комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Босанац за тебе сам не господин него лорд.On je gospodin kolko i ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Босанац за тебе сам не господин него лорд.On je gospodin kolko i ti
Ма да. Господин Палма наредио да се локалној Ђидиној сендвичарки обију врата од стана
branko, odgovoriću tepicki na njeno pitanje
Smanji malo ugodjaj !branko, odgovoriću tepicki na njeno pitanje
Zagorka Ženo, šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme, da tražite privođenje i sprečite ovo zastrašivanje ljudi?!
pa treba ti gnjido lazovska da KONACNO DOVEDEŠ TIH "SEDAM" SVEDOKA KOJI JEDVA CEKAJU DA PRUZE DOKAZE O PALMINOM PODVODJENJU!
rumunjska stajgo, čibe!
nista na dreku ne ide,GDE SU TIH SEDAM SVEDOKA???
EVO PROSLO JE NEDELJU DANA OD NJENOG ODLASKA U POLICIJU GDE JE NAJAVILA SEDAM SVEDOKA!
GDE SU????????
mani me te mantre o cvrstim dokazima za svedoke...Smanji malo ugodjaj !
Ne vredjaj prvo žene i ne vredjaj po nacionalnoj osnovi !
Drugo oće žena ali traži čvrste garancije za svedoke !
Što ti živiš sa glavom u pesku !
Isplivavaju leševi iz dunava nestaju ljudi po beogradu
Da li ti razmišljaš svojom glavom ili te vodi samo neka mržnja prema toj ženi i što je Rumunske nacionalnosti !
Pa šta su naši Vlasi !
Da imaš imalo pojma ne bi lupetao tako !
Žena je odgovorna i neće da dovodi ičiki život u opasnost bez čvrstih garancija !
IMAS LI TI DOKAZE COVECE ZA TO????To je onaj Djani sto pomaze Palmi oko curica...
Djani ima nelegalnu vikendicu na savskom nasipu.
Pratiš li ti vesti i štampu ili samo istresaš frustracije ovde !!!!IMAS LI TI DOKAZE COVECE ZA TO????
pratimPratiš li ti vesti i štampu ili samo istresaš frustracije ovde !!!!
DAKLE IMAS LI DOKAZE I TI TVOJI TVITERASI, DA JE TAJ DJANI SPONA PLAMI ZA PODVODJENJE DEVOJCICA?
mani me trubaca sa vrha zgrade i vucicevih baljezgarija, drzi se teme i zaista bih voleo da jednom ponudis konkretne dokaze a ne da samo slusamo naklapanja marinike glasnogovornice djilasove, a da te svedoke nikada ne cujemo!
JURIC JE ZA MENE DOBRO PROACUNATA NJUSKA...Vrati se nazad i čitaj ponovo zasto se ne iznose dokazi
Čitaj izjave Juriča !
Svi dokazi su u policiji izneti Stefanoviću !
Šta misliš zašto vućić ne skače za palmu kao za Babića i ostale trabante koje je vadio iz govana i peglo njihove baljezgarije ????
Sve OK !JURIC JE ZA MENE DOBRO PROACUNATA NJUSKA...
na dan odlaska u policiju da da izjavu mairnika je pre podne gostovala na N1 televiziji i voditeljka je izjavila da je pozvala ranije i jurica da dodje,ali je on sinoc otkazao ucesce, kada su ga jutros zvali da moze to da ucini i putem internet veze uzivo, prkeinuo im je vezu uz obrazlozenje :IZVINITE ZAUZET SAM NA SASTANKU SAM U BUDIMPESTI!
kad je pre stigao do budimpeste na sastanaka a sinoc kasno bio u utisku nedelje?
covek muti i laze...ogromne pare je pokupio preko evropskih organizacija za svoju fondaciju...da bih ih kolko tolko pravdao on ponekad mora kao nesto "da radi"
lik je koji je u zivotu bio bitanga i lopov, ne verujem mu mnogo
Poserem ti se na izveštaj, prvih deset autokratija bez Belorusije?Шведски Институт „В-Дем“ у извештају о демократији: Србија је међу 10 земаља света у којима је највећи успон аутократије. По индексу демократичности избора заузела је 125. место - између Анголе и Замбије
a ti botino *******ova, ne prihvatas nista za tacno dok to nije pecatirao recimo svinjformer, poljitika, ili tv pink?Poserem ti se na izveštaj, prvih deset autokratija bez Belorusije?
To je bre plaćena institucija, čim piše nezavisna to znači da su isto toliko nezavisni od finansijera kao i
Karinika Tepić od Đilasa.
Pogledaj prvo ko ih finansira, pa onda smanji količinu gluposti...
Izgleda da nisi dobro razumeo onoga ko ti čita poruke, zamoli ga da ti ponovo pročita moju poruku.a ti botino *******ova, ne prihvatas nista za tacno dok to nije pecatirao recimo svinjformer, poljitika, ili tv pink?
razumeo sam ja botinoIzgleda da nisi dobro razumeo onoga ko ti čita poruke, zamoli ga da ti ponovo pročita moju poruku.