LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.540
ma je se izdiza kao da završavam nešto al ič mi se ne diza na ovaj minus![]()
ajde more.......il ubaci u taj kotao još neko drvo il čekaj proleće da otopli.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma je se izdiza kao da završavam nešto al ič mi se ne diza na ovaj minus![]()

ajde more.......il ubaci u taj kotao još neko drvo il čekaj proleće da otopli.......![]()
ajde more.......il ubaci u taj kotao još neko drvo il čekaj proleće da otopli.......![]()
jedva čekam. Kad bi mogao ladno bi prespavao zimu ko međedEto, razredna ne bi bila razredan da nema predlog za rešavanje situacije.....

joj prolećejedva čekam. Kad bi mogao ladno bi prespavao zimu ko međed

Ko tura sta i gde![]()
Ma Žuća bre......on je dežuran od jutros

ebote.......ja mislila to fata samo knjigovodje![]()

ma ko sme da mi dirne ovako besnog...ima ga poručam za doručak. totalno sam u autu...nema posla pa me uvatila mrza za ove sitne poslove...ič mi se ne radi a pošto ih odugovlačim danima onda vata još veća besparica...ebalo ih baš da je svetska kriza naša razvojna šansa...će pomreme ko ćukavci![]()
Ne vredi ti da se sekiraš, ako ti je za utehu, da ti šapnem kol'ko mi duguje bagra seljačka i kol'ko ja dugujem za poreze i doprinose, ima odma' da ti lakne!joj prolećejedva čekam. Kad bi mogao ladno bi prespavao zimu ko međed

Ne, Ljiljka, to fata sve nas kojima su svi dani isti.
...il' za večeru k'o vrišle!Ne vredi ti da se sekiraš, ako ti je za utehu, da ti šapnem kol'ko mi duguje bagra seljačka i kol'ko ja dugujem za poreze i doprinose, ima odma' da ti lakne!
Za ovo imaš bonu! Ta sam!
'Tro!![]()
Kome treba da se turi? LaFici? Će bude tureno![]()

Evo i meni se nakupilo jedno 4-5 meseci da nisam plaćao. A za komunalnu taksu mi ne stiže rešenje već 3 godine...ko zna koliko se tu još nakupilo.![]()
Nama uvek nešto drugo bilo preče, izašla odavno na 6 cifara. 
Evo i meni se nakupilo jedno 4-5 meseci da nisam plaćao. A za komunalnu taksu mi ne stiže rešenje već 3 godine...ko zna koliko se tu još nakupilo.![]()

au.......ja još redovno plaćam i za mene i za Cic.......ali na jedvite jade bre.....užas.....
ovo ću reći sad.......i više neću.......znaš, 18-19 godina sam privatnik...razne delatnosti, razni ljudi.....bilo je svakako....nekima lošije nekima bolje... ali nikada još nije bilo ovako teško za sve...... i bez nade
ja od 95 u privatnom poslu...i bilo je i ovako i onako...bude perioda da nema posla pa onda ne dižemo glavu. I to se iskompenzuje. A od jesenas je katastrofa
au.......ja još redovno plaćam i za mene i za Cic.......ali na jedvite jade bre.....užas.....
ovo ću reći sad.......i više neću.......znaš, 18-19 godina sam privatnik...razne delatnosti, razni ljudi.....bilo je svakako....nekima lošije nekima bolje... ali nikada još nije bilo ovako teško za sve...... i bez nade
Hvala, Zoko!
A ja sam prekašljala celu noć, pojma nemam kako sam zaspala onako sedeći. Niti kako su ovo dvoje spavali od mene. 
Besparica...a ja sad isla do banke i usputni kafici puni...a nije bilo ni 10
odakle i kako nije mi jasno....
prvo se prodaju patike od 16 000
ni[ta meni nije jasno

Ljudi, katasrofa.........niko nema posla
Prošlog meseca kad mi je bio sin (Qatar, Dubaji), iznenadio se sa cenama ovim našim.Npr: neke cipele hteo da kupi pa odustao tamo su 30% jeftinije
Da, baš tako, na jedvite jade. Radniku plaćam u dan tačno i doprinose i porez i platu, ali za sebe ne postižem jednostavno. Crno bez imalo belog, nije mi jasno kako taj narod živi, a baš juče mama uzela Milicu iz vrtića pa je odvela u pekaru-poslastičarnicu (baba k'o baba) i sluša, komentarišu za nekog privatnika tu koji kao bolje stoji, došao sa 100 dinara da kupi doručak sebi i radnici, nije imao više, na kraju im nije uzeo ni jogurt nego samo po neko pecivo.
Sve znam.....sve.....a to je mnogo više nego što želim ...ebiga....
Ijao, sa sve minjončićima!Hvala, Zoko!
A ja sam prekašljala celu noć, pojma nemam kako sam zaspala onako sedeći. Niti kako su ovo dvoje spavali od mene.
pa pij nešto bre
E, to ni meni nije jasno. Ništa ne rade, nemaju prihode, a sede po kafićima po celo prepodne, onda ih popodne nema pa se opet pojave uveče... I svi u markiranoj garderobi, skupim patikama, sa skupim mobilnim telefonima po stolovima. A ja se prebiram i živa se pojedoh što nisam na vreme kupila detetu nastavak enciklopedije pa će danas da me odrape još i za dostavu nešto preko 150 a pritom radim i fizički i ulažem u to i neki psihički napor a na sve to još i perem, peglam, pušim...![]()

prava F-ovka......sedi 5 
Mene izludjuje to kad napišu , naprimer da je struja za x % jeftinija nego u okruženju ili u Evropi....ali i plate su skoro najmanje od okruženja a o Evropi da ne govorimo... Gledam neki dan na pijaci čokolada milka od 300 grama proizvedena u Austriji, a donose je iz Madjarske cena 200 dinara....slično pakovanje u rodiću ali 250 grama - oko 280 dinara... a veličina ista, ko ne obrati pažnju i ne primeti da je manja čokolada...
To su znaci krize, uvek bili i biće.......nelogično ali to je u krizi sasvim logično.
Doduše, iz našu državu logika davno pobegla
prava F-ovka......sedi 5
![]()
Inače, pijem Bronhoklir od bršljana i Defrinol, nije htela da mi daje antibiotike, i kao mi bude bolje jedan dan, pa onda opet počnem da krljam... Nikako da ozdravim cele zime.