Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danasnji Press je preneo izjavu JJ posle meca sa Radvanskom. Ovo je mali citat: "Slažem se da je strašno to što radim ljudima koji za mene navijaju. Čitam komentare po internetu i na svom sajtu, ne možete da zamislite kakvih tu poruka ima..."

Sigurno je mislila na Srleta, koji ju je napljuvao ko ratnog zlocinca.

E Srle, a lepo sam ti govorio može spanking in a good way, ali nemoj djonom na devojku.:-D

Auh da znas kako sam se samo potresao! Isto su mi rekli na temi o Darku Milicicu koju sam otvorio-pitali Balvana da li zna da na ga ljudi na Krstarici pljuju ko ludi a on kaze-Bas me briga,to se drugi igraci pale na to,a mene bas briga,ja sam ovakav kakav jesam :D :D :D E blago njemu...

Isto vazi i za nasu JJ - nek uzme sebi odmor od mesec i po dana negde na Havajima i onda nek igra vrhunski tenis,ionako u februaru i nema neki ozbiljnijih turnira-a JJ ce ako treba,sama organizovati Knez Mihajlova Open,samo da igra negde u singlu,dublu,mix dublu i u dvojcu bez kormilara i tome slicno :D

I opet,citajte redovno postove,i vidite razliku izmedju povrede i zamora i sta je prava povreda u svim normalnim sportovima,a sta zamor,i konacno,ono JJino laprdanje.Klasicno izvlacenje.

A uostalom,sta fali nekom otvoriti oci? Pa nismo mala deca,nemojte da se lazemo.Ko god se ozbiljno bavio sportom skapirace me.

interesantan tekst...
ATP Rankings (as of 1/28/08)
1 Roger Federer 6630
2 Rafael Nadal 5980
3 Novak Djokovic 5165

At other times during this past decade, their current point totals would have been enough to have secured them the top spot. Of the last five players who attained the No. 1 ranking prior to Federer, only one - Australian Lleyton Hewitt - managed to eclipse 5,000 points at his highest point total.

Highest Points Totals of Former No. 1s
Player Date at highest total Points
Lleyton Hewitt (AUS) 8/26/2002 5205
Gustavo Kuerten (BRA) 9/24/2001 4750
Juan Carlos Ferrero (ESP) 10/20/2003 4570
Andy Roddick (USA) 1/19/2004 4535
Marat Safin (RUS) 4/16/2001 4270

But Nadal and Djokovic will have their work cut out for them early in the 2008 season with Rankings points to defend at the year's first two ATP Masters Series events, whereas Federer can widen his lead at No. 1 after early exits last year.

Points to defend (result)
Federer Nadal Djokovic
Rotterdam - - 110 (SF)
Dubai 300 (W) 75 (QF) 75 (QF)
Indian Wells 5 (R64) 500 (W) 350 (F)
Miami 75 (R16) 125 (QF) 500 (W)
Totals 380 700 1035
...sto znaci da Djokovic u najboljem slucaju moze da odrzi razliku za Federerom i Nadalom...
...mada, vidi se da bi sa tim brojem bodova u nekim drugim vremenima bio odavno #1

E ljudi moji yebes ovaj RTS. Juce sam ceo dan bio na poslu pa sam ustao u pola noci da gledam snimke meceva. Pustili su Anu i samo treci set JJ i nishta od dubla. Prosto ne mogu da verujem da prvi dubl Ane i JJ nije zabelelezen kamerom. I ti Madjari ko im dade da organizuju turnir kad nemaju dve kamere u sali. Shto se nisu nashi kandidovali pa napravili spektakl u Areni. Pa doslo bi pola Beograda da gleda Anu i JJ. A i onaj chupakabra Tijanic pustio samo treci set JJ, a posle crtace. Pa shta on misli da ce deca da ustaju u 5 ujutru da gledaju crtane filmove.

Shto se tice foruma. Mislim da je to zanimljiva stvar. Ja bih sigurno citao shta se pise o meni. To je potencijalno neprijatno iskustvo, ali sigurno objektivnije od nekog okruzenja porodice i prijatelja ili novina gde su u svim clancima nasi najbolji i najlepsi. A sa druge strane nije tu samo stvar u tenisu i turnirima. Mnogo toga je i u reputaciji i marketingu. Ana ce sigurno zaraditi 10 ili 20 puta vise para od marketinga nego od tenisa i osvojenih turnira. Ana vec ima rekordan ugovor sa Yonexom na 10 miliona dolara. A to nije samo zato shto dobro igra tenis ili samo zato shto dobro izgleda, vec i velikim delom u pozitivnom mishljenju koji ljudi imaju o njoj.

Shto se tice Milicica njemu je upala sekira u med. Dobio je pare na lepe oci i sad ga boli uvo za sve. I za kosarku i za internet...

interesantan tekst...

...sto znaci da Djokovic u najboljem slucaju moze da odrzi razliku za Federerom i Nadalom...
...mada, vidi se da bi sa tim brojem bodova u nekim drugim vremenima bio odavno #1

Ali u ovom slucaju se jasno vidi da Federer moze do kraja aprila komotno da ostane na prvom mestu.Ima najmanji broj bodova da brani,mada on bas ovde moze da napravi razliku.Mislim da ce i ove godine ubedljivo prvi da bude.

Shto se tice Milicica njemu je upala sekira u med. Dobio je pare na lepe oci i sad ga boli uvo za sve. I za kosarku i za internet...

Sto se tice Milicica,mislim da njegove dve sive celike koje lutaju po supljini njegove lobanje jos nisu napravile taj kvantni skok i naucile kako se koristi Internet,a kamoli krstarica ;)

A u Srle al ga isproziva, oćeš da čovek dobije srčku kada vidi tvoj post:smile:
Naravno da će Federer biti No.1 do kraja ove godine bez problema. Ovaj poraz će ga naterati da bolje igra tj. motivisanije.
Šta se dešava sa našima jel ima neki prenos&kada?

Bas mi je drago sto je izbegao politicare...
Vise je stvarno dosta idiotizma da politicari docekuju sportiste...lepo sad kad neki premijer ili predsednik zeli da vidi Djokovica, neka ga pozove i pita da li ima vremena za njega....Tako bi trebali svi sportisti da se ponasaju...
Zao mi je sto nisam bio u prilica da dodjem na docek...

Ljudi ne znam sta vi mislite, ali ja sam odusevljen ovom slikom.

image1gq0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back