Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Наравно да немаш, он је зилионер а ти си "Крстин" бот који за Друга Ђида само ботује, а да би добио сендвич на крају дана...
Komsija imas cast da si mi ovu etiketu prvi prilepio, sakupljam ih.

Zamisli ga samo da se naspram njega nalazi prosecni rukometas u istoj sceni sa pruzenom i dozvoljeno uhvacenom rukom bez pruzanja aktivnog otpora samo sa misicnom kontrakcijom, Palma bi se spotakao i odbio od njega kao gumena lopta i pao na zemlju.
Klasičan primer kad čovek omatori i Bog počne da ga lišava nekih stvari ,mogučnosti i zadovoljstava , on to pokušava da kompezuje kroz drge vidove samodokazivanja !
Još kad imaš pare vlast i moć , eto ti Palme , nakljukanog steroidima kao bikčina neka !
Dok ne popije patos jednom !
179126439_2876653752546757_6285900560886992328_n-jpg.913363

Šta kažu u Tužilaštvu u Kraljevu i zastupnik Dragana Markovića o ispitivanju navoda za podvođenje u Jagodini

Slučaj protiv Palme u predistražnoj fazi​

Bilo bi neprofesionalno da u ovoj fazi postupka govorim bilo šta javno – kaže za Danas Majda Rakić, tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, koja je preuzela nadležnost u slučaju optužbi protiv Dragana Markovića Palme, predsednika Skupštine opštine Jagodina, za pedofiliju i prostituciju.

Slučaj protiv Palme u predistražnoj fazi 1

Piše: Snežana Čongradin - Mirjana R. Milenković 29. aprila 2021. 13.00 Izmenjeno: 13.01

Majda Rakić je argumentacijom da bi to bilo neprofesionalno, odbila da odgovori na naša pitanja o tome kakve je poteze preduzela nakon prebacivanja slučaja u njenu nadležnost, iz tužilaštva u Jagodini u Kraljevo, kao i da li poput značajnog dela stručne javnosti smatra, odnosno planira da odredi pritvor za Dragana Markovića Palmu kako ne bi uticao na svedoke.

Ponavljajući da je ceo slučaj još u predistražnoj i istražnoj fazi i da nema još zvaničnih podataka kao ni odluke o tome da li će proces uopšte biti javan, Majda Rakić je jedino odgovorila na pitanje da je prebacivanje slučaja iz tužilaštva u Jagodini u Više javno tužilaštvo u Kraljevu urađeno striktno u skladu sa zakonom.

To se u slučaju optužbi na račun Dragana Markovića Palme za pedofiliju i prostituciju i dogodilo, tri dana nakon što je predsednik Skupštine opštine Jagodina samoinicijativno otišao u tužilaštvo u Jagodini da da izjavu, a tamošnji viši javni tužilac, Radoslav Vučković, posle toga javno potvrdio da je pokrenuo postupak, bez zadržavanja Markovića u pritvoru (kako ne bi uticao na svedoke).

Radoslav Vučković je tada za naš list rekao da nema osnova da traži izuzeće iz ovog slučaja, već da njegovo izuzeće i prebacivanje postupka može jedino da traži njemu nadređeni tužilac.

Nekoliko dana potom, uz pritisak javnosti argumentima da tužilac Vučković ne može da vodi nepristrasan postupak, imajući u vidu funkciju, moć i pritiske koje može da izvrši Dragan Marković Palma, Apelaciono javno tužilaštvo u Kragujevcu odlučilo je da za postupanje u predmetu povodom navoda Marinike Tepić protiv Dragana Markovića Palme ovlasti Više javno tužilaštvo u Kraljevu, odnosno tužiteljku Majdu Rakić, a na predlog za supstituciju nadležnosti koji je podnelo tužilaštvo u Jagodini.

Kada je Zagorka Dolovac izabrana za republičkog javnog tužioca, 2009. tužiteljka Majda Rakić je izabrana za zamenicu javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu. Majda Rakić je izborni član Državnog veća tužilaca.

Dragan Alempijević, advokat Dragana Markovića Palme i zastupnik 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini koje su tužile potpredsednicu Stranke slobode i pravde, zbog navoda o seksualnoj ucenjenosti prilikom zapošljavanja, kaže za Danas da u slučaju optužbi za pedofiliju i prostituciju predsednika Skupštine opštine Jagodina, nema ni okrivljenog, ni krivičnog dela.

– U ovom trenutku, najbitnije je da postupak uđe u institucije države, u tužilaštvo i sud, a da se istraga ne vodi preko konferencija za novinare političkih stranaka – kaže za Danas Dragan Alempijević. Alempijević navodi da je u ovom slučaju mnogo nepoznanica.

