gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Gde ste, ratnici?
Je l' su spremne pushke?
Je l' su spremne pushke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je to dužnost državnih organa.zasto bi razbijali blokade kada ce se ovo resiti za nedelju do dve dana bez nasilja,Vucic 9 : 0 Kosovo
e samo ti tu fališSve moj do mojega
aj sad se saberi malo, zao mi da gledam kako se blamirasМа неее... где са њима? Него на челу са вама КУРСАЏИЈАМА из Јанка Пусте...као у стара добра времена!
![]()
Kakve puške? To je za sitnu boraniju, za ratnike su tenkovi i avioni.Gde ste, ratnici?
Je l' su spremne pushke?
Dobro, je l' ste spremili tenk?Kakve puške? To je za sitnu boraniju, za ratnike su tenkovi i avioni.
![]()
Proglasiće pobedu i vođstvo od 6:0 šta god da se desi...Nema veze ako ne primjećuješ. Moje mišljenje u ovoj temi nije da se zezam sa pozicijom našeg narod na Kosovu i kako mu pomoći. Svaka pomoć je dobrodošla na bilo koji način. Ako smatrate da je ovo sve predstava i zezanje, ja ne.
Pa vidjet ćemo šta će na kraju biti.
U igricama tipa coloniam....Kakve puške? To je za sitnu boraniju, za ratnike su tenkovi i avioni.
![]()
Otišli su na granicu.Dobro, je l' ste spremili tenk?
mi spremni a puske cemo valjda dobitiGde ste, ratnici?
Je l' su spremne pushke?
Неко спреман за свој ВЕС , а другосрбијанери за pushikу, и то је у реду!Gde ste, ratnici?
Je l' su spremne pushke?
Gde ste, ratnici?
Je l' su spremne pushke?
sta je duznost ? Sve dok nema nasilja oni mogu da kulirju,te prelaaze svakako najvise koriste Srbi.Pasce neki dogovor na produzetak par meseci nakon cega ce morati da menjaju,a kod nas ce to biti pobeda u ravni sa Bregalnickom bitkomZato što je to dužnost državnih organa.
A oni se nazivaju državom.
Dakle nemaju sa čim da se bore i to znaju.
Vrijeme te pregazilo.U igricama tipa coloniam....
ahahahahahhahahaahah
Šta će ti prugaJa ne znam da li imamo upotrebljivu prugu do granice sa Kosovom?
sta ce nam pruga, vulin ima krilaJa ne znam da li imamo upotrebljivu prugu do granice sa Kosovom?
Ta tri slova BEC iliti Vienna ako je latinicom , ili VES ako je cirilicom u ovom slucaju odlicno opisuju alternative u odlukama...Неко спреман за свој ВЕС , а другосрбијанери за pushikу, и то је у реду!![]()
Ti ne pratiš dešavanja u regionu uopšte.sta je duznost ? Sve dok nema nasilja oni mogu da kulirju,te prelaaze svakako najvise koriste Srbi.Pasce neki dogovor na produzetak par meseci nakon cega ce morati da menjaju,a kod nas ce to biti pobeda u ravni sa Bregalnickom bitkom
To je vec Slobina odluka.Dok je bila na vlasti, vojska je izasla na keca
Pa ona koja ima KFOR na svojoj teritoriji i Nato bazu. I koja dobija 10 milijardi godisnje od USA da bi opstala. Oni imaju neku autonomiju oko ekonomije ,sporta ,energetike ali policija ima kontrolore. Inache vec bi pocistili sve Srbe odavno .Ne, da žele da isprovociraju Srbe oni bi krenuli u deblokadu.
Kakva je to policija koja ne smije da odblokira put u državi?