Provo
Primećen član
- Poruka
- 928
Шта се прића код вас по ђамијамаPoslao je AV tenkove do granice i tu su stajali na vozu za vucu, a vec sada su opet u kasarni.
Оћел бити рата
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта се прића код вас по ђамијамаPoslao je AV tenkove do granice i tu su stajali na vozu za vucu, a vec sada su opet u kasarni.
ti bi i srbiju uveo u NATO?Pa jel se spremila da odbrani državu koja je sa svih strana okružena čanicama nato?
Da si sad na Jarinju pa da kažem, ima pravo čovek.
A ovako, pričaš mi iz nekog Antverpena kako ja nisam dovolno Srbin.
Uozbilji se.
PRASENCE je na raznju, pretoplo mu jeИ, како ти је тамо?![]()
Tipično za diskusiju sa tobom, u nedostatku boljeg argumenta spočitavaš sagovorniku nešto što nije ni insinuirao.ti bi i srbiju uveo u NATO?
imas lepu logiku, stokholmski sindrom te tuce?
leci se
Па, недеља је прави дан за "пицека"...PRASENCE je na raznju, pretoplo mu je![]()
Srbija ne blefira i to šiptar Kurti dobro zna.Tipično za diskusiju sa tobom, u nedostatku boljeg argumenta spočitavaš sagovorniku nešto što nije ni insinuirao.
Postoji samo jedan način da Srbija odbrani Kosovo a ovo što rade nije ni blizu njemu.
Režim blefira javnost.Srbija ne blefira i to šiptar Kurti dobro zna.
Za razliku od vas nekih.
Pa koji ti sindrom imas kad si u NATO drzavi? Zasto nisi bar u Belorusiji??ti bi i srbiju uveo u NATO?
imas lepu logiku, stokholmski sindrom te tuce?
leci se
prave srbende, a ne vi sorosevske serpadzijeZar nije Nesa slina na čelu vojske , čemu trolovanje Voolina
Tu se ne zna ko šta radi , gangbang ministarstvo.
Šta misliš, zašto se isto dešava i u Republici Srpskoj? Slučajnost ili dil velikih sila?Režim blefira javnost.
Ja mogu svuda.Jbt, povećali socijalnu pomoć u rvatskoj?
Kolika je sada, može li se?
Slazem se.Pa dobro u te vojne skole uglavnom ide teska sirotinja i jednim manjim delom degenerici. Tako da neko ko je ziveo u bedi u vojsci ipak obezbedi koliko toliko pristojniji zivot
I dalje vozaju ta 3 tenka ahahahah3 tanka će rasturiti siptare, nisu ih ni spustili sa nosača , stoje , vojska smorena pošto Voolin i Vučić imaju pokaznu vežbu u glavi
Koja parodija.
Pa hoće se pobiti više,smorio sam se.DRAMA NA SEVERU KiM SE NASTAVLJA: Albanija pozvala Srbiju da hitno povuče ORUŽANE SNAGE upućene na Jarinje i Brnjak
https://www.kurir.rs/vesti/politika...h_notification&utm_campaign=push_notification
Malji Šengen propo.
Pogledajte prilog 1023031
Zamrle su teme o ratovima u Siriji, Ukrajini i Jemenu.Nadam se da ce biti sranja jer je to dobro za BIZNIS KRSTARICE! ALA CEMO DA PISEMO CJUUUUUUUUUUU
Pa hoće se pobiti više,smorio sam se.