– Mi još uvek nemamo ni krivično delo, ni oštećene, vreme izvršenja dela, pa samim tim ni okrivljenog. Očekujemo da tužilaštvo i policija prikupi određene informacije pa ćemo se izjasniti o tome – kaže Markovićev advokat.

Podsetimo, Dragana Alempijevića, dojučerašnjeg predsednika Odbora Demokratske stranke u Jagodini, predsednik DS Zoran Lutovac razrešio je te stranačke funkcije nakon saznanja da ga je angažovao Dragan Marković.

Kako je Lutovac za naš list tom prilikom rekao, „advokat može da zastupa bilo koga, ali svaki stranački funkcioner je u obavezi da u javnosti nastupa u skladu sa politikom i stavovima stranke“.

„Alempijević zbog toga ne može istovremeno biti funkcioner DS i pravni zastupnik žena iz Jagodine u tužbi koja je svojevrsna zloupotreba žrtava u procesu sa više nego očiglednom političkom pozadinom“, rekao je Zoran Lutovac.

S obzirom na to da smo pre kontaktiranja Lutovca razgovarali sa Alempijevićem, koji pritom nije znao da je razrešen stranačke funkcije, predsednik DS nam je rekao da će predsedniku GO DS u Jagodini odluka o razrešenju biti dostavljena „u predviđenom roku“. Prema Lutovčevim rečima, odluka o razrešenju doneta je u četvrtak uveče (22. aprila).

Dragan Alempijević kaže za Danas da i dalje očekuje da vidi odluku predsednika DS, Zorana Lutovca, na osnovu koje je smenjen sa mesta predsednika GO DS Jagodine.

– Tek kada dobijem tu odluku, izjasniću se o njoj. U DS sam čak 26 godina – rekao je juče Alempijević za Danas.
Podsetimo, u ponedeljak je Marinika Tepić dala iskaz u jagodinskoj policiji, i kako je prenela medijima, zatražila zaštitu identiteta za svedoke i žrtve, dok je Dragan Marković Palma prošle sedmice prvi otišao u tužilaštvo, i kako je preneo medijima, tražio da se navodi ispitaju i Tepićeva „uhapsi“.
Vučić: Niko neće da štiti Palmu ako je počinio bilo šta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da „niko neće da štiti“ Dragana Markovića Palmu ako je „počinio bilo šta“ od onoga za šta ga okrivljuje potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, prenosi Beta. Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom početka izgradnje kovid bolnice u Novom Sadu, rekao da ga je „sramota da odgovara“ na ta pitanja jer je Tepić „pričala u javnosti da ima dokaze“ a onda je u tužilaštvu kazala da neće da ih predoči. „Niko neće da štiti Markovića ako je bilo šta počinio. Niko nikoga neće da štiti. Sve te priče su odvratne. Pustite institucije da rade svoj posao, pustite tužilaštvo i sudove da rade svoj posao“, rekao je Vučić.

Poslednja izmena od moderatora:
1619737509279.png

POČASNI KONZUL SRBIJE DEMANTOVAO OPTUŽBE SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ O PODVOĐENJU!

Profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, poslao je pismo našem ambasadoru u ovoj zemlji Goranu Aleksiću povodom izjava Sande Rašković Ivić u kojoj ga je citirala povodom optužbi protiv Dragana Markovića Palme i navodnog podvođenja devojaka na žurkama u Jagodini

1619737524136.png

29. 04. 2021.

Dragi ambasasore Gorane,

Nekim slučajem dobio sam vesti o nekim izjavama. S tim u vezi moram Vam reći da nakon 11 godina iskreno više se i ne sećam. Ono što je sigurno, bio je moj neformalni intervju jer uglavnom sve šaljem putem e-maila. O neželjenim nesporazumima: svi znaju da obično govorim u pisanoj formi. U svakom slučaju imam vrlo nejasno i vrlo izbledelo sećanje na to putovanje koje je započelo ako se sećam dobro sa poteskoćom u razumevanju ko je sa kim po sobama ( inače bio sam sam u sobi).

433258_1_f.jpg

Moju veliku zbunjenost koju je stvarala glasna muzika, moje nepoznavanje jezika zbog čega sam često bio ćutljiv i gledao i divio se (podsećam Vas da sam fasciniran drugim kulturama), velikoj želji za životom koji ima Vaša zemlja. Da li je bilo šale? Kako da ne ili malo više sigurno je bilo, pogotovo sa moje strane jer alkohol ne podnosim dobro. Sigurno sam rimovano odgovarao na šale domacina (osobi mnogo jakoj u svojim idejama) i domaćina. Drugog se i ne sećam iskreno a i ne ulazim u privatne živote. Ako sam negde i pogrešio u životu izdahnem samo i osvrnem se ličnim i porodičnim dogadjajima, i ova pandemija naterala me je da sagledam mnoge pozicije. Sada tražim zaborav svog imena i sebe.

