- Poruka
- 26.625
Ali zato predsednik skida marze. Nikad se bolje nije zivelo.
То ти кажем. #уСмртЗаПрецедника
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zato predsednik skida marze. Nikad se bolje nije zivelo.
Sada ce Tikomir da nam objasni kako je za poskupljenje kriva uvezena inflacija iz EU...
![]()
Сви бивши и садашњи вршиоци моћи увезени су 1944.г.
Тихи то зна , али шићарџијски менталитет је много јак...![]()
Isključe na enter, blokiraju račun dok se ne plati. + Ćorka.
Što bi rekla Kori Udovički: "Ako neko ne shvata zašto struja mora dapiskuli taj onda nije normalan"
Stojko nema veliki račun za struju a još kad dopunim plinsku bocu za kuvanje kafe i podgrevanjebiće 40% jeftinija 6 meseci
A što niste završili škole za veću platu?Aко неко мисли да ми зарадимо 100 000 просечно онда је он стварно..
п.с. Љуби Србо Путина у *мару јер да није Руса имао би …
A koja škola se završava za magacionera?A što niste završili škole za veću platu?
Ameriko sisala si vesla kad je struju izmislio Tesla
Zakletva esnafu mi ne dozvoljava da odajem Velike TajneA koja škola se završava za magacionera?
Pitaću ove naše.Zakletva esnafu mi ne dozvoljava da odajem Velike Tajne
Guli proju & uživajPitaću ove naše.
Šalim se, neću, boli me qwrtz.
Pa razlog je alavost sektasa
Na zimu dolazi sniženje.I to te vec gule leti...kad jos nije ni grejanje ni kuvanje toliko kao zimi...
...
Ovo je tko zna koji put da se po Krstarici širi panika.Pitanje je šta je tu istina.
Pitanje je šta je tu istina.
Ovo je tko zna koji put da se po Krstarici širi panika.
A što niste završili škole za veću platu?
Ameriko sisala si vesla kad je struju izmislio Tesla
Ne znaju da će i Dinko naplaćivati električnu energiju.Ovo je tko zna koji put da se po Krstarici širi panika.
Poskupljenje el. energije će uticati i na cenu goriva. Pa je li mislis da NIS ne troši struju. Cena goriva (i generalno bilo kog energenta) utiče na formiranje nove cene transporta. Sa većom cenom transporta ti je skuplje i to iz uvoza. Skuplje je i zbog skupljeg skladištenja. Vidim da ne razmišljašPa ne razmišljam.
Kupujem stvari uz uvoza od garderobe pa na dalje.
Šta me briga za Coca Colu npr.?
Ili fabrike za motanje kablova?