Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Iznosis vrlo ozbiljnu tvrdnju,Па већ 30 година покушавају да вам исперу мозак тим Фолс Флег операцијама, и сваки пут упали.
Da imaju mozga za ispiranje
To prvo mora da se dokaze eksplicitno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iznosis vrlo ozbiljnu tvrdnju,Па већ 30 година покушавају да вам исперу мозак тим Фолс Флег операцијама, и сваки пут упали.
Barem pola srBskih naci-onanista diluje drogu đuture sa "mrskim Šiptarima" i "balijama".A dop odakle uvozite, a da od Keljmendija

Ne, nas nebaš taj vas plaća heroinom zato i botujete za šiptare
Patriotski dilBarem pola srBskih naci-onanista diluje drogu đuture sa "mrskim Šiptarima" i "balijama".![]()

to je vec istetovirano, taman ispodi vučićevom slikom
Dok je bila na vlasti, vojska je izasla na kecaDa je na vlasti Mira Markovic vojska bi usla na keca ,potpisujem,
Naci-onanisti svih zemalja, ujedinite se!Patriotski dil![]()

ne....Malena sitnica je 2000 ljudi pod oruzjem....
Naivan si,Siptariu boga mole da ovaj napravi neku glupost a i ovako su profitirali od ove provokacije, Koliko znam gore severno od Mitrovice NEMA SIPTARA skoro svi su Srbi mozda neki Ciga . Sta oni tamo mogu da urade gde nemaju podrsku svog stanovnistva. Nista, bice tu neko vreme i otici kuci.Narod je blokirao puteve na dva prelaza a šiprarska policija ne smije da krene u deblokadu.
Valjda je jasno i čemu se radi. Izgubili su podršku i sada su paralisani.
Čim oni ne smiju razbiti blokade znači da su se usrali.
apsolutno, pa nisu se valjda borili da ne mogu da prenose drogu u evropu?Barem pola srBskih naci-onanista diluje drogu đuture sa "mrskim Šiptarima" i "balijama".![]()
zasto bi razbijali blokade kada ce se ovo resiti za nedelju do dve dana bez nasilja,Vucic 9 : 0 KosovoNarod je blokirao puteve na dva prelaza a šiprarska policija ne smije da krene u deblokadu.
Valjda je jasno i čemu se radi. Izgubili su podršku i sada su paralisani.
Čim oni ne smiju razbiti blokade znači da su se usrali.

Onda bolje znas od Delica koji se malo muvao pri dogovoru....ne....
dodatku 2, stav 6, se navodi: "Nakon povlačenja, dogovorenom broju jugoslovenskog i srpskog osoblja može biti dozvoljeno da se vrate da bi ovavljali sledeće funkcije: vezu sa međunarodnom civilnom misijom i međunarodnim snagama bezbednosti, obeležavanje/čišćenje minskih polja, održavanje prisustva na srpskim istorijskim lokalitetima, održavanje prisustva na ključnim graničnim prelazima. Zatim se u napomenama navodi da će "povratak osoblja biti pod nadzorom međunarodnih snaga bezbednosti (KFOR) i biće ograničeni na mali dogovoreni broj ( stotine, ne hiljade)"
ili od stranih oficira koji rade po tome...
Nebojša uvek štrči po nečemu.
Nemoj da spamas, prijavicu te moderacijiAko ćemo iskreno, ne bih da dijelim isto mišljenje sa nekim ovdje koji su otvoreni srbomrsci i koji ne misle ništa dobro Srbima na Kosovu, u BiH pa i u samoj Srbiji.
Pa kud puklo da puklo..kakvi god da su naši su. Pogledajte prilog 1022548

Nema veze ako ne primjećuješ. Moje mišljenje u ovoj temi nije da se zezam sa pozicijom našeg narod na Kosovu i kako mu pomoći. Svaka pomoć je dobrodošla na bilo koji način. Ako smatrate da je ovo sve predstava i zezanje, ja ne.a ko je to ovde srbomrzac?
to sto neko ne deli vase misljenje ne znaci da mrzi Srbe i Srbiju![]()
imaš rezoluciju 1244 online ...nije tajna nikakva....Onda bolje znas od Delica koji se malo muvao pri dogovoru....ili od stranih oficira koji rade po tome...
![]()
ja reko pijem rakiju a Keljo se mrsti, vera mu braniNe, nas ne
Al placa ove tvoje sto sede sa Siptarima po jahtama i ispijaju espreso

suza radosnica mi je u oku zaigrala.Tacno sam osetio neopisivu navalu ponosa
Sve moj do mojega
Ма неее... где са њима? Него на челу са вама КУРСАЏИЈАМА из Јанка Пусте
...као у стара добра времена! 
Ne, da žele da isprovociraju Srbe oni bi krenuli u deblokadu.Naivan si,Siptariu boga mole da ovaj napravi neku glupost a i ovako su profitirali od ove provokacije, Koliko znam gore severno od Mitrovice NEMA SIPTARA skoro svi su Srbi mozda neki Ciga . Sta oni tamo mogu da urade gde nemaju podrsku svog stanovnistva. Nista, bice tu neko vreme i otici kuci.