Elisaa
Primećen član
- Poruka
- 962
instalirala sam Vit Registry Fix i nasao je oko 2800 error.kako kad sam pre koristila ccleaner?to nije slican program?,bitno je sto moj komp je malo brzi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec se pricalo o ovome...Pozdrav,kako da uklonim virus sa fejsa,dobio sam ga tako sto me je prijatelj objavio u postu,mada se i njemu isto desilo,u pitanju je navodni snimak Angeline Jolly
Kad god mi se lap top sam ugasi piše ono "Ostali su samo dugmići" i ja se živa ispresecam. Skenirala sam ga, Eset smart kaže da nema virusa. Redovno ga čistim, imam Ccleaner, a sad sam instalirala Vit registry, pa je on našao neke greške, koje ovaj nije mogao. I njih sam očistila. Ostalo nisam smela da diram. Imam i onaj MCShield. I opet mi neka deca kažu da imam puno virusa. Sporo mi odtvara dokumente, koristim Libre office.
Хвала. Са њим сам обрисао брзином светлости. Програм много помогао.
wtf je to? Piše da je VIR File. Jel virus? Jel da ga brišem ?>>> MCShield ::Anti-Malware Tool:: v 2.5.4.20 / DB: 2013.2.24.1 / NT5.1 <<<
2/25/2013 11:10:50 PM > Drive C: - scan started (no label ~365 GB, NTFS HDD )...
=> The drive is clean.
2/25/2013 11:10:53 PM > Drive E: - scan started (no label ~101 GB, NTFS HDD )...
>>> E:\D.lnk - Suspicious > Renamed. (MD5: 7606b701d6b66b659a9d7bed5c0920c8)
=> Suspicious files : 1/1 renamed.
Svršio i avast napokon...
Malw. kaže nema ništa.![]()
Avast naš'o ovo.
![]()
Jel da ih muvnem to chest il' da ih dilitujem?
Javite seeeeeee![]()
E pa kasno... Nisam mogla više da čekam, spavalo mi se. Ja sam sve pobrisala, šta god to značilo. U svakom slačaju za sad sve radi normalno.
Costum scan... Pa skenirala sam samo taj E:\ koji je MCS prijavio... Preko sat ipo su samo njega drndosali, ko zna koliko bi trajalo da sam radila full scan. I sa avastom sam samo njega gledala... Nisam ceo komp. skenirala sinoć
pustila sam ih malo pre da drndošu da vidim jel će opet nešto da nađu