vlade_tennis
Početnik
- Poruka
- 14
Jel direktan prenos Na eurosportu od pola devet?
Snimak jednog od meceva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel direktan prenos Na eurosportu od pola devet?
hm,zanimljivo...
Federer zbog stomacnog virusa propusta Kooyong Classic a umesto njega cemo gledati Bagdatisa
http://eurosport.yahoo.com/08012008/58/atp-tour-baghdatis-replaces-ailing-federer.html
zanimljivo.Da li mozda znas gde se nalazi zastupnik za prince rekete u bg.
Obratite svi paznju,posto cu ovo sto mi je ona mala Sanja92 napisala u privatnoj poruci pokazati svima ovde....Pa posle recite sa kim se ovde ima posla!!!!
Sanja92
Registrovan korisnik
Učlanjen: 21.08.2007.
--------------------------------------------------------------------------------
Ajde ti malO Oladi Od mene jel' jasnO,inache.....cu te prijaviti glavnima na krstarici!!!da me ne ostavljash na miru...!!!!
Eto toliko o tome,sta je meni stiglo danas....Pomalo smesno,pomalo tuzno...Eto,dosao sam dotle da mi devojcica od 15 godina preti.....Ccccccc....
eee tuzibaboObratite svi paznju,posto cu ovo sto mi je ona mala Sanja92 napisala u privatnoj poruci pokazati svima ovde....Pa posle recite sa kim se ovde ima posla!!!!
Sanja92
Registrovan korisnik
Učlanjen: 21.08.2007.
--------------------------------------------------------------------------------
Ajde ti malO Oladi Od mene jel' jasnO,inache.....cu te prijaviti glavnima na krstarici!!!da me ne ostavljash na miru...!!!!
Eto toliko o tome,sta je meni stiglo danas....Pomalo smesno,pomalo tuzno...Eto,dosao sam dotle da mi devojcica od 15 godina preti.....Ccccccc....

hehehepazi,stvar je zaebana a Meda i aj smo uvek tu da te branimo![]()

sada gotovo da su izumrle slicice na kojima se nalaze federer i rafa... sada je to gotovo svuda velika trojka!
naravno da mislim na noleta