Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Ма да. Господин Палма наредио да се локалној Ђидиној сендвичарки обију врата од стана :roll:

Само тешким дебилчинама још увек није јасно да после овакве медијске харанге против Господина Палме, свака наводна "жртва" може ´ладно да изађе у јавност и не би смео нико да је попреко погледа, а камоли да јој нешто нажао уради. Проблем Друга Ђида и његове најплаћеније раднице Палмаринике дел Коко јесте тај што жртава једноставно - нема. Све је измишљотина.

branko, odgovoriću tepicki na njeno pitanje

Zagorka Ženo, šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme, da tražite privođenje i sprečite ovo zastrašivanje ljudi?!

pa treba ti gnjido lazovska da KONACNO DOVEDEŠ TIH "SEDAM" SVEDOKA KOJI JEDVA CEKAJU DA PRUZE DOKAZE O PALMINOM PODVODJENJU!

rumunjska stajgo, čibe!

nista na dreku ne ide,GDE SU TIH SEDAM SVEDOKA???
EVO PROSLO JE NEDELJU DANA OD NJENOG ODLASKA U POLICIJU GDE JE NAJAVILA SEDAM SVEDOKA!

GDE SU????????

branko, odgovoriću tepicki na njeno pitanje

Zagorka Ženo, šta još treba da se dogodi za istragu protiv Palme, da tražite privođenje i sprečite ovo zastrašivanje ljudi?!

pa treba ti gnjido lazovska da KONACNO DOVEDEŠ TIH "SEDAM" SVEDOKA KOJI JEDVA CEKAJU DA PRUZE DOKAZE O PALMINOM PODVODJENJU!

rumunjska stajgo, čibe!

nista na dreku ne ide,GDE SU TIH SEDAM SVEDOKA???
EVO PROSLO JE NEDELJU DANA OD NJENOG ODLASKA U POLICIJU GDE JE NAJAVILA SEDAM SVEDOKA!

GDE SU????????
Smanji malo ugodjaj !
Ne vredjaj prvo žene i ne vredjaj po nacionalnoj osnovi !
Drugo oće žena ali traži čvrste garancije za svedoke !
Što ti živiš sa glavom u pesku !
Isplivavaju leševi iz dunava nestaju ljudi po beogradu
Da li ti razmišljaš svojom glavom ili te vodi samo neka mržnja prema toj ženi i što je Rumunske nacionalnosti !
Pa šta su naši Vlasi !
Da imaš imalo pojma ne bi lupetao tako !

Žena je odgovorna i neće da dovodi ičiji život u opasnost bez čvrstih garancija !
Pa vidiš da onaj zdrigli krmak Palma peni na svim TV stanicama !!!!

Smanji malo ugodjaj !
Ne vredjaj prvo žene i ne vredjaj po nacionalnoj osnovi !
Drugo oće žena ali traži čvrste garancije za svedoke !
Što ti živiš sa glavom u pesku !
Isplivavaju leševi iz dunava nestaju ljudi po beogradu
Da li ti razmišljaš svojom glavom ili te vodi samo neka mržnja prema toj ženi i što je Rumunske nacionalnosti !
Pa šta su naši Vlasi !
Da imaš imalo pojma ne bi lupetao tako !

Žena je odgovorna i neće da dovodi ičiki život u opasnost bez čvrstih garancija !
mani me te mantre o cvrstim dokazima za svedoke...

NEMA SVEDOKA!

izasla je djidova glasnogovornica DA ZATASKA MALO AFERE O DRUGU DJIDI I RAZGLASILA NA CITAVA ZVONA , PA KADAJOJ PRICA JEDNOG SVEDOKA (JEDAN NIKAD NIJE DOVOLJNO) NA KOJEG SE NIKO ODAZVAO NIJE OD MALOLETNICA TOBOZ PODVODJENIH , NIJE PORSLA

onda je po odlasku u policiju i pre toga na tv pocela pricu o sedam svedoka!

prodje nedelju dana ni jednog jedinog! naravno mantra, trebaju zastite ....

