Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
Србија има професионалну војску која се припрема за овакве ситуације
Pa jel se spremila da odbrani državu koja je sa svih strana okružena članicama nato?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ćemo vidjeti.Dodao bih - i završne.
Jbt, povećali socijalnu pomoć u rvatskoj?Zamisli moras nedeljom da se kuvas u nekoj opremi sa oruzjem u pizdi materini dok ja uzivam i pijuckam kafu a opet zaradjujem vise od njih.
Impresivno
SULJICETatu srbenda, vise tetovaza nego IQ-a.
To sledi kako se izbori na kojima odlazite približavajuSERPE si zaboravio?
nema nista bez zutih patkica i serpi
SULJICE
ovi ti razbise MILOgorce
Po čemu? Jesu li se vratili u baze?To se već vidi.
Ovo je samo predstava.
Не лупај ово су неки боди билдери
Pa dobro u te vojne skole uglavnom ide teska sirotinja i jednim manjim delom degenerici. Tako da neko ko je ziveo u bedi u vojsci ipak obezbedi koliko toliko pristojniji zivotZamisli moras nedeljom da se kuvas u nekoj opremi sa oruzjem u pizdi materini dok ja uzivam i pijuckam kafu a opet zaradjujem vise od njih.
Impresivno
Dodao bih - i završne.
И, како ти је тамо?Pa dobro u te vojne skole uglavnom ide teska sirotinja i jednim manjim delom degenerici.
Nema vise razmnozavanja kao nekad. Danas su siptarke emancipovane i obrazovane, idol im je Dua Lipa i ostale Albanke.Pa ako za nekoga nbe radi vreme to su Srbi.Procitah podatak pre neki dan za 8 meseci ove godine rodjeno 39000 beba a umrlo 82000 ljudi. Znaci -43000 plus ajde sad je korona manje ljudi cirkulisu i odlaze mada odlaze tako da bar jos koja hiljada je otisla. Znaci oko 5000 ljudi manje imas mesecno do kraja godine 60000 sto je fin gradic.Siptari koliko god odlazili oni se razmnozavaju a ne treba zaboraviti ni poturice u Sandzaku.Tako da vreme ni malo ne radi za Srbe. A ti si to bio u vojsci 99-e i znas moral kakav je bio? Eto ja bio i moral je bio takav da bi svi pre pobili tadasnju vlast nego sto im se ebalo za Amere.
UZESE VAM I VASOJEVICESrbska cast jedino razbija poreske obveznike Srbije posto ih sluzbica finansira odatle. Korisne budale sns partije.
Te paravojne formacije su spremene samo da kradu po napuštenim kućama.Ne to su paravojne formacije. Koristio ih je i Dodara. Oni su tu da prvi ulete i naprave dar mar. Oni su spreni na sve (to on kaze i u video snimku)
Oni ce da odrade prljavi deo posla. Tako da regularna vojska ima ciste ruke
![]()
![]()
![]()
Čestitam, ti mora da si bio u bliskom okruženju Tuđmana kada si još '89 znao da će biti rata. Ja sam '85/86/87 živeo u Zadru i nije bilo naznaka nekim nemirima a ne ratu.E vidiš ja sam te godine sudjelovao u paljenju zastave KPH, frend mi je zbog tog zaglavio robiju, mene nije drukao, iste te godine je JA, počela prazniti skladišta TO iz sisačke vojarne Barutana u petrinju u vojarnu Vasilj Gaćeša. Vi sa tim niste imali ništa i nije vas se ticalo a mi smo već debelo bili u konfliktnoj situaciji na dnevnoj razini... Kako je vrijeme prolazilo, a prolazilo je brzo mi smo, ne svi, ali pojedini bili sve svjesniji da ćemo imati probleme koje ćemo uz poprilične muke i odricanja morati riješavati... 1989 ja sam znao da nam je rat neizbježan, a nije ne čudio ni raspad VS jer sam te godine bio u poljskoj i vidio da je to tamo bila završena priča...
I pritiscima i novcem a i nasiljem. Postoje i snimci gde upadaju u kuce i vrse pritisak na vlasnike da prodaju imovinu.Парола Албанаца, тј. албанских сепаратиста, патетично називаних контрареволуционарима је још у време СФРЈ била, ЕТНИЧКИ ЧИСТО КОСОВО, радили су етничко чишћење још у време мира и социјализма, што притисцима, што новцем.
ko da uzme glasove vucku?Vojska bi ušla na sever Kosova samo kada bi vlast osetila da gubi glasove ..
Ovako to nećeš videti.
Kad on podnese ostavku, ostatak stranke vam se raspada.ko da uzme glasove vucku?
vi, serpadzije bez stranke, bez vodje, bez icega
kako ste mizerni i ja bi vas pobedio
Car Dusan nikada njie osvojio Solun i okolinu, opsedao ga jeste. Solun je bio najveci i najvazniji grad severno od Konstatinopolja a njegova "imperija" koja je trajala 9 godina 1 nije imala nijedan u evropskom smislu grad.A što ne do Skadra, a i do Soluna, Solun je još car Dušan osvojio?
na KiM vazi rezolucija 1244 i mora da se postuje
vojska je poslata da se pokaze da je vise dosta provociranja i nepostovanja iste i da ce biti upotrebljena AKO BUDE POTREBNO
da nije poslao jeli bi gomna kako nista NE RADI
kad je poslao vojsku, vi podjete sa nekim drugim nebulozama
gde vas samo stancaju?
Tenkovi stoje na granici, možda ih proda VS ovim Šiptarima .treba kinta.ko da uzme glasove vucku?
vi, serpadzije bez stranke, bez vodje, bez icega
kako ste mizerni i ja bi vas pobedio
Ма, добро, онима са бар мало здравог мозга јасно је да је све то рађено уз помоћ "комуниста" из других република СФРЈ; сетимо се само оних муфљуза Доланца, Месића, Власија и целе те банде...I pritiscima i novcem a i nasiljem. Postoje i snimci gde upadaju u kuce i vrse pritisak na vlasnike da prodaju imovinu.
I posle Srbi pocinili etnicko ciscenje na Kosovu...![]()
Šta bi ti? Da istetovira automobil, most i muzičku školu???Arkan... Čudi me da nije istetovirao Teslu,Pupina,Mokranjca...