Tema za korisnike koji imaju zaražen računar

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne razumem... :rumenko:...
Ne znam jel si video i prethodni post :rumenko:..
Nisam ga ništa prekidala dok je radio...
Samo je iskočilo upozorenje kad sam upalila komp, startovala sam odma scan kad je odradio restartovao se, digo i odma mi umesto obaveštenja da je mlwb update-ovan iskočilo ovo

mlwb-1.jpg

Ne razumem... :rumenko:...
Ne znam jel si video i prethodni post :rumenko:..
Nisam ga ništa prekidala dok je radio...
Samo je iskočilo upozorenje kad sam upalila komp, startovala sam odma scan kad je odradio restartovao se, digo i odma mi umesto obaveštenja da je mlwb update-ovan iskočilo ovo

mlwb-1.jpg

Postupi kako sam na drugom linku napisao....Isti je postupak popravke....

Проверио сам. Неко тврди да је тројан, а неко да је у реду.

Одбија ми да се избрише, како да га избришем?

Probaj ovako

Click on the Windows Start button in the lower left of your screen.
From the Start menu, choose Control Panel.
Click Add / Remove Programs (XP/2000) or Uninstall Program (Vista) in the Control Panel.
Select "Dealio Toolbar" from the list of installed programs.
Click Remove (XP/2000) or Uninstall / Change (Vista).
Follow the directions of the Dealio Toolbar uninstall program.

Start>>>Run>>msconfig>>>startup>>>i tamo sve uncekiraj, restartuj racunar i nece ti se pokrenuti sa windowsom....Inace ti preko Task menagera mozes svaki proces iskljuciti, i neces windows zeznuti jer taj proces ponovo se pokrece nakon restarta racunara...Nista ne gubis ako odes u Control panel i deinstaliras toolbarove....

Poslednja izmena:
koristim xp i sad u zadnje vreme kad god ugasim racunar se pojavi na tren kao neki program koji kao da se gasi , pise nesto kao ( net broadcast event window 2.0.0 00000),racunar je dosta spor i cesto se zamrzne pri paljenju ili i u stand bay,plus ne mogu nikako da uradim sistem restore,uvek daje neki error,sta moze da bude?uradila sam scan sa avirom i malvare anti malvare i nista ,ispada da je cist

:rumenko: nasla sam pise ovako
NET FRAMEWORK 2.0.....microsot corporation 2.2.30729
NET FRAMEWORK 3.0.....microsot corporation 3.2.30729
NET FRAMEWORK 3.5 SP1....microsot corporation

Instaliraj Vit Registry Fix i sa njim počisti Windows od nagomilanog smeća i ispravi Windows Registry greške....Potraži na https://www.youtube.com/ uputstvo kako se upotrebljava program....Tražeći preko google rješenje za tvoj problem svi su naveli da su problem riješili reinstalacijom net framework-a....

Back