ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.441
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Могуће, не знам; но, он је био министра у Влади СРЈ, те је, формацијски- имао право на функционерски стан у Београду; по закону.Trebala mu je SAO KRAJINA dati stan u Glini i da se tamo trajno nastanio 1995 u proljeće...
Ovaj se tek vratio iz kafića.
Ne, njemu je samo krivo što za političara moraš da imaš bar osnovnu školu, tako da on ne ispunjava uslove...Тражиш ли исто то чистунство и од себе?
Од свих, који се баве политиком?
Ти би неког Манделу, Гандија, Че Гевару?![]()
Izgleda kao neki mudžahedin sa tom bradom i tetovažama.To je najjaci Srbin koji je okupio vrlo jake momke oko sebe i spreman je za fight
Kupio uniformu na ALIJU HAHAHAHAHTo je najjaci Srbin koji je okupio vrlo jake momke oko sebe i spreman je za fight
Pa i jeste, faca mu je siptarska.Izgleda kao neki mudžahedin sa tom bradom i tetovažama.
Izgleda kao neki mudžahedin sa tom bradom i tetovažama.
Treba li tebi neka penta za camac?Kosovo je danas poslalo specijalnu jedinicu na Granični prijelaz sa Srbijom koji do sada nisu kontrolirali, a time je na vidjelo izašla sva nemoć Srbije i Aleksandra Vučića
https://www.slobodna-bosna.ba/vijes...robosanske_snage_koji_je_plan_u_sluchaju.html
Зукан Хелез позвао Муслимане у БиХ да крену у рат против Републике Српске јер је Србија немоћна
Босанси муслимани помоно прате потезе Србије око Косова ако србијанци опет испадну кмицe БИХ се смјеши још један крвави рат
RVOJEOČEKIVAO SAM I NEKE MITINGE PO GRADOVIMA...NARAVNO U REŽIJI napredne sekte...GDE SE SKUPE MLADI naprednjaci I KRENU SA URLIKANJEM...ŽIVEO VUČIĆ...SVI SMO DOBROVOLJCI...IDEMO...i slične jeftine fore...a na kraju od svega nema ništa
RVOJE
nemas ti sta da ocekujes, za tebe su samo serpe , da ih lupas za NEKOG NEVIDLJIVOG politicara
vucicu mozete samo da zanosite u krivini, ako vam dozvoli, jer on zajedno sa dodikom ujedinjuje SRBSKI svet
KOJA LESINARSKA DRUZINA, zbog vucica MRZITE SRBIJU( dali zbog vucica?)
De molim te mani me te priče.Ja ti kažem.
Znam ali tebi očito nije jasno. Ruska je to terminologija jer je jna forsirala ruski tenkovsku doktrinu koja je i objektivno najbolja.
Ovo neki Ganci![]()
Na tetovazama je skupio silu srpstva
SERPE si zaboravio?Da, dobro zapažanje.
Izostali su mitinzi podrške
Немој тако, није фер...Ne, njemu je samo krivo što za političara moraš da imaš bar osnovnu školu, tako da on ne ispunjava uslove...
![]()
Budaletina, isto ko i vaš rahmetli Rambo...Na tetovazama je skupio silu srpstva
Tenkovi su prebačeni na početne borbene položaje
Не лупај ово су неки боди билдериTo je najjaci Srbin koji je okupio vrlo jake momke oko sebe i spreman je za fight
ugledaj se na njegaIzgleda kao neki mudžahedin sa tom bradom i tetovažam
Vojska bi ušla na sever Kosova samo kada bi vlast osetila da gubi glasove ..Не лупај ово су неки боди билдери
Србија има професионалну војску која се припрема за овакве ситуације
Arkan... Čudi me da nije istetovirao Teslu,Pupina,Mokranjca...![]()