Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Nema veze ako ne primjećuješ. Moje mišljenje u ovoj temi nije da se zezam sa pozicijom našeg narod na Kosovu i kako mu pomoći. Svaka pomoć je dobrodošla na bilo koji način. Ako smatrate da je ovo sve predstava i zezanje, ja ne.
Pa vidjet ćemo šta će na kraju biti.
Proglasiće pobedu i vođstvo od 6:0 šta god da se desi...:lol:

Ja bih stvarno voleo da ne moram da se zezam ali ovaj Monti Pajton cirkus od države i vlasti te prosto tera na to.

Zato što je to dužnost državnih organa.
A oni se nazivaju državom.
Dakle nemaju sa čim da se bore i to znaju.
sta je duznost ? Sve dok nema nasilja oni mogu da kulirju,te prelaaze svakako najvise koriste Srbi.Pasce neki dogovor na produzetak par meseci nakon cega ce morati da menjaju,a kod nas ce to biti pobeda u ravni sa Bregalnickom bitkom

sta je duznost ? Sve dok nema nasilja oni mogu da kulirju,te prelaaze svakako najvise koriste Srbi.Pasce neki dogovor na produzetak par meseci nakon cega ce morati da menjaju,a kod nas ce to biti pobeda u ravni sa Bregalnickom bitkom
Ti ne pratiš dešavanja u regionu uopšte.
Vidiš da se i u BiH zakuvalo malsimalno?
Zar misliš da je sve to slučajno?

Dok je bila na vlasti, vojska je izasla na keca
To je vec Slobina odluka.
Ne, da žele da isprovociraju Srbe oni bi krenuli u deblokadu.
Kakva je to policija koja ne smije da odblokira put u državi?
Pa ona koja ima KFOR na svojoj teritoriji i Nato bazu. I koja dobija 10 milijardi godisnje od USA da bi opstala. Oni imaju neku autonomiju oko ekonomije ,sporta ,energetike ali policija ima kontrolore. Inache vec bi pocistili sve Srbe odavno .

Back