Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Не лупај ово су неки боди билдери
Србија има професионалну војску која се припрема за овакве ситуације

Ne to su paravojne formacije. Koristio ih je i Dodara. Oni su tu da prvi ulete i naprave dar mar. Oni su spreni na sve (to on kaze i u video snimku)
Oni ce da odrade prljavi deo posla. Tako da regularna vojska ima ciste ruke

Bojan-Stojkovic.jpg

jedinica-izvor-instagram-bojan_stojkovic_srbska_cast-1024x938.jpg

unnamed-7.jpg

Zamisli moras nedeljom da se kuvas u nekoj opremi sa oruzjem u pizdi materini dok ja uzivam i pijuckam kafu a opet zaradjujem vise od njih.

Impresivno
Pa dobro u te vojne skole uglavnom ide teska sirotinja i jednim manjim delom degenerici. Tako da neko ko je ziveo u bedi u vojsci ipak obezbedi koliko toliko pristojniji zivot

Dodao bih - i završne.

na KiM vazi rezolucija 1244 i mora da se postuje
vojska je poslata da se pokaze da je vise dosta provociranja i nepostovanja iste i da ce biti upotrebljena AKO BUDE POTREBNO
da nije poslao jeli bi gomna kako nista NE RADI
kad je poslao vojsku, vi podjete sa nekim drugim nebulozama
gde vas samo stancaju?

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ako za nekoga nbe radi vreme to su Srbi.Procitah podatak pre neki dan za 8 meseci ove godine rodjeno 39000 beba a umrlo 82000 ljudi. Znaci -43000 plus ajde sad je korona manje ljudi cirkulisu i odlaze mada odlaze tako da bar jos koja hiljada je otisla. Znaci oko 5000 ljudi manje imas mesecno do kraja godine 60000 sto je fin gradic.Siptari koliko god odlazili oni se razmnozavaju a ne treba zaboraviti ni poturice u Sandzaku.Tako da vreme ni malo ne radi za Srbe. A ti si to bio u vojsci 99-e i znas moral kakav je bio? Eto ja bio i moral je bio takav da bi svi pre pobili tadasnju vlast nego sto im se ebalo za Amere.
Nema vise razmnozavanja kao nekad. Danas su siptarke emancipovane i obrazovane, idol im je Dua Lipa i ostale Albanke.
Radjaju jedno do dva deteta, kao sto je trend i u ostatku Evrope.

Takodje nisu imuni ni na iseljavanje trbuhom za kruhom. Sta oni mogu da rade na Kosovu? Koja im je perspektiva?
Samo pametno odigrati i pustiti ih da putuju...

Ne to su paravojne formacije. Koristio ih je i Dodara. Oni su tu da prvi ulete i naprave dar mar. Oni su spreni na sve (to on kaze i u video snimku)
Oni ce da odrade prljavi deo posla. Tako da regularna vojska ima ciste ruke

Bojan-Stojkovic.jpg

jedinica-izvor-instagram-bojan_stojkovic_srbska_cast-1024x938.jpg

unnamed-7.jpg
Te paravojne formacije su spremene samo da kradu po napuštenim kućama.

E vidiš ja sam te godine sudjelovao u paljenju zastave KPH, frend mi je zbog tog zaglavio robiju, mene nije drukao, iste te godine je JA, počela prazniti skladišta TO iz sisačke vojarne Barutana u petrinju u vojarnu Vasilj Gaćeša. Vi sa tim niste imali ništa i nije vas se ticalo a mi smo već debelo bili u konfliktnoj situaciji na dnevnoj razini... Kako je vrijeme prolazilo, a prolazilo je brzo mi smo, ne svi, ali pojedini bili sve svjesniji da ćemo imati probleme koje ćemo uz poprilične muke i odricanja morati riješavati... 1989 ja sam znao da nam je rat neizbježan, a nije ne čudio ni raspad VS jer sam te godine bio u poljskoj i vidio da je to tamo bila završena priča...
Čestitam, ti mora da si bio u bliskom okruženju Tuđmana kada si još '89 znao da će biti rata. Ja sam '85/86/87 živeo u Zadru i nije bilo naznaka nekim nemirima a ne ratu.

Парола Албанаца, тј. албанских сепаратиста, патетично називаних контрареволуционарима је још у време СФРЈ била, ЕТНИЧКИ ЧИСТО КОСОВО, радили су етничко чишћење још у време мира и социјализма, што притисцима, што новцем.
I pritiscima i novcem a i nasiljem. Postoje i snimci gde upadaju u kuce i vrse pritisak na vlasnike da prodaju imovinu.

I posle Srbi pocinili etnicko ciscenje na Kosovu... :fdlan:

Vojska bi ušla na sever Kosova samo kada bi vlast osetila da gubi glasove ..
Ovako to nećeš videti.
ko da uzme glasove vucku?
vi, serpadzije bez stranke, bez vodje, bez ideologie? jedina pamet vam je pljuvati po vucicu, institucijama, vojsci, zandarmeriji
vucic i dodik stvaraju srbski svet
kako ste mizerni i ja bi vas pobedio

A što ne do Skadra, a i do Soluna, Solun je još car Dušan osvojio?
Car Dusan nikada njie osvojio Solun i okolinu, opsedao ga jeste. Solun je bio najveci i najvazniji grad severno od Konstatinopolja a njegova "imperija" koja je trajala 9 godina 1 nije imala nijedan u evropskom smislu grad.

na KiM vazi rezolucija 1244 i mora da se postuje
vojska je poslata da se pokaze da je vise dosta provociranja i nepostovanja iste i da ce biti upotrebljena AKO BUDE POTREBNO
da nije poslao jeli bi gomna kako nista NE RADI
kad je poslao vojsku, vi podjete sa nekim drugim nebulozama
gde vas samo stancaju?

Iz Holandije svakako imaš najbolji pregled situacije.

I pritiscima i novcem a i nasiljem. Postoje i snimci gde upadaju u kuce i vrse pritisak na vlasnike da prodaju imovinu.

I posle Srbi pocinili etnicko ciscenje na Kosovu... :fdlan:
Ма, добро, онима са бар мало здравог мозга јасно је да је све то рађено уз помоћ "комуниста" из других република СФРЈ; сетимо се само оних муфљуза Доланца, Месића, Власија и целе те банде...

Back