donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
smrzavam se....
kako neko može da plati da ide na zimovanje i mrzne se
kako neko može da plati da ide na zimovanje i mrzne se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I nisi mi odgovorila na pitanje... koju dozu dajes Doni?
I kako reaguje? Jel pospana ili se ponasa normalno?
.
.
. Kako ste vi?Bar dan...
Bilbo će izgleda postati tata.
Nadamo se malim macama na proleće.
A inače, kod mene je standardno, zavejani smo, nigde žive duše, i tako to. Kako ste vi?

... baš mi krivo.Pa zar nije isao na.... sec sec?![]()

. Oboje su se valjali i onda zbrisali u komšijsko dvorište...pretpostavljam da je pao sex.
.Bar dan...
A inače, kod mene je standardno, zavejani smo, nigde žive duše, i tako to. Kako ste vi?

.
Ako ti prija boravak u poluzavršenoj kući, gde je najbliža radnja tričavih 8km, dođi.
Kako si, Say?
Ali zaista moze, malo odmora, nije bitna radnja, okruzenje ni kuca, ako je topla, samo to 
ako ne odem negde uvece 
Hej ljudovi... vid nam dve zenskinje dosle u posetu. Lepo, lepo da su se setile...
A stvarno nema Magde, sta je sa njom?

.MozeAli zaista moze, malo odmora, nije bitna radnja, okruzenje ni kuca, ako je topla, samo to
Nisam lose, polako dolazi sve na svoje
Cesce da si sa nama!
Ja citam, mnogo ne pricam, al sam tuako ne odem negde uvece
![]()
, mada to zavisi i od TeleKonja
.
Imas svoj mir, bar za one koji ne hrle divljini zvanoj grad 

Val 
ko breeeeeeeeeee
Pauzica
Loly, žao mi je mila
Elem, reših, da svaki dan idem u šetnju....juče i danas sprovedena akcija. Moram da ustanem i izadjem odavde pa tako lepo odem do Save. Juče pola sata.....danas sat. I pauzu mi je ulepšala jedna tri meseca stara bokserka...ludo kuče hahahaha
Ovaj malisan![]()
Jao, Loly, ja tek sad čitam o mališanu koji nije uspeo da preživi... baš mi krivo.

Kako smo se uvalili i uživamoooo

Bar dan...