Zbog poštovanja koje imam prema Vašoj zemlji i Vašim institucijama i prema Vama koji predstavljate njihovu sintezu u Italiji, ovom prilikom se nadam da možemo da zatvorimo ovo pitanje. Povukao sam se da kažem izmedju ozbiljnog i šaljivog u "privatni život" i posvećujem se samo porodici, učenju i studentima.

Dragi pozdrav

Roberto Veraldi

1619737732894.png

SRAM VAS BILO LAŽOVI I PREVARANTI ĐILASE, TEPIĆ I RAŠKOVIĆ IVIĆ! Palma reagovao posle pisma počasnog konzula u Italiji!

Predsednik Jednistvene Srbije Dragan Marković Palma obratio se javnosti saopštenjem nakon što je počasni konzul Srbije u Italiji, profesor Roberto Veraldi demantovao tvrdnje Sande Rašković Ivić da je učestvovao na bunga bunga žurkama u Jagodini

388097_screenshot_f[1].jpg

| 29. 04. 2021.

- Sve što su do sada rekli Dragan Đilas najbogatiji političar na svetu okružen kriminalcima, lopovima, lažovima i prevarantima i njegova radnica Marinika Tepić, a u vezi sa slučajem koji su pokrenuli je čista laž. Njihovim lažima pridružila se i Sanda Rašković Ivić, koja je slagala, a sigurno je to radila za neku korist ili neki interes, kada je rekla kako joj je Italijan, počasni konzul Srbije u Italiji profesor Roberto Veraldi rekao kako je dolazio u Jagodinu i da su mu u Jagodini nameštane neke žene i da ga je jedna čekala gola u sobi, To je čista laž gospođo Rašković i profesor Veraldi je to demantovao, preko svog prevodioca Aleksandra Basarića, koji je demanti poslao Biserki Jakovljević, koja je bila njihov tadašnji domaćin u Jagodini, inače direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini i demanti je poslat na više adresa. Sram vas bilo lažovi i prevaranti”, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

ĐILASU POLITIKA I OPOZICIJA SLUŽE DA GA ŠTITE OD ZAKONA, DA NE BI IZ BRISELA REKLI KAKO SE HAPSE OPOZICIONARI. SVAKO KO SE OGREŠIO O ZAKON MORA BITI PROCESUIRAN BEZ OBZIRA KOJOJ STRANCI ILI ORGANIZACIJI PRIPADA

Đilase razlika između tebe i mene je ta, što si ti tukao ženu i tasta u prisustvu dece, a tvoja žena Iva Đilas je podnela prijavu koja još nije procesuirana protiv tebe. Da vidimo ko je držao tu prijavu i zašto nije procesuirana, a to je bilo odmah za zatvor. A ja kada sam čuo, da tvoja radnica, najplaćenija radnica, koja ne zastupa političku ideologiju i borbu za žene, jer da je tako ona bi branila Ivu Đilas, a napadala njenog siledžiju, kako laže o meni, sam sam otišao u tužilaštvo, iako nije postojala i danas ne postoji prijava protiv mene. I rekao sam u tužilaštvu da hoću da se saslušaju svi navodni svedoci, koje oni pominju povodom ovog slučaja.

107952_01-sanda-101-tanjug1_f.jpg

Ta gospođa lažov, Marinika Tepić, rekla je kako ja reketiram donatore, nikada nikoga nisam reketirao i uvek kada je neko nešto hteo da pomogne, nisam hteo da imam ličnu korist, već je taj ko želi da pomogne dobio ugovor i uplatio sredstva na račun grada. I od toga je 47 000 građana, ne samo Jagodine, putovalo u neku zemlju, od studenata do penzionera, privrednika, lekara, medicinskih sestara, vaspitača, poljoprivrednika, vlasnika samostalnih zanatskih radnji, sportista, kulturnih radnika. A gde su tebi Đilase lažove, koji si okružen kriminalcima, lažovima i prevarantima, donatori u gradu Beogradu, gde si trebao da prikažeš 50 puta veće donacije, nego što je to dobila Jagodina. Sada ćete i za to da me napadate. Adresa za napad za siledžijstvo, za profiterstvo nisam ja nego Dragana Đilas.

