Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja navijam za tenisere ne za naciju. Sta sad,treba da navijam za Tipsu ciji je rodjeni otac izasao iz Arene uz prigodan komentar jer nije hteo da ga gleda kad je poceo da mekece-tj,poceo da se folira?Ni slucajno...
Dalje,ako je nas,ne znaci da automatski treba da navijam za njega.Ko tako razmislja ne poznaje sport.Sta sad,u eri Dzordana cu da kazem,ma koji Dzordan kad je,lupicu,Djordjevic najbolji?

I ne razumem koja je fora sa nacionalizmom i zdravim razumom?Znaci,ja navijam za Rozea protiv Rafe i ja nisam dovoljno Srbin?Nisam normalan? Ne,ja mislim da upravo imam pravo gledanje na sport.Onima kojima je bitno samo koja zastava stoji ispred imena igraca vremenom nece biti bitno ni koji je igrac u pitanju - vazno da je Srbin.

I ja ne vidim ko je ovde sa gnusanjem odbacio nase tenisere.Daj Boze da budu prvi u nekom momentu,rekao sam 100 puta,ali ovde ce neko da brani nase tenisere do smrti a da pre toga ni ne procita do kraja postove.Iznosimo mane nasih tenisera koje svako moze da vidii u tome nema bas nista lose.

Tipsa i Nole u polufinalu..Ovo se jos nije desilo da nasa dva tenisera na Invitation turniru igraju ovako dobro....Doduse Nole ne igra ekstra,ali tamna koliko je potrebno da pobedi. Mec protiv Cele je kao sto sam vec najavio bio jaaaaaako tezak.Ili je Nole malcice pao u formi ili je (pre ovo) tempirao koliko mu je neophodno da dobija meceve.
Interesantno je koliko Tipsa za svoje mogucnosti igra dobro na turniru koji je finansijski jaci od onog na ko igra Nole.Doduse sledeci mec je verovatno i kraj te serije.Igra sa Davidenkom.

Tipsa je bio jedan od nasih najtalentovanijih juniora u tenisu...Njegova je greska sto se kasnije opustio i nije hteo da trenira,a mogao je da bude najbolji...Bitnije mu je bilo da izlazi i da se opija...Ali,decko je jako talentovan,ali pored talenta bitan je i trud...;)

Inace je 6-5 za Janka..:D

Slzem se,covek je bio juniorski sampion sveta,pobednik Orange Bowla..Ali onda je valjda shvatio da postoje splavovi :D :D :D
Ali jos je mlad,ne volim ga,ali moze on jos dosta..Ako ostane normalan.

Hahahahaha,taj Vavrinka mu vec duze vreme pravi probleme...I prosle godine na Davis Cup-u i ove godine u Umagu...Bice veselo.Naravno,ocekuje se pobeda Noleta.
A Tipsa....Ako nastavi ovako,super,ali nema sanse.On se verovatno u svom mozgu ispucao za ovu sezonu.

Ja navijam za tenisere ne za naciju. Sta sad,treba da navijam za Tipsu ciji je rodjeni otac izasao iz Arene uz prigodan komentar jer nije hteo da ga gleda kad je poceo da mekece-tj,poceo da se folira?Ni slucajno...
Dalje,ako je nas,ne znaci da automatski treba da navijam za njega.Ko tako razmislja ne poznaje sport.Sta sad,u eri Dzordana cu da kazem,ma koji Dzordan kad je,lupicu,Djordjevic najbolji?

I ne razumem koja je fora sa nacionalizmom i zdravim razumom?Znaci,ja navijam za Rozea protiv Rafe i ja nisam dovoljno Srbin?Nisam normalan? Ne,ja mislim da upravo imam pravo gledanje na sport.Onima kojima je bitno samo koja zastava stoji ispred imena igraca vremenom nece biti bitno ni koji je igrac u pitanju - vazno da je Srbin.

I ja ne vidim ko je ovde sa gnusanjem odbacio nase tenisere.Daj Boze da budu prvi u nekom momentu,rekao sam 100 puta,ali ovde ce neko da brani nase tenisere do smrti a da pre toga ni ne procita do kraja postove.Iznosimo mane nasih tenisera koje svako moze da vidii u tome nema bas nista lose.

... Kasnim sa odgovorom na ovo, a i više volim da pratim ovu temu nego da učestvujem u njoj... pošto jesam navijač i nisam objektivan. Ali poštujem i tudje mišljenje... Dokle god je "mišljenje" u pitanju a ne provokacija ili vredjanje.
@Srle X 2 apsolutno nemam ništa protiv ovoga što si rekao, to je tvoj izbor i poštujem ga... čak i razumem.
Oni koji se razumeju u tematiku imaju pravo da budu objektivni... i to ću pažljivo da pročitam... Ali " ... one dve Ćurke i onaj Glumac"-od onog veselog, što me je nazvao nacionalistom :roll: - niti je mišljenje, niti kritika. To je vredjanje. I to je ono što me je isprovociralo.
Ne razumem se dovoljno da bih mogao da diskutujem da li će biti prvi ili neće... ja se nadam da hoće... ali ako je potrebno mogu da citiram one koji se razumeju... Oni im ipak nalaze nešto manje mana, a više vrlina.

