Bornemisa
Ističe se
- Poruka
- 2.721
Komsija imas cast da si mi ovu etiketu prvi prilepio, sakupljam ih.Наравно да немаш, он је зилионер а ти си "Крстин" бот који за Друга Ђида само ботује, а да би добио сендвич на крају дана...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komsija imas cast da si mi ovu etiketu prvi prilepio, sakupljam ih.Наравно да немаш, он је зилионер а ти си "Крстин" бот који за Друга Ђида само ботује, а да би добио сендвич на крају дана...
Klasičan primer kad čovek omatori i Bog počne da ga lišava nekih stvari ,mogučnosti i zadovoljstava , on to pokušava da kompezuje kroz drge vidove samodokazivanja !Zamisli ga samo da se naspram njega nalazi prosecni rukometas u istoj sceni sa pruzenom i dozvoljeno uhvacenom rukom bez pruzanja aktivnog otpora samo sa misicnom kontrakcijom, Palma bi se spotakao i odbio od njega kao gumena lopta i pao na zemlju.
Nije ni cudo sto je Palma najebo sa ovom aferom nakon sto je dirao decka AV.
Vučić: Niko neće da štiti Palmu ako je počinio bilo šta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da „niko neće da štiti“ Dragana Markovića Palmu ako je „počinio bilo šta“ od onoga za šta ga okrivljuje potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, prenosi Beta. Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom početka izgradnje kovid bolnice u Novom Sadu, rekao da ga je „sramota da odgovara“ na ta pitanja jer je Tepić „pričala u javnosti da ima dokaze“ a onda je u tužilaštvu kazala da neće da ih predoči. „Niko neće da štiti Markovića ako je bilo šta počinio. Niko nikoga neće da štiti. Sve te priče su odvratne. Pustite institucije da rade svoj posao, pustite tužilaštvo i sudove da rade svoj posao“, rekao je Vučić.
men se cini da on sve vas sa oprostenjem " ebe uzduz i popreko "Vučić: Niko mi nije tražio snimak sa naplatne rampe Doljevac
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-demantovao-da-poseduje-snimak-udesa-sa-naplatne-rampe-doljevac/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fve fu to fokatoviceni Fvbi!Vidiš "Komšija " koliko ne znaš a lupaš ovde kao maksim po diviziji !
Kakvi hercegovci ??????
Rasptaj se malo !
![]()
YouTube
Hrvatski fratri igraju Užičko kolo
I ti ćeš jednog dana kod Palme djipati i Moravac i Čačak i Užičko,i Vlaške igre
Kad te razguze Srbi !
Ооо, па- честитам, добро дошао у клуб...Komsija imas cast da si mi ovu etiketu prvi prilepio, sakupljam ih.
Лако је теби, ти ниси узео паре...Vidiš "Komšija " koliko ne znaš a lupaš ovde kao maksim po diviziji !
Pogledajte prilog 915299
POČASNI KONZUL SRBIJE DEMANTOVAO OPTUŽBE SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ O PODVOĐENJU!
Profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, poslao je pismo našem ambasadoru u ovoj zemlji Goranu Aleksiću povodom izjava Sande Rašković Ivić u kojoj ga je citirala povodom optužbi protiv Dragana Markovića Palme i navodnog podvođenja devojaka na žurkama u Jagodini
Pogledajte prilog 915300
29. 04. 2021.
Dragi ambasasore Gorane,
Nekim slučajem dobio sam vesti o nekim izjavama. S tim u vezi moram Vam reći da nakon 11 godina iskreno više se i ne sećam. Ono što je sigurno, bio je moj neformalni intervju jer uglavnom sve šaljem putem e-maila. O neželjenim nesporazumima: svi znaju da obično govorim u pisanoj formi. U svakom slučaju imam vrlo nejasno i vrlo izbledelo sećanje na to putovanje koje je započelo ako se sećam dobro sa poteskoćom u razumevanju ko je sa kim po sobama ( inače bio sam sam u sobi).
![]()
Moju veliku zbunjenost koju je stvarala glasna muzika, moje nepoznavanje jezika zbog čega sam često bio ćutljiv i gledao i divio se (podsećam Vas da sam fasciniran drugim kulturama), velikoj želji za životom koji ima Vaša zemlja. Da li je bilo šale? Kako da ne ili malo više sigurno je bilo, pogotovo sa moje strane jer alkohol ne podnosim dobro. Sigurno sam rimovano odgovarao na šale domacina (osobi mnogo jakoj u svojim idejama) i domaćina. Drugog se i ne sećam iskreno a i ne ulazim u privatne živote. Ako sam negde i pogrešio u životu izdahnem samo i osvrnem se ličnim i porodičnim dogadjajima, i ova pandemija naterala me je da sagledam mnoge pozicije. Sada tražim zaborav svog imena i sebe.
Zbog poštovanja koje imam prema Vašoj zemlji i Vašim institucijama i prema Vama koji predstavljate njihovu sintezu u Italiji, ovom prilikom se nadam da možemo da zatvorimo ovo pitanje. Povukao sam se da kažem izmedju ozbiljnog i šaljivog u "privatni život" i posvećujem se samo porodici, učenju i studentima.
Dragi pozdrav
Roberto Veraldi
A gde je konkretno demantovao bilo šta
![]()
Jbg mala penzijica treba preziveti...Komšija definitivno prešao na tamnu stranu.