Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.330
Pa sto si onda dramio kada je isao voz do granice?Ja ne znam da li imamo upotrebljivu prugu do granice sa Kosovom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto si onda dramio kada je isao voz do granice?Ja ne znam da li imamo upotrebljivu prugu do granice sa Kosovom?
Sve je to prošlo vrijeme. KFOR je nesaglasan unutar sebe samog a NATO bazu neće niko da napada. Zašto bi?To je vec Slobina odluka.
Pa ona koja ima KFOR na svojoj teritoriji i Nato bazu. I koja dobija 10 milijardi godisnje od USA da bi opstala. Oni imaju neku autonomiju oko ekonomije ,sporta ,energetike ali policija ima kontrolore. Inache vec bi pocistili sve Srbe odavno .
Koji voz?Pa sto si onda dramio kada je isao voz do granice?
javi mi se sledece godine kada se nista ne dogodiTi ne pratiš dešavanja u regionu uopšte.
Vidiš da se i u BiH zakuvalo malsimalno?
Zar misliš da je sve to slučajno?
Ovaj prvi dole nije imao pristup. Tacnije, najuren je kao stetan.Nije.
Štaviše, arkan i slična žgadija su radili još gore stvari od tih.
Javićeš se ti meni mnogo ranije. Samo prati situaciju.javi mi se sledece godine kada se nista ne dogodi
pa voz sa nacrtanim spomenicima kulture na kosovu....Koji voz?
Srpska ili šiptarska policija?Ne, da žele da isprovociraju Srbe oni bi krenuli u deblokadu.
Kakva je to policija koja ne smije da odblokira put u državi?
Ono je bio vrh, a zaboravio sampa voz sa nacrtanim spomenicima kulture na kosovu....
obecavamJavićeš se ti meni mnogo ranije. Samo prati situaciju.
a ko je to ovde srbomrzac?
to sto neko ne deli vase misljenje ne znaci da mrzi Srbe i Srbiju![]()
to nek urade ameri, a nije daleko od toga....Srpska ili šiptarska policija?
Koliko vidim, ni jedna ni druga ne smije da odblokira put u državi![]()
Pa dole je samo šiptarska.Srpska ili šiptarska policija?
Koliko vidim, ni jedna ni druga ne smije da odblokira put u državi![]()
a jedini izdajnik je njihov vodja licnoRadikalski mozak tako ne funkcioniše. Ako nisi sa njima, onda si po difoltu izdajnik.
U međuvremenu, sa ovakvim prirodnim priraštajem i ovakvom emigracijom, za 50 godina u Srbiji neće biti Srba.
Sasvim poetski, radikali srbende će na kraju i uništiti Srbiju.
Danas je Dodik već rekao da će dati rokmdo kada se traži da se ponište odluke VP i nakon toga se ide na posebnu sjednicu Skupštine Republike Srpske na kojoj će se proglasiti nezavisnost.obecavam
Pa da, a da li srpska policija smije da odblokira put na KosovuPa dole je samo šiptarska.
pa tako funkcionise mozak kod vecine u SrbijiRadikalski mozak tako ne funkcioniše. Ako nisi sa njima, onda si po difoltu izdajnik.
U međuvremenu, sa ovakvim prirodnim priraštajem i ovakvom emigracijom, za 50 godina u Srbiji neće biti Srba.
Sasvim poetski, radikali srbende će na kraju i uništiti Srbiju.
pa tako funkcionise mozak kod vecine u Srbiji
tako i ti lejbelujes sve one koji ne podrzavaju deo opozicije koji podrzavas ti (samo su likovi drugaciji)
pas koji laje ne ujedaDanas je Dodik već rekao da će dati rokmdo kada se traži da se ponište odluke VP i nakon toga se ide na posebnu sjednicu Skupštine Republike Srpske na kojoj će se proglasiti nezavisnost.
Kosovo je privremeno okupiran dio teritorije. Po rezoluciji 1244 Srbija ima pravo da dole pošalje 999 policajaca.Pa da, a da li srpska policija smije da odblokira put na Kosovu
A Kosovo je Srbija
Ne smije
Dakle rugala se svraka vrani da ima kreštav glas
hoce ali juceE do sada joj nisu dali ni ono na šta je imala pravo a sada će umjesto policije vojska da dođe.
Predugo laje ... na kraju će ujesti.pas koji laje ne ujeda
eto vidis,Samo one koji podržavaju lažnu oporbu kao POKS.