GDE SU SVEDOCI?

za sada je sve ovo larma jedne djilasove glasnogovornice, i TVOJE PRETPOSTAVKE JER TI VERUJES DA ONA GOVORI ISTINU

ja necu da nagadjam da li ona govori istinu vec ljduski pitam kao i svi ostali normalni gradjani GDESU SVEDOCI?

i sta smo dobili? nema svedoka vec se samo dize larma i produzava prica bez temelja pravog!

ovo je djilasova afera

A TI BRANKO, UBUDUCE STO SE OVE TEME TICE, bez novih svedoka MANI NAS STA PRICA I NAVODI DOTICNA MARINIKA!

ona ima svoju sansu da dokaze sa tih sedam svedoka! dok se oni ne pojave, tema ne zasluzuje da postoji!

jer ko moze da zabrani mariniki i tebi, u kojeg sve vise sumnjam da si bot djilasov da drobis u smislu: aaaaaaaaaa vucic lopov! aaaaaaaaaa palma podvodio maloletnice ocemo da padne vlada! aaaaaaaaaaaaaa imamo svedoke ali nemamo garancije za njih!

I TAKO UNEDOGLED....

svedoke, na sred N1 televizije, svih sedam, pa da vidimo dal ce smeti dlaka sa glave da im fali!

AJDE BRE nismo djeca branko. daleko da gotivim debelog prasca, ali ovo je i budalam jasno da je afera druga djide i njegove popisulje marinike...

Poslednja izmena od moderatora:
Polako slažu se kockice polako !
Mora sve da ispliva na površinu pa da se slučaj internacionalizuje i onda će se pojaviti svedoci !
Jesi ti normalan ! KPM
OVO JE KOLUMBIJA , A NE SRBIJA
Prizovi se pameti !

E0Qx3XAXIAQ0x9o

Шведски Институт „В-Дем“ у извештају о демократији: Србија је међу 10 земаља света у којима је највећи успон аутократије. По индексу демократичности избора заузела је 125. место - између Анголе и Замбије
https://bit.ly/3ucISds

Pratiš li ti vesti i štampu ili samo istresaš frustracije ovde !!!!
pratim

i slusam marinikine price!

i naklapanja tj pretpostavke!

znam ja da je palma bitanga i lopov, al tema je ovde PODVODJENJE OD PALME I TO MALOLETNICA!

A U MEDIJIMA VIDEH marinikinog svedokakoji je pokrenuo ovo aferu (jedan covek na jednog tj na palmu nije dovoljno za sud) - nijedna se ostecena nije javila da potvrdi pricu tog svjedoka! ni jedna!

potom marinika NAJAVLJUJE SEDAM SVEDOKA PRE DESET DANA!

i sad kao nema se garancije za njih!

zato covece boziji shvati vise, da nas gradjane ne zanima njena GALAMA O PALMI, VEC KO CE DA PSOVEDOCI TE NJEN PRICE!

CINJENICA JE DA SE NI JEDNA OSTECENA DO SADA NIJE PRIJAVILA!!!

i dok ne dodju konkretni dokazi molim te da prestanes ovde da nas silujes pretpostavkama sa tvitera....

DAKLE IMAS LI DOKAZE I TI TVOJI TVITERASI, DA JE TAJ DJANI SPONA PLAMI ZA PODVODJENJE DEVOJCICA?

mani me trubaca sa vrha zgrade i vucicevih baljezgarija, drzi se teme i zaista bih voleo da jednom ponudis konkretne dokaze a ne da samo slusamo naklapanja marinike glasnogovornice djilasove, a da te svedoke nikada ne cujemo!
:fdlan: Vrati se nazad i čitaj ponovo zasto se ne iznose dokazi
Čitaj izjave Juriča !
Svi dokazi su u policiji izneti Stefanoviću !
Šta misliš zašto vućić ne skače za palmu kao za Babića i ostale trabante koje je vadio iz govana i peglo njihove baljezgarije ????
Mnogo su sranja napravili ti njegovi vlastelini i on branči ih !

Šta bi sa jutkom !
Ovako bi pluvao i po Mariji Lukić da si pratio tu aferu !
Vodi te mržnja i zaslepljenost i nisi u stanju da složiš kockice !
Iole pamtnom dovoljne samo zadne dve tri starane na ovom PDfu i da mu sve bude jasno !

