Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obratite svi paznju,posto cu ovo sto mi je ona mala Sanja92 napisala u privatnoj poruci pokazati svima ovde....Pa posle recite sa kim se ovde ima posla!!!!

Sanja92
Registrovan korisnik
Učlanjen: 21.08.2007.

--------------------------------------------------------------------------------

Ajde ti malO Oladi Od mene jel' jasnO,inache.....cu te prijaviti glavnima na krstarici!!!da me ne ostavljash na miru...!!!!

Eto toliko o tome,sta je meni stiglo danas....Pomalo smesno,pomalo tuzno...Eto,dosao sam dotle da mi devojcica od 15 godina preti.....Ccccccc....

Federer zbog virusa na igra...No se sprema za AO...Ovako je nesto slicno radio i prosle i pretprosle godine,ali ne na pocetku sezone,kad otkaze turnir koji pocne :D

Ne plasim se ja za njega,to nije povreda,zalecice se on...I opet ista prica na AO - osvojice ga lagano,samo je pitanje da li ce bas moci kao prosle sezone da ne izgubi ni jedan set :D :D :D

Jelena Dokic samo u nekoj ludoj SF prici moze da udje u prvih 50,cak mislim da je to nemoguce.Eventualno ako organizatori budu fini pa je puste da igra 3 kola kvalifikacija za svaki ozbiljan turnir-i ako u svakom prodje da dodje do nekih ozbiljnijih bodova. Pa ona trenutno ima bodova koliko i ja na ATP listi,ona bi trebalo fjucerse da igra,ni Celendzere,kakvi Mastersi i GS...To moze da dobije samo wild card na ime,i to za kvalifikacije-i da bude happy sa tim.Znaci,ulaz u prvih 100 do kraja godine i da otvara sampanjac :D

Obratite svi paznju,posto cu ovo sto mi je ona mala Sanja92 napisala u privatnoj poruci pokazati svima ovde....Pa posle recite sa kim se ovde ima posla!!!!

Sanja92
Registrovan korisnik

--------------------------------------------------------------------------------

Ajde ti malO Oladi Od mene jel' jasnO,inache.....cu te prijaviti glavnima na krstarici!!!da me ne ostavljash na miru...!!!!

Eto toliko o tome,sta je meni stiglo danas....Pomalo smesno,pomalo tuzno...Eto,dosao sam dotle da mi devojcica od 15 godina preti.....Ccccccc....

ahahahahahahhahaha

pa ti si brate imao priliku da se posteno nasmejes,retkost je to u Srbiji :grin:

Sanja92
Registrovan korisnik

eee tuzibabo :D e zbog ovoga ce te prijaviti glavnima na celom internetu! :lol:

Eeeeeeee hvala ljudi,treba ce mi podrska,ipak je u pitanju maloletna devojcica :D :D :D

Pa ko ce da brani Federera ako mene ne bude bilo ovde?:D

No,ni ja ne verujem da moze da bude 21-0,ali da moze da bude recimo 21-3,to je vec realno ;)

Medo,molim te me nemoj priljavljivati Bil Gejtsu,cuo sam da je jako nezgodan kad se ovakve stvari desavaju...A valjda hoces da se zezamo jos malo ovde na tenisu :D :D :D

pazi sta radis, nemoj posle da te optuze na napad na maloletnicu...
Jelena Dokic po starom, igra i napreduje dok ne nadje momka, onda je se cale odrekne, istera iz kuce i drzave i onda dozivi traume i padne na listi :D

... :) sada gotovo da su izumrle slicice na kojima se nalaze federer i rafa... sada je to gotovo svuda velika trojka! :) naravno da mislim na noleta :D
a u eurosportovoj najavi za AO- novak dobija epitet: "BIG THREAT"! :D e sad- nisam ovo rekao samo zbog toga... bacite pogled na eurosportovu anketicu! :D neka novak izgura bar do 1/4 finala- i DO JAJA! nadacu se tituli i verovati u to, ali cu biti spreman za i zadovoljan sa prvih 8! :D

i da... Ana je prosla u polufinale (2:1 vs Srebotnik)... a tu je ceka ni vise ni MANJE- enan! :)
Jeca tek treba da igra... ili da ne igra.

a_br10qnadal_s01.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back