sumnjivo lice
Buduća legenda
- Poruka
- 44.833
pre ce ga uspavatiPredugo laje ... na kraju će ujesti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre ce ga uspavatiPredugo laje ... na kraju će ujesti.
Amerikanci su se već oglasili i rekli da im "Balkan nije prioritet"Šiptari poslednjih godina ponižavaju eu i mislim da kfor prstom mrdnuti neće.
Samo je pitanje da li će merikanci zažmuriti.
Ako je sa njima rešeno tenkovi će za dva sata biti na Ibru.
Piše da bi tih 999 morao da odobri poglavnik UNKosovo je privremeno okupiran dio teritorije. Po rezoluciji 1244 Srbija ima pravo da dole pošalje 999 policajaca.
E do sada joj nisu dali ni ono na šta je imala pravo a sada će umjesto policije vojska da dođe.
Pa samo prati situaciju.hoce ali juce
cak ni mene ne moze da zaplasi ta slika u glavi999 Vulin policajaca to zvuci zastrasujuce...
Poglavnik je u tvojoj bivšoj državi.Piše da bi tih 999 morao da odobri poglavnik UN
Da li ste u posedu te dozvole
Ne
Bonstil im nećemo dirati ... nakon napuštanja Avganistana nije im ni potreban ... nema svrhuAmerikanci su se već oglasili i rekli da im "Balkan nije prioritet"
To je prevedeno na običan jezik "radite šta hoćeše zabole nas ćuna"
Uspavali bi ga odavno da im smeta ... naprotiv ... on je deo plana.pre ce ga uspavati
Pod uslovom da je uopste mozes i zamisliticak ni mene ne moze da zaplasi ta slika u glavi![]()
eto vidis,
ti mene potpuno neosnovano vredjas
pa nemoj da se cudis kad oni to rade tebi
Ili neće.Kosovo je privremeno okupiran dio teritorije. Po rezoluciji 1244 Srbija ima pravo da dole pošalje 999 policajaca.
E do sada joj nisu dali ni ono na šta je imala pravo a sada će umjesto policije vojska da dođe.
mislim da jos nije kasno da se smiri....ali nije naivno i nece se dobro zavrsiti....uostalom, ko je zaduzen za svetske ratove? Pomoc....nisu Kinezi....ni KoreanciIli neće.
Malo će se i jedni i drugi kurčiti, skupi# par jeftinih političkih poena, Alo! će pričati o tome kako su se Šiptari usrali, Kurti će pričati kako su obranili državu i idemo dalje, ista meta isto odstojanje
Dobro pitanje....ali odgovor neces dobiti ....Ne kontam,al stvarno.. čemu ovolika frka zbog tenkova i migova?
Da je frka Albancima, bilo bi već razumno a i opravdano ali, zašto to smeta opoziciji??
O kakvoj paralelnoj realnosti ti pises?Ok, onda idu dokazi....dakle prvo, latinka perovic seljanka iz kragujevca i prvi komunista od 70....posle okupacije srbije od strane monarhista....sekretar partije koja je isforsirala promenu usstava sa celom brigadom monarhista na celu KPS ....i po svim odgovornim mestima u KP prave dogovor sa ustasama i siptarima da srbiju pocepaju....uradjeno 71 do 74.
Tandem muz i zena lekar, s ko zna kako svrsenim fakultetom i njem muz politicar monarhije na kosovu potkupljivali sudije, da kada se napadne srbin ili celo selo oslobodi siptare, a srbe drzi zatvorene...ona je sada siptarski glas na kosovu seticu se imena, a sudije su dolazile iz kraljeva, nisa i kragujevca da sude i listom munarhisti....jer vise niko posle 70 nije mogao u srbiji da se zaposli na ta mesta ako nije za monarhiju....
Pa, već jednom je Aleksandar Vučić upropastio generaciju ratovima.Ne kontam,al stvarno.. čemu ovolika frka zbog tenkova i migova?
Da je frka Albancima, bilo bi već razumno a i opravdano ali, zašto to smeta opoziciji??
Ne kontam,al stvarno.. čemu ovolika frka zbog tenkova i migova?
Ti ne znas?O kakvoj paralelnoj realnosti ti pises?
Kakvi monarhisti ti se prividjaju 1974?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()