Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eurosport ce prenositi meceve, zene danas pocinju drugo kolo, a muskarci tek startuju. Mecevi krecu od sedam uvece pa nadalje, a ako Avala bude prenosila nase, pocece da pustaju prenose od cetvrtfinala, kao sto su i do sada radili

pa ja i gledam tv program na sajtu eurosporta- i nema! nema prenosa ni na eurosportu 1 ni na dvojci... zato me i zbunjuje to sto carolina tvrdi.
ja sam i razumeo eurosport da oni prenose 3GS i vecinu wta turnira... masters ne spominju!

ipak je carolina bila u pravu.. mada to tek od danas pocinje. svaki dan od 19h na eurosportu prenosi iz indian wellsa, ali samo zene i samo do 20:30! Valjda ce kasnije prosiriti to... Bar od cetvrtfinala da mozemo sve da pratimo....
Inace, jedna bajatija informacija: Juznji ispao na startu.

Ma ko ga sisa....znam ipak je bila u pravu evo upravo sada gledam...ali meni nije zabavno gledanje zenskih duela...ne znam zasto ali vise volim da gledam muskarce nego zene...ne zato sto sam zensko pa kao gledam muskarce......nego sto oni imaju ostriju i jacu igru zato volim vise da ih gledam..............

2:0 pukao.. da ne verujes... mozda ipak nije tako hladnokrvan kao sto deluje.... ne bih ja bas mogao da ne osecam pritisak- npr. ulazak u finale bio bi mu nov rekord koji bi tesko bio oboren, pogotovo sto je sve vise dobrih tenisera.... nole 6:4, 6:4 prosao :D prosla i jeca- samo rusi :D
Janko se za sada drzi- 2:1 u prvom setu protiv hewit-a (koji je prosle nedelje osvojio turnir). Bas mi je krivo sto zbog lose atp pozicije janko uvek nalece na teske protivnike, i tako cesto za maaalo gubi od najvecih imena (sto bi mu ostavilo povoljan zreb pobedjenog na tom turniru). realno, mnogo je bolji od 100. pozicije... ali svi moraju da prodju kroz to... pa ko je pravi.... pokazace se!

Ako je pukao onaj prepotentni Federer. Baš me je obradovalo. Kako je samo taj čovek umišljen. Kad bude počeo da puca ima da bude nervozan i pokazaće svoje pravo lice u potpunosti.

ma dajte ljudi koji sad "pravi federer" i kakvo "pravo lice"?! sta, sada ce kao moci lakse da se dobije? jbg desilo se coveku da jednom izgubi, ali on je legenda- daleeeeko iznad svih ostalih i ne verujem da ce ovo situaciju ista promeniti. Mada, ja bih voleo da ste u pravu, malo da napravi mesta Noletu da se razmase ;)
Cudi me da nemate ni jedan komentar na pobedu Tipsarevica protiv Hjuita! Svaka mu cast, jos jednom!
Ko ima sport club- blago njemu. Ja ga nemam a svakako ne spavam pre 7 ujutro... Zato i kukam toliko sto nema prenosa na ES (osim jednog, od 19)- bas bi mi legli :(

polarnimeda:
ma dajte ljudi koji sad "pravi federer" i kakvo "pravo lice"?! sta, sada ce kao moci lakse da se dobije? jbg desilo se coveku da jednom izgubi, ali on je legenda- daleeeeko iznad svih ostalih i ne verujem da ce ovo situaciju ista promeniti. Mada, ja bih voleo da ste u pravu, malo da napravi mesta Noletu da se razmase ;)
Cudi me da nemate ni jedan komentar na pobedu Tipsarevica protiv Hjuita! Svaka mu cast, jos jednom!
Ko ima sport club- blago njemu. Ja ga nemam a svakako ne spavam pre 7 ujutro... Zato i kukam toliko sto nema prenosa na ES (osim jednog, od 19)- bas bi mi legli :(

Dokazao je da se ovdje igra dobar tenis.

polarnimeda:
ma ludilo je to sto je tipsarevic odrao hjuita ali to je imao srece ja mislim da ne bi dobio taj duel da nije imao srece............................................................a za federera ne kazem da je pokazao svoje lice nego da je popustio malo......sta da se radi!!!!??????????
Ali mislim da Federer vlada travnatim terenima i turnirima tako ko naleti na njega u takvim okolnostima nema mu pomocu 99%................

Super sto sport klub prenosi meceve, ali me nervira sto nemaju taj izbor da pustaju nase, nego uglavnom igrace koji igraju na centralnom terenu pa do sada nismo nijednom imali priliku da vidimo Djokovica kako igra.

nadam se da ce avala poceti sa prenosima ako ovi prodju jos jedno kolo... a tipsa.... u poslednjih 7 partija sve je gubio u prvom kolu tornira, ali je uvek naletao (logicno) na extra jake protivnike, i bogami im je bila prpa... u nekoliko navrata mu je samo trunka srece falila da ih srusi.... nadam se da ulazi bar u top 50!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back