Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citala blog, ubi me sa pesmom... vratilo me u period pre pet meseci kad su mi onako iz vedra neba rekli: Imate maligno oboljenje... uh , pa posle razmisljanja i slaganja kockica... i bas tvoja pesma govori o nekim mojim mislima i strahovima. Sreca pa proslo i sreca pa pogresili, pa sad normalno mogu da procitam ovakve stvari... bas je dobra i puna emocije, iskrena.

Citala blog, ubi me sa pesmom... vratilo me u period pre pet meseci kad su mi onako iz vedra neba rekli: Imate maligno oboljenje... uh , pa posle razmisljanja i slaganja kockica... i bas tvoja pesma govori o nekim mojim mislima i strahovima. Sreca pa proslo i sreca pa pogresili, pa sad normalno mogu da procitam ovakve stvari... bas je dobra i puna emocije, iskrena.

Hvala mila.....godine života i stresovi kao i mnogo snage dobijene su je napravili.....slične situacije kao ta tvoja :heart:

Ekipa brojnija no prethodnih večeri, vidim...Lepo!
Od l8 do malopre nije radila jedna faza baš gde je komp...i kotao
za grejanje pa sam sišla dole, igrala se sa mačkama, Taca razvlačio
nekakve kablove produžne kod kume a meni nije hteo da uključi agregat:manikir:

dobar dan radni narode, naročito onaj koji sprema slavu.
ja sutra sa decom idem kod kumova, pošto alfa dežura, u ponedeljak idemo kod drugih kumva (na sreću ručak)pa kod prijatelja na večeru a u utorak idemo kod još jednog dobrog prijatelja....samo mi da bi mogli lepo da budemo ko ljudi neko vreme a ne na pola sata koliko bi bilo da je ponedeljak...
treba preživeti...
sreća te nema nekih kaloričnih predjela,(samo kod kumova pihtije od boba-najlepši deo menija) posne sarme i paprike preskočim (iako volim paprike sa pirinčem a ne sa sojom) i onda riba koju volim, naročito ako je rečna....

Mi kitimo jelku :zskace:
Uvek me obraduje taj deo

i ja sam godinama oko SN. ktila jelku
e onda je mm rešio da unese novu reorgaizaciju u stvari koje ne koristimo stalno (jelka, ukrasi, igračke, suncobrani, dušeci , čamac i sl) i umesto da stoji u jednoj sobi u prizemlju koju ne koristimo, to je sve preneo na tavan....e sad mi je muka da to tražim, čistim od prašine, mada je u velikim kesama pa u kutijama...opet...ima tu prašine....

dAKLEM.....ledja me bole...loše sam spavala....imam posla preko glave....sutra nam je slava ali nemamo goste.....samo će doći na ručak Cic i verenik....ne idemo u selo jer je svekrvi loše.....Maca sprema ribu na tanjirači, Maki sprema riblju čirbu, ja krompir salatu i posne kolače....ma ću gi kupim ebeš spremanje......nemam snage.
A inače sam dobro.......:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back