Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su znaci krize, uvek bili i biće.......nelogično ali to je u krizi sasvim logično.
Doduše, iz našu državu logika davno pobegla :dash:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: prava F-ovka......sedi 5 :cistinaocare:

Znaš onaj vic..... Mujo kopa kanal, za njim ide Haso - zatrpava.... kaže mu prolaznik, ej Mujo nema logike u tome što radiš...ima, ima kaže Mujo samo nema nikog da postavlja kabel u kanal...

ma cene su nam žešće, eto moje dete se iznenadilo sa ovim cenama, hrana je kao i tamo a sve ostalo je skuplje ovde.
A kada je bio pre godinu dana, nije tako komentarisao cene, sada kaže da je sve skupo...ama baš sve
a tek ovo povećanje penzije koje sam dobila........to je tek žalosno, 2% ni 500 din mesečno, bila neki ebeni službenik i otišla u redovnu penziju 35g staža

baš me nervira što moram da kalkulišem i kada su kuce u pitanju, mislim na njihovo lečenje i to mi je velika stavka.........pa zar ni njih da nemam
juče mi priča drugarica, računala koliko troši na hranu za mace i ostala bez teksta

a zar nije normalno da imamo te ljubimce i da možemo sve da im pružimo što im treba?
eto izvinite.........malo sam čangrizava danas

ma cene su nam žešće, eto moje dete se iznenadilo sa ovim cenama, hrana je kao i tamo a sve ostalo je skuplje ovde.
A kada je bio pre godinu dana, nije tako komentarisao cene, sada kaže da je sve skupo...ama baš sve
a tek ovo povećanje penzije koje sam dobila........to je tek žalosno, 2% ni 500 din mesečno, bila neki ebeni službenik i otišla u redovnu penziju 35g staža

baš me nervira što moram da kalkulišem i kada su kuce u pitanju, mislim na njihovo lečenje i to mi je velika stavka.........pa zar ni njih da nemam
juče mi priča drugarica, računala koliko troši na hranu za mace i ostala bez teksta

a zar nije normalno da imamo te ljubimce i da možemo sve da im pružimo što im treba?
eto izvinite.........malo sam čangrizava danas

ma ništa.......viš da smo svi takvi.....zapravo guramo svoju negatovnost u stranu i lečimo se ovde druženjem i smehom....ipak, desi se, doduše retko jer svi vodimo računa da ne kvarimo raspoloženje bar drugima ako ga sebi ne možemo popraviti, da neko nešto kaže i povuče nogu pa onda i ostali krenu....lakše je tako a i vala treba da dodje takav dan .......

Ulazi starica u bus,guzva,nigde slobodnog sedista,pocne nervozno stapom lupati po podu...jedan mladic joj ljubazno rece,"Bako,stavite gumicu na stap da ne pravite galamu"..
a ona ce mu na to "Da je tvoj otac koristio gumicu,ja bih
sad imala gde da sednem"

ma ništa.......viš da smo svi takvi.....zapravo guramo svoju negatovnost u stranu i lečimo se ovde druženjem i smehom....ipak, desi se, doduše retko jer svi vodimo računa da ne kvarimo raspoloženje bar drugima ako ga sebi ne možemo popraviti, da neko nešto kaže i povuče nogu pa onda i ostali krenu....lakše je tako a i vala treba da dodje takav dan .......

Ma...da... da nema ovog foruma, valjda se ne bih ni nasmejala, sve vas volim.... ...dobro je da nas imamo ovde..

Juče baš kupila čokoladu za kuvanje da glaziram medena srca (ispekla ravno pa vadila modlicom) od 75g, interesantno da su kod nas čokolade manje nego u okruženju. :confused: I plate i sve ostalo.

Fala, razredna! :manikir: Inače, pijem Bronhoklir od bršljana i Defrinol, nije htela da mi daje antibiotike, i kao mi bude bolje jedan dan, pa onda opet počnem da krljam... Nikako da ozdravim cele zime.
pisala sam ti na pp grej se
Joj, Zoko, svi smo. Evo, upravo sam častila kurira, a teško da će mu ostati i za kafu u bircuzu uz magistralu. A sad moram da trčim po nju, pa idemo da radimo, dete mi umire od dosade tamo a nemam je gde drugo. Pa se, možda, ako ne budem preumorna, kuckamo večeras. :zpozdrav2:

ok, pišemo se i bićemo bolje raspoloženi

kod nas je kao i svuda zabranjeno pušenje na faxu
i pušači izlaze na ulicu (ne smeju čak ni u dvorište) I tamo puše na -9
ja za to vreme naravno ne mičem
e sad kao ajde da piju i kafu, pa pođem i ja na toplu čokoladu u kafić preko puta.
postoje dva velika kafića - a mi smo jedva našli mestioo
i opet se pitam odakle

e sad kao ajde da piju i kafu, pa pođem i ja na toplu čokoladu u kafić preko puta.
i opet se pitam odakle

Nemoj se zamaraš kumo da misliš oko takvih stvari........ne zna se odakle.....

i opet se pitam odakle

pa od roditelja Mileva, kod nas je ista priča..........puni kafići dece koja ne rade

ćao Valerija, mi se još nismo upoznale
vidim da si se smrzla, ja ne mrdam, zavukla sam se sa svojim kucama i ne izlazimo bez preke potrebe napolje

Eto, možemo i sad da ozvaničimo poznanstvo :). (mada već neko vreme pratim tvoje piskaranje ovde, kad zavirim)
Ja sam Val, ponosna mama Froda i Bilba, dva nevaljala macana... i bejah nekad vrač ovog odeljenja :lol: .

Baš teško podnosim ovu hladnoću inače, sunce mi užasno fali :(.
A Frodo je zimogrožljiv..čim se ne loži, on jadan drhturi, ko da nema zimsko krzno.. i čim malo ode napolje, odmah se vraća...
Najviše voli da leži pored peći :).
Al zato čim odlepša vreme, srećnije mačke od njega nema...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back