- Poruka
- 942
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

polarnimeda:ma dajte ljudi koji sad "pravi federer" i kakvo "pravo lice"?! sta, sada ce kao moci lakse da se dobije? jbg desilo se coveku da jednom izgubi, ali on je legenda- daleeeeko iznad svih ostalih i ne verujem da ce ovo situaciju ista promeniti. Mada, ja bih voleo da ste u pravu, malo da napravi mesta Noletu da se razmase
Cudi me da nemate ni jedan komentar na pobedu Tipsarevica protiv Hjuita! Svaka mu cast, jos jednom!
Ko ima sport club- blago njemu. Ja ga nemam a svakako ne spavam pre 7 ujutro... Zato i kukam toliko sto nema prenosa na ES (osim jednog, od 19)- bas bi mi legli![]()
ma ludilo je to sto je tipsarevic odrao hjuita ali to je imao srece ja mislim da ne bi dobio taj duel da nije imao srece............................................................a za federera ne kazem da je pokazao svoje lice nego da je popustio malo......sta da se radi!!!!??????????polarnimeda:ma dajte ljudi koji sad "pravi federer" i kakvo "pravo lice"?! sta, sada ce kao moci lakse da se dobije? jbg desilo se coveku da jednom izgubi, ali on je legenda- daleeeeko iznad svih ostalih i ne verujem da ce ovo situaciju ista promeniti. Mada, ja bih voleo da ste u pravu, malo da napravi mesta Noletu da se razmase
Cudi me da nemate ni jedan komentar na pobedu Tipsarevica protiv Hjuita! Svaka mu cast, jos jednom!
Ko ima sport club- blago njemu. Ja ga nemam a svakako ne spavam pre 7 ujutro... Zato i kukam toliko sto nema prenosa na ES (osim jednog, od 19)- bas bi mi legli![]()