Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Како на CNN-у величају успех Нолета, али хвале и Србију. Бар да нисмо увек у вестима негативци. ;)

novak ima problema sa disanjem i ne vidim razlog da ne uzme medical time-out kada mu zatreba. da nema ovih problema, cini mi se da ovo ne bi bio prvi GS koji je osvojio... mislim da noletu duzi mecevi skode vise nego bilo kom teniseru iz vrha. on za to nije kriv- vredno trenira i trudi se da situaciju ublazi koliko moze sto je vise nego za postovanje.
dokaza je mnogo: gomila velikih meceva koje je predao, konstantno zadihavanje tokom svih iole duzih poena, tu je i dobar primer gotovo onesvescivanja u umagu protiv svinjolikog vavrinke, kao i trazenje medical time-outa i kada mu ide u mecu, pa i operacija kojom je pre 2-3 godine problem neznatno umanjio.
Ово је у потпуности тачно, али већина то нажалост не зна.

тај поен на 5:5 у четвртом сету и брејк лопту био је најважнији.
Да је Тсонга освојио сет и 2:2 све би било могуће.
али после лоше скраћене лопте Ноле чита Тсонгин бекхенд и волејем осваја поен.
и после тог поена је напсовао публику, а Тсонга се бунио због прекорачења времена.

NOVA WTA LISTA - 28. JANUAR
ANA IVANOVIC 2.(+1) - NOVI REKORD
JELENA JANKOVIC 4.(0)
VOJISLAVA LUKIC 244.(+1), ANA JOVANOVIC 250.(+1), TEODORA MIRCIC 269.(0), ANA VESELINOVIC 393.(+15), NEDA KOZIC 413.(0), ANA TIMOTIC 426.(-1), NATASA ZORIC 485.(+4), KAROLINA JOVANOVIC 519.(+5), MILJANA ADANKO 565.(0)
NA LISTI SU JOS AVRAMOVIC, SELAKOVIC I S.STANKOVIC BEZ BITNIH PROMENA, A POSLE PAUZE PONOVO I ZORICA PETROV

NOVA ATP LISTA - 28. JANUAR
NOVAK DJOKOVIC 3.(0)
JANKO TIPSAREVIC 42.(+7) - NOVI REKORD
BORIS PASANSKI 96.(-1), VIKTOR TROICKI 116.(+10), DUSAN VEMIC 149.(+3) - NOVI REKORD, ILIJA BOZOLJAC 264.(-61), DAVID SAVIC 494.(+1), VLADIMIR OBRADOVIC 516.(-22), DARKO MADJAROVSKI 520.(-1), IVAN BJELICA 576.(-2)
OSTALI BEZ BITNIH PROMENA

Dobra stvar kod Noletovog tapkanja loptice je to shto svaki put kad je "istapka" vishe od 10 puta, izadje u najmanju ruku odlican servis, a vrlo cesto as....a moze to da ih nervira do sutra, to mu pomaze da se koncentrishe da lakshe dobije poen.

Shto se Novakovog oca tice, ja smatram da je sasvim ok da njegova porodica gleda mec, Nole je i sam rekao da mu to mnogo znaci...a negde sam procitala da je njegov otac zavrshio dif i da je (bio) profesionalni sportista, skijao je... To je covek koji je od Novaka Djokovica napravio treci reket sveta, i ima apsolutno pravo da ga boli uvo shto neke ljude nervira shto je doshao da gleda svog sina na finalu Australian Open-a. Kapiram, ne smeta vama shto gleda, nego shto skace od srece kad Nole osvoji poen, i shto se nervira kad izgubi...ali ja u tome i dalje ne vidim nishta nenormalno :roll:

A odakle si ti zaključila da me Novakov otac nervira zato što navija za svog sina:confused:
Ima pravo da ga gleda svako ko hoće a pogotovo roditelji. Mene nervira njegov otac zato što daje izjave po novinama oko onih teniskih terena, te hoće da prave te neće te bi da biraju lokaciju mislim :roll:

2.gif

Svaka chast Noletu za pobedu!

ma boli ga briga kad dobija 3-0 :)

btw nikad nijesam vidio da je federer zadihan :lol: ili da trazi medicinsku pomoc- robot!! :D

Moj brat je povodom toga imao najjaci komentar... Kaze,ja mislio da on robot,kad on vadi bananu i jede...Koliko se iznenzdio,to je trebalo videti,jer ranije eventualno popije vodu.Sto kaze moj brat,ja sam mislio da jede srafove kao svaki normalan robot :D

A koja vam je to fora da čoveka nazivate robotom. :confused:
To što zadržava emocije u sebi je njegova stvar on sam kaže da je ranije dok je bio mladji lomio rekete bacao loptice i td. Sada kaže da se smirio i da to ne radi.
Ako ga ne volite ok. ali nemorate baš toliko da ga vredjate, malo poštovanja sa vaše strane, mislim :roll:

E i kada sam posetila ovaj podforum.
Umesto da pokusavate da uvucete jos neka nova lica, Tebi moderatore je dovoljno da se dopisujes sa dvojicom tvojih godina, najverovatnije.
Ako ti kazem da sam pratila ''rad'' Ivana Lendla, Dzona Mekinroa, Borisa Bekera, Pita Samprasa... Konorsa, Stefi Graf, Martinu Navratilovu, pa i nasu Moniku Seles, znaci da nisam neko ko pojma nema o tenisu.
O Federeru nikada nisam nista lose rekla, samo da se meni kao teniser ne svidja, ne volim njegov nacin igranja i gotovo.
Volim Nadala i Ferera, jer su pravi sportisti, za razliku od nekih, nebitno da li su muskarci ili zene u pitanju.
A to sto nisam postovala na ovoj temi prosle godine uopste nema veze s tim da li ja tenis volim ili ne.
Jednostavno tada nisam imala sta da napisem.
Ove godine imam sta da napisem, pa sam napisala par postova na izgleda samo vasem podforumu.
Vidim da ste sami sebi dovoljni, pa se druzite i dalje i velicajte vase favorite.
Brbljiva Kisa kao da si mi procitala misli...Hvala Ti..ps:Samo da dodam Arancu Sancez Vikario,Filipusisa...Kada je igrala Monika Seles uzivala sam gledajuci je..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back