcujem
i onako sam bela ko sir.
Znam, zato se i jadam....hvala ti...ajde, ajde......mora tako....to je zdravo znaš![]()

Kad smo kod anti-stres ljubimaca... Evo ga jedan koji je pravi prirodni bensedin, bez kontraindikacija i neželjenih efekata.
![]()

Mila mi cupavicaKad smo kod anti-stres ljubimaca... Evo ga jedan koji je pravi prirodni bensedin, bez kontraindikacija i neželjenih efekata.
![]()
...vala i jesu blensedini...

Kad smo kod anti-stres ljubimaca... Evo ga jedan koji je pravi prirodni bensedin, bez kontraindikacija i neželjenih efekata.
![]()

Ja sam se živa smrzla... što bi reklo moje dete!
Od kad sam došla kući - pokušavam da se bar malo zagrejem!

Odoh da spavam...nis vis ne vidim....samo tackice....pred ocima........![]()

E kad je nisam nasla, to mi i nije bilo smesno...