ĐILAS JE SVE RADIO S PALMOM I BIO GLAVNI ČOVEK U VLASTI! Tadićeva portparolka zapušila usta Mariniki Tepić

ĐILAS JE SVE RADIO S PALMOM I BIO GLAVNI ČOVEK U VLASTI! Tadićeva portparolka zapušila usta Mariniki Tepić

Gde su vama donacije ? U vašem džepu lažove i prevarantu, okružen kriminalcima, Dragane Đilase. Ti treba da ideš u zatvor. Zašto ne reaguje tužilaštvo, kada cela Srbija priča o 619 miliona evra da si zaradio na sumnjiv način ? Zašto ti nisi procesuiran Đilase? Đilase lažove tebi je mesto u zatvoru, a ne na slobodi. Ti Đilase očekuješ da te ne hapse, zato što bi Evropska unija mogla da kaže “hapsi se opozicija”. Ne hapsi se opozicija gospodo iz Brsiela, nego, lopovi i kriminalci, ma kojoj stranci ili organizaciji da pripadaju. To je razlog što je Đilas politički aktivan i što ima svoju stranku. Da svoj lopovluk krije iza opozicije i da ga Evropa gleda kao opoziconara. On je gospodo u Evropi, lažov, prevarant i siledžija, a ne opozicionar. Svako ko se ogrešio o zakon mora da bude procesuiran. Ja sam rekao “ili Marinika u zatvor ili ja”. Neću se smiriti dokle se to ne desi. Oni su došli u Jagodinu i mislili su da ću ja tu da pravim neku organizaciju da ih neko sačeka. Ma neće nikada niko da vas sačeka. Sve pričajte, sve šta imate recite. A kada su bili u Jagodini lažovi i prevaranti okruženi kriminalcima, Dragan Đilas i Marinika Tepić, izjavu je dao predstavnik organizacije “Žene u crnom”. Srbija zna ko su “Žene u crnom” i da rade protiv Srbije. Izjavu treba da da tužilac, a ne predstavnci političkih partija i antisrpskih nevladinih organizacija - poručio je Marković u saopštenju.

Pogledajte prilog 915299

POČASNI KONZUL SRBIJE DEMANTOVAO OPTUŽBE SANDE RAŠKOVIĆ IVIĆ O PODVOĐENJU!

Profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, poslao je pismo našem ambasadoru u ovoj zemlji Goranu Aleksiću povodom izjava Sande Rašković Ivić u kojoj ga je citirala povodom optužbi protiv Dragana Markovića Palme i navodnog podvođenja devojaka na žurkama u Jagodini

Pogledajte prilog 915300

29. 04. 2021.

Dragi ambasasore Gorane,

Nekim slučajem dobio sam vesti o nekim izjavama. S tim u vezi moram Vam reći da nakon 11 godina iskreno više se i ne sećam. Ono što je sigurno, bio je moj neformalni intervju jer uglavnom sve šaljem putem e-maila. O neželjenim nesporazumima: svi znaju da obično govorim u pisanoj formi. U svakom slučaju imam vrlo nejasno i vrlo izbledelo sećanje na to putovanje koje je započelo ako se sećam dobro sa poteskoćom u razumevanju ko je sa kim po sobama ( inače bio sam sam u sobi).

433258_1_f.jpg

Moju veliku zbunjenost koju je stvarala glasna muzika, moje nepoznavanje jezika zbog čega sam često bio ćutljiv i gledao i divio se (podsećam Vas da sam fasciniran drugim kulturama), velikoj želji za životom koji ima Vaša zemlja. Da li je bilo šale? Kako da ne ili malo više sigurno je bilo, pogotovo sa moje strane jer alkohol ne podnosim dobro. Sigurno sam rimovano odgovarao na šale domacina (osobi mnogo jakoj u svojim idejama) i domaćina. Drugog se i ne sećam iskreno a i ne ulazim u privatne živote. Ako sam negde i pogrešio u životu izdahnem samo i osvrnem se ličnim i porodičnim dogadjajima, i ova pandemija naterala me je da sagledam mnoge pozicije. Sada tražim zaborav svog imena i sebe.

Zbog poštovanja koje imam prema Vašoj zemlji i Vašim institucijama i prema Vama koji predstavljate njihovu sintezu u Italiji, ovom prilikom se nadam da možemo da zatvorimo ovo pitanje. Povukao sam se da kažem izmedju ozbiljnog i šaljivog u "privatni život" i posvećujem se samo porodici, učenju i studentima.

Dragi pozdrav

Roberto Veraldi

A gde je konkretno demantovao bilo šta
:eek:

Back