OK,dobro je sto nisi kao neki koji cim malcice kritikujem nase tenisere odmah krenu sa psovkama ko da sam im rodjenu bracu isamarao :D :D :D
Zato i postoje Forumi,da se iznesu misljenja,pa iznosenje argumenata ZA i PROTIV.E sad,sto uvek ima ljudi koji vole da psuju i vredjaju i da ne sagledavaju cinjenice to je druga stvar.
A kad smo kod toga....Nole u ne bas najboljem izdanju izgleda da ce uzeti Bec...Svaka cast!!!

O zar je moguce da smo poceli svi normalno da komentarisemo ovde na Forumu? :D :D :D
Hvala za izjavu! :D JA ne volim Tipsu jer je prokockao talenat-bar do sada.I sto se ponasa kako se ponasa,uh sto to mrzim....
Opet,naravno da covek ima pravo da bira za koga ce da navija.Ja volim Federera,drugi ga mrze.I koje u pravu?Pa stvar ukusa,nista vise,tako isto i za Tipsu :D

Nole uzeo turnir,mucio se u prvom setu,a onda ga pojeo!!! Iako turnir nije bio jak kao u Moskvi,svaka cast Noletu!!!! Treba pobedjivati bez obzira na protivnike,bodovi se broje :D
Sad ce poceti i Madrid...Nadam se da se nije istrosio previse za taj turnir i da ce napraviti dobar rezultat...Npr. da izgubi u finalu od Federera :p :p :p

uraaa :) nole ga sredio u 2 seta- hehehe... toliko je bio bolji u 2. da su odlucili da se treci ni ne igra (znam da je zbog madrida, ali mor'o sam) :) mada nije bilo tako lako kao sto je izgledalo. sada mu je sigurno drago sto je ipak dobio chelu, iako nije bio preozbiljan na mec lopte (oni iznenadni izlasci na mrezu bas i nisu za takvog igraca u prelomnim trenutcima).

Pa da, to sam i rekao/mislio:
"oni iznenadni izlasci na mrezu bas i nisu za takvog igraca u prelomnim trenutcima" :)
Nole je (jos uvek) baseline- powerfull groundstrokes player :) Ali koristi ovakve turnire da uci- i to mi se jako svidja :)

Tipsa je bio jedan od nasih najtalentovanijih juniora u tenisu...Njegova je greska sto se kasnije opustio i nije hteo da trenira,a mogao je da bude najbolji...Bitnije mu je bilo da izlazi i da se opija...Ali,decko je jako talentovan,ali pored talenta bitan je i trud...;)

Inace je 6-5 za Janka..:D

Slzem se,covek je bio juniorski sampion sveta,pobednik Orange Bowla..Ali onda je valjda shvatio da postoje splavovi :D :D :D
Ali jos je mlad,ne volim ga,ali moze on jos dosta..Ako ostane normalan.
Jbg.jeste nas ali da li postoje reci kojima moze da se opise njegovo bezobrazno ponasanje za vreme Dejvis Kupa protiv Australije kada je svirala himna a on prekrstio ruke i zvace zvaku......ej,pa jel to normalno:mad:

Naravno da nije normalno.To najbolje pokazuje koliki je folirant.Zato ga i ne volim,mada opet,kazem,cak i usvom okruzenju imam ljude koji ga bas vole,pa mogu da razumem ljude :D
A sto je posle Davis Cupa pljuvao po navijacima?Ih...

Auh... Ala ce sutra da bude dan tj. popodne :) Start turnira i prilicno solidni protivnici nasih... evo infoa, da se ne mucite :)
Djokovic - Verdasko ... ne pre 17:00
Ivanovic - Golovin ....... ne pre 18:00
Jankovic - Vaidisova ... ne pre 20:30
Sreca pa fudbaleri ne zasluzuju da ih gledam- ne bih znao sta cu :)

Mene samocudi kako nisu primili ni jedan gol od Jermenije... Trebalo je da bude 6:0 za Jermeniju... :lol:
Btw, na Djokovica nema sanse da stignem, Anu mozda uspem na kreju da odgledam, a Jelenu cu svakako gledati... Uh, sto bih volela da biologicarka danas ne dodje pa da lepo dodjem kuci u 6 da gledam tenis............... 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back