Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Ja ne mogu vise da ucestvujem u temi, usinulo me u ledjima, a ne mogu da izmisljam da bi ovakav mogao da se prebacim vise od 5km dnevno i da ostanem normalan od bolova...

Sto je tesko ratovati sa rezervom koja ima vise od 30 godina...ako uhvati isijas...
Ode patriotizam u suzama, jedino da se oblacis kao neki beg, ono opases tri cebeta oko ledja ko bure da si...

Malena sitnica je 2000 ljudi pod oruzjem....
ne....

dodatku 2, stav 6, se navodi: "Nakon povlačenja, dogovorenom broju jugoslovenskog i srpskog osoblja može biti dozvoljeno da se vrate da bi ovavljali sledeće funkcije: vezu sa međunarodnom civilnom misijom i međunarodnim snagama bezbednosti, obeležavanje/čišćenje minskih polja, održavanje prisustva na srpskim istorijskim lokalitetima, održavanje prisustva na ključnim graničnim prelazima. Zatim se u napomenama navodi da će "povratak osoblja biti pod nadzorom međunarodnih snaga bezbednosti (KFOR) i biće ograničeni na mali dogovoreni broj ( stotine, ne hiljade)"

Narod je blokirao puteve na dva prelaza a šiprarska policija ne smije da krene u deblokadu.
Valjda je jasno i čemu se radi. Izgubili su podršku i sada su paralisani.

Čim oni ne smiju razbiti blokade znači da su se usrali.
Naivan si,Siptariu boga mole da ovaj napravi neku glupost a i ovako su profitirali od ove provokacije, Koliko znam gore severno od Mitrovice NEMA SIPTARA skoro svi su Srbi mozda neki Ciga . Sta oni tamo mogu da urade gde nemaju podrsku svog stanovnistva. Nista, bice tu neko vreme i otici kuci.

Narod je blokirao puteve na dva prelaza a šiprarska policija ne smije da krene u deblokadu.
Valjda je jasno i čemu se radi. Izgubili su podršku i sada su paralisani.

Čim oni ne smiju razbiti blokade znači da su se usrali.
zasto bi razbijali blokade kada ce se ovo resiti za nedelju do dve dana bez nasilja,Vucic 9 : 0 Kosovo

ne daj Boze da se stvarno zarati, naebali smo sa ovima :sad2:

1632599630974.png

ne....

dodatku 2, stav 6, se navodi: "Nakon povlačenja, dogovorenom broju jugoslovenskog i srpskog osoblja može biti dozvoljeno da se vrate da bi ovavljali sledeće funkcije: vezu sa međunarodnom civilnom misijom i međunarodnim snagama bezbednosti, obeležavanje/čišćenje minskih polja, održavanje prisustva na srpskim istorijskim lokalitetima, održavanje prisustva na ključnim graničnim prelazima. Zatim se u napomenama navodi da će "povratak osoblja biti pod nadzorom međunarodnih snaga bezbednosti (KFOR) i biće ograničeni na mali dogovoreni broj ( stotine, ne hiljade)"
Onda bolje znas od Delica koji se malo muvao pri dogovoru....:) ili od stranih oficira koji rade po tome...:)

Ako ćemo iskreno, ne bih da dijelim isto mišljenje sa nekim ovdje koji su otvoreni srbomrsci i koji ne misle ništa dobro Srbima na Kosovu, u BiH pa i u samoj Srbiji.
Pa kud puklo da puklo.. :mrgreen: kakvi god da su naši su. Pogledajte prilog 1022548
Nemoj da spamas, prijavicu te moderaciji :hahaha:

Nije ovo tema o Srbima na Kosovu

Nego o lose reziranoj predstavi Vucica u tri cina

a ko je to ovde srbomrzac?
to sto neko ne deli vase misljenje ne znaci da mrzi Srbe i Srbiju :roll:
Nema veze ako ne primjećuješ. Moje mišljenje u ovoj temi nije da se zezam sa pozicijom našeg narod na Kosovu i kako mu pomoći. Svaka pomoć je dobrodošla na bilo koji način. Ako smatrate da je ovo sve predstava i zezanje, ja ne.
Pa vidjet ćemo šta će na kraju biti.

Naivan si,Siptariu boga mole da ovaj napravi neku glupost a i ovako su profitirali od ove provokacije, Koliko znam gore severno od Mitrovice NEMA SIPTARA skoro svi su Srbi mozda neki Ciga . Sta oni tamo mogu da urade gde nemaju podrsku svog stanovnistva. Nista, bice tu neko vreme i otici kuci.
Ne, da žele da isprovociraju Srbe oni bi krenuli u deblokadu.
Kakva je to policija koja ne smije da odblokira put u državi?

Back