Poslednja izmena:
:fdlan: Vrati se nazad i čitaj ponovo zasto se ne iznose dokazi
Čitaj izjave Juriča !
Svi dokazi su u policiji izneti Stefanoviću !
Šta misliš zašto vućić ne skače za palmu kao za Babića i ostale trabante koje je vadio iz govana i peglo njihove baljezgarije ????
JURIC JE ZA MENE DOBRO PROACUNATA NJUSKA...

na dan odlaska u policiju da da izjavu mairnika je pre podne gostovala na N1 televiziji i voditeljka je izjavila da je pozvala ranije i jurica da dodje,ali je on sinoc otkazao ucesce, kada su ga jutros zvali da moze to da ucini i putem internet veze uzivo, prkeinuo im je vezu uz obrazlozenje :IZVINITE ZAUZET SAM NA SASTANKU SAM U BUDIMPESTI!

kad je pre stigao do budimpeste na sastanaka a sinoc kasno bio u utisku nedelje?

covek muti i laze...ogromne pare je pokupio preko evropskih organizacija za svoju fondaciju...da bih ih kolko tolko pravdao on ponekad mora kao nesto "da radi"

lik je koji je u zivotu bio bitanga i lopov, ne verujem mu mnogo

JURIC JE ZA MENE DOBRO PROACUNATA NJUSKA...

na dan odlaska u policiju da da izjavu mairnika je pre podne gostovala na N1 televiziji i voditeljka je izjavila da je pozvala ranije i jurica da dodje,ali je on sinoc otkazao ucesce, kada su ga jutros zvali da moze to da ucini i putem internet veze uzivo, prkeinuo im je vezu uz obrazlozenje :IZVINITE ZAUZET SAM NA SASTANKU SAM U BUDIMPESTI!

kad je pre stigao do budimpeste na sastanaka a sinoc kasno bio u utisku nedelje?

covek muti i laze...ogromne pare je pokupio preko evropskih organizacija za svoju fondaciju...da bih ih kolko tolko pravdao on ponekad mora kao nesto "da radi"

lik je koji je u zivotu bio bitanga i lopov, ne verujem mu mnogo
Sve OK !

Uhvati se sa Palmom u kolo !
:bye:
Slep si ispred očiju !
I sve dalje je gubljenje vremena sa tobom !
neque mittatis margaritas vestras ante porcos,

Шведски Институт „В-Дем“ у извештају о демократији: Србија је међу 10 земаља света у којима је највећи успон аутократије. По индексу демократичности избора заузела је 125. место - између Анголе и Замбије
Poserem ti se na izveštaj, prvih deset autokratija bez Belorusije?
To je bre plaćena institucija, čim piše nezavisna to znači da su isto toliko nezavisni od finansijera kao i
Karinika Tepić od Đilasa.
Pogledaj prvo ko ih finansira, pa onda smanji količinu gluposti...

branko, u stanju sam ja da saberme brze nego sto ti mozes i u snovima

ne kopcam se na ledja, znam da je vucic bitanga parexelans, ali ista takva bitanga je i njegov toboz "protivnik" djilas

ono sto je ovde tema branko, PODVODJENJE MALOLETNICA ,vec sam par puta prezvakao, poenta je da NI JEDNA OSTECENA SE NIJE PRIJAVILA!

A MARINIKA PSOLE JEDNOG SVEDOKA - NAZALOST NE DOVOLJNOG, SPOMINJE TOBOZ NOVIH SEDAM SVEDOKA ALI NI O CEMU NI TRAGA!

svi se oni jadni us.rali vucica i vlasti!
i ona i djilas i juric i svi svedoci!

dok se ti vsedoci ne pojave , zamolio bih te da ne veslas ovde pretpostavkama nekih nikova sa tvitera...

konkretno branko, dovedite svedoka i nek kaze za n1, ti si palma tad i tad podvodio ovu i ovu!

i molim lepo na lomacu sa debelim bravom!

Poserem ti se na izveštaj, prvih deset autokratija bez Belorusije?
To je bre plaćena institucija, čim piše nezavisna to znači da su isto toliko nezavisni od finansijera kao i
Karinika Tepić od Đilasa.
Pogledaj prvo ko ih finansira, pa onda smanji količinu gluposti...
a ti botino *******ova, ne prihvatas nista za tacno dok to nije pecatirao recimo svinjformer, poljitika, ili tv pink?

Back