Tenkre 2 Domaćin Poruka 3.905 26.08.2025. u 21:20 - Огроман ударац по џепу грађана: Рачуни за струју већи за 30 одсто, ово је разлог #101 Stojkov Menidjer: Drago mi je što patiš Ja bih predložio 40% da patnja bude veća Kliknite za proširenje... Ja ću i preživeti. Na neki način sam ugrađen u tu cenu transporta i skladištenja. Ti ćeš to teško izgurati
Stojkov Menidjer: Drago mi je što patiš Ja bih predložio 40% da patnja bude veća Kliknite za proširenje... Ja ću i preživeti. Na neki način sam ugrađen u tu cenu transporta i skladištenja. Ti ćeš to teško izgurati
S1MCRO Elita Poruka 24.158 26.08.2025. u 21:32 - Огроман ударац по џепу грађана: Рачуни за струју већи за 30 одсто, ово је разлог #102 Tenkre 2: Ja ću i preživeti. Na neki način sam ugrađen u tu cenu transporta i skladištenja. Ti ćeš to teško izgurati Kliknite za proširenje... Pa da li si ti svestan da Stojke radi u Maxiju kao magacioner? @Stojkov Menidjer molim te, daj baci neku fotku iz tvog frižidera, da vidi čovek šta jede aristokratija.
Tenkre 2: Ja ću i preživeti. Na neki način sam ugrađen u tu cenu transporta i skladištenja. Ti ćeš to teško izgurati Kliknite za proširenje... Pa da li si ti svestan da Stojke radi u Maxiju kao magacioner? @Stojkov Menidjer molim te, daj baci neku fotku iz tvog frižidera, da vidi čovek šta jede aristokratija.
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 83.190 27.08.2025. u 00:57 - Огроман ударац по џепу грађана: Рачуни за струју већи за 30 одсто, ово је разлог #103 Danilo51: Dabogda im se sve zapalilo i izgorelo nesrece jedne. Kliknite za proširenje... Kako reče Kori Udovički, žuti kadar, prodaj stan (kuću) i plati struju
Danilo51: Dabogda im se sve zapalilo i izgorelo nesrece jedne. Kliknite za proširenje... Kako reče Kori Udovički, žuti kadar, prodaj stan (kuću) i plati struju