Нечисто_Срце
Aktivan član
- Poruka
- 1.676
ГРЕШКА "СРЦЕ"!
И непажња и брзина! Мислио сам да одговарам "Плавој Принцези"!![]()
Па добро, и ја сам прошли пут била мало несигурна док нисам проверила

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ГРЕШКА "СРЦЕ"!

A da se ti Papriko, posle ustajanja, prvo umiješ, pa onda dođeš na čas? ( a možeš i da se plakneš)ГРЕШКА "СРЦЕ"!

Наташа је missing in action![]()
![]()
?Jel ja to primećujem dozu ljubomore kod tebe?
A ovo je uradio iz ljubavi prema matici: Slobodan Uzelac univerzitetski profesor u Zagrebu i dosadašnji državni sekretar za nauku, postao je prvi Srbin potpredsednik vlade Hrvatske, od kada se ona odcepila od Jugoslavije 1991. godine.nema sta da se zakljucuje covek je deklarisani Srbin... sec
Mislim metla i taj radДа ли мислиш да има разлога?![]()

[/BMislim metla i taj rad![]()
Idi! I da žuti vladaju sledećih 500 godina sa tendencijom porasta? A da ti objasnim kakvu poruku šalje Tomislav Nikolić, KG jajara, Borisu Tadiću svom novopečenom ortaku, kroz kuknjavu za prevremene izbore. "Borise, uz tebe smo, vladaćemo večno! Ti predsednik, ja premijer." A onda SNS izlazi na ulice i gradom se prolamaju krici BOTA, TONI......sec...jedino resenje ove blokada skupstine su izbori i sa tim se slazem sa Tomom "soljom".....
Ima, samo neću da ti kažem....sem ako me lepo ne zamoliš.drugog resenja nema..
Idi! I da žuti vladaju sledećih 500 godina sa tendencijom porasta? A da ti objasnim kakvu poruku šalje Tomislav Nikolić, KG jajara, Borisu Tadiću svom novopečenom ortaku, kroz kuknjavu za prevremene izbore. "Borise, uz tebe smo, vladaćemo večno! Ti predsednik, ja premijer." A onda SNS izlazi na ulice i gradom se prolamaju krici BOTA, TONI......
Ima, samo neću da ti kažem....sem ako me lepo ne zamoliš.
Idi! I da žuti vladaju sledećih 500 godina sa tendencijom porasta? A da ti objasnim kakvu poruku šalje Tomislav Nikolić, KG jajara, Borisu Tadiću svom novopečenom ortaku, kroz kuknjavu za prevremene izbore. "Borise, uz tebe smo, vladaćemo večno! Ti predsednik, ja premijer." A onda SNS izlazi na ulice i gradom se prolamaju krici BOTA, TONI......
Ima, samo neću da ti kažem....sem ako me lepo ne zamoliš.

Imas insajdera......otkrij svima nemoj samo meni..molim te......![]()
Evo ja te lepo molim da nam kažeš!
Ja mislim da nama ne treba ni Skupština ni parlament , nego svi ti tamo neradnici na ulice , u svoja sela ili odakle su već i mirna Bačka...i tako imamo BoTu svevišnjeg kojeg nam je naša borba dala , hehe!
p.s. Da te pitam : Odakle je izmilela ona miš siva, koja nikada ne doručkuje i da joj nije politike ni bliža rodbina je ne bi primetila, Razguz...Ragljuš...Roguž...ma takvo nekakvo prezime, što navodno sa Krasićem radi na odbrani Šešelja?
Pa baš ne bih smeo ovako javno da me ne optuže za podrivanje društvenog sistema i pozivanja naroda tj neke pripadnike naroda na nekim funkcijama vezanih za ovaj khm, khm.... na svrgavanje vlasti putem.....znate vi vrlo dobro našta mislimEvo ja te lepo molim da nam kažeš!

Ja mislim da nama ne treba ni Skupština ni parlament , nego svi ti tamo neradnici na ulice , u svoja sela ili odakle su već i mirna Bačka...i tako imamo BoTu svevišnjeg kojeg nam je naša borba dala , hehe!
p.s. Da te pitam : Odakle je izmilela ona miš siva, koja nikada ne doručkuje i da joj nije politike ni bliža rodbina je ne bi primetila, Razguz...Ragljuš...Roguž...ma takvo nekakvo prezime, što navodno sa Krasićem radi na odbrani Šešelja?
Nemam insajdera (što god to značilo, još uvek se dobro služim svojim maternjim jezikom), nego imam glavu, koja mi ne služi isključivo za šišanje.Imas insajdera......otkrij svima nemoj samo meni..molim te......![]()
Згрозим се и на саму помисао да би СРС могла бити на власти и на помисао да неко може да гласа за њих.
Ceniš ili znaš?[size=+2]"Нечисто срце"[/size]
I nemoj mi diraš
ničim izazvan. Ceniš ili znaš?I nemoj mi diraš
ničim izazvan.
![]()
Iju...š'a bilo ???
Nije valjda Mar_comm provalio da se nečista lažno predstavlja, daleko bilo?
....hehe
p.s. Ja primetih da ona napada i širi tračeve o Nati kao grobarevoj švalerki...ups...a one stranačke koleginice, ccccc...
Ružno ...do zla Boga ružno i nekolegijalno , mada političari imaju taj neki kodeks ne iznošenja tih švalerskih epizoda u javnost ma iz koje s'ranke potekli...sic.
Druga stvar je što lika poput matorog ljakse grobara ni u najluđim snovima ne mogu zamisliti u nekakvim švaler-varijantama...njega ne mogu zamisliti ni u varijanti pravljenja ni sopstvenih retard sinova u nekoj mlados'i , a da mi se sex monumentalno ne ogadi, a ne...bljak.

.........Zamisli Tomu Grobara, kako gologuz radi one smesne pokrete, dok Nata .............

Sex izmedju Natashe i Tome???
Ali .........stvarno..................Zamisli Tomu Grobara, kako gologuz radi one smesne pokrete, dok Nata .............
U yebote, povraca mi se nesto........![]()
Марина Рагуш је члан СРС од 1993 ...
Провери код Дјуке (он се додуше учланио много касније, али су његови украли комплетну архиву СРС ...
Помогла им она секретарица ... Одужиће јој се ...
А да је Скупштина изгубила сваки смисао - ЈЕСТЕ ...
Кад свако ђубре које је мандат добило од странке на чијој листи је изашло,
може да га сачува само за себе и свој интерес,
и треба да се укине ...
Нека Тадићи буде Император,
Сорош - Владика СПЦ ...
И треба да се затре и име и последња клица Српства када њоме ови владају,
а Срби немају снаге, мудрости, воље и начина да се одбране ...
То нису смешни него глупи покрети!Sex izmedju Natashe i Tome???
Ali .........stvarno..................Zamisli Tomu Grobara, kako gologuz radi one smesne pokrete, dok Nata .............
U yebote, povraca mi se nesto........![]()

Meni neki forumaš pretili preko PP da više ne smem da koristim Đ a kamo li da napišem Đuka. Kažu kad nas dvojica opštimo njega nema posle nekoliko dana, a drugi nikako da dođu na red posle mene, ebem li ga zašto. Đuka vrati se, sve ti je oprošteno!Hvala Mar_comm ali ne mogu da pitam Đuku - ništa ! neće da "opšti" sa mnom otkako mu provalih u kakvoj agenciji i kod koga "radi" ...ahahahahah, ovo ne mogu bez da se zacenim...njegov guru...njegova zenica oka mu, silikonac Vučić...