Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da verujem! Izgubila Jelena od Li Na!!!? :(
U nju sam polagao najvise nade... Sve je PREGAZILA do sada... I sada izgubila 3:6, 6:7! :(
A da je prosla igrala bi protiv Zvonareve, jer je Sarapova bila ocajna danas.... :(

polarnimeda:
Ne mogu da verujem! Izgubila Jelena od Li Na!!!? :(
U nju sam polagao najvise nade... Sve je PREGAZILA do sada... I sada izgubila 3:6, 6:7! :(
A da je prosla igrala bi protiv Zvonareve, jer je Sarapova bila ocajna danas.... :(
nemoj da gubis nade.......bice bolje neki drugi put.......

polarnimeda:
nadam se da ce avala poceti sa prenosima ako ovi prodju jos jedno kolo... a tipsa.... u poslednjih 7 partija sve je gubio u prvom kolu tornira, ali je uvek naletao (logicno) na extra jake protivnike, i bogami im je bila prpa... u nekoliko navrata mu je samo trunka srece falila da ih srusi.... nadam se da ulazi bar u top 50!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
oce to ponekad...decko pa i od snova se zivi!!!!!!!!!!!!

to sam i ja hteo da kazem... ne znam koliko i da li brani neke bodove, ali sumnjam... ako prodje jos jedno kolo, preskace jelenu... nadam se da ce djokovic da osvoji turnir, da mi bude lakse zbog dama :D

polarnimeda:
to sam i ja hteo da kazem... ne znam koliko i da li brani neke bodove, ali sumnjam... ako prodje jos jedno kolo, preskace jelenu... nadam se da ce djokovic da osvoji turnir, da mi bude lakse zbog dama :D

Volio bih ali ja mislim tesko ce osvojiti.

PROSAO!!!! :D :D (6:3, 6:4) Sada i da izgubi, nema sta da izgubi... Polufinale- stvarno je puna kapa! :)
Igra u polufinalu protiv Rodika.... Nadacu se i navijacu i dalje "na slepo"! A uvek mi je nekako bio smesan taj Rodik... Igra tenis ko neki robot :)

polarnimeda:
PROSAO!!!! :D :D (6:3, 6:4) Sada i da izgubi, nema sta da izgubi... Polufinale- stvarno je puna kapa! :)
Igra u polufinalu protiv Rodika.... Nadacu se i navijacu i dalje "na slepo"! A uvek mi je nekako bio smesan taj Rodik... Igra tenis ko neki robot :)
Zar Djokovic ne igra sa boljim iz duela Has i Marej :shock:

da moja greska :D sorry- sav sam se izgubio od srece kad videh da pobedi :D
cak sam vas i za dame zayebao- bamer jos nije u finalu, ali dobro joj ide u polufinalu protiv kuznjecove. uzela joj je prvi set.

Rodik jadan,cim vidi Rozea povileni.Secate se kad je slucano pogodio kamermana kad se iznervirao sto mu nista nije mogao? :) :) Covek igra sa previse emocija,to mu ne valja,iako publika to ceni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back