Tema za korisnike koji imaju zaražen računar

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba meni pomoc hitno. Kad god upalim racunar pojavi mi se ono standardno plav ekran samo sto umesto Windows Welcome meni pise Preparing your desktop. :D Samim tim mi obrise sve novo sto sam instalirao i sve novo sto sam stavio na desktop evo bas sam skinuo neke slike stavio na desktop instalirao google chrome po 100000000000000000 put i ono obrise i chrome i te slike usput i cs koji sam instalirao pre 5 dana ali nisam gasio racunar vec ga stavljam stalno na SLEEP. :D Ako neko moze da mi pomogne hvala u napred i hitno je :D

Kad god mi se lap top sam ugasi piše ono "Ostali su samo dugmići" i ja se živa ispresecam. Skenirala sam ga, Eset smart kaže da nema virusa. Redovno ga čistim, imam Ccleaner, a sad sam instalirala Vit registry, pa je on našao neke greške, koje ovaj nije mogao. I njih sam očistila. Ostalo nisam smela da diram. Imam i onaj MCShield. I opet mi neka deca kažu da imam puno virusa. Sporo mi odtvara dokumente, koristim Libre office.

Kad god mi se lap top sam ugasi piše ono "Ostali su samo dugmići" i ja se živa ispresecam. Skenirala sam ga, Eset smart kaže da nema virusa. Redovno ga čistim, imam Ccleaner, a sad sam instalirala Vit registry, pa je on našao neke greške, koje ovaj nije mogao. I njih sam očistila. Ostalo nisam smela da diram. Imam i onaj MCShield. I opet mi neka deca kažu da imam puno virusa. Sporo mi odtvara dokumente, koristim Libre office.

Instaliraj Malwarebytes Anti Malware ..abdejtuj ga i uradi full scan, sve što nađe obriši i po potrebi restartuj računar...

Pa uglavnom secka, i posle nekog vremena samo zablokira totalno, bilo sta da pustim, muziku, ili sam na netu, igrice neigram, osim klinci one sitne onlajn, a kada pustim malvere da skenira, zamo zablokira kompjuter posle nekog vremena, e sada sam probao avast, i nasao je virus, vezan bas za antivirus program malvere sto sam imao instaliran. Par puta je pokusavao sam da se instalira sam taj program malvere opet, iako je instaliran, Takodje je i avast zablokirao, ali sam pokrenuo ponovo, prekinuo skeniranje i unistio makar ovaj jedan fajl koji je nasao. Pustam nocas da skenira pa javljam, ali visim jos koci.
Kad zablokira moram da ga resetujem....

Како да из рачунара уклоним програм "1ClickDownloader", као и "ApplicationUpdater". Овај први сам покушао да уклоним из КонтролПанелa - Додај и уклони програме- фолдера али опет се појави, овај други Апдејтер убијем у процесима али чим стартујем рачунар он се опет појави, иначе схватио сам да ми много успорава и блокира рачунар а посебно програме за интернет прегледаче. Исто тако кад гледам видео у Јутјубу музика након неколико минута почиње да успорава и сецка.. а немам проблем у јачини конекције. Аваст и Антималваре нису никакву претњу пронашли.

Dobro veče :D
Evo ja došla da povampirim temu :mrgreen:
Malo pre kad sam uključila komp. iskoči mi ovo?

>>> MCShield ::Anti-Malware Tool:: v 2.5.4.20 / DB: 2013.2.24.1 / NT5.1 <<<

2/25/2013 11:10:50 PM > Drive C: - scan started (no label ~365 GB, NTFS HDD )...

=> The drive is clean.

2/25/2013 11:10:53 PM > Drive E: - scan started (no label ~101 GB, NTFS HDD )...

>>> E:\D.lnk - Suspicious > Renamed. (MD5: 7606b701d6b66b659a9d7bed5c0920c8)

=> Suspicious files : 1/1 renamed.
wtf je to? Piše da je VIR File. Jel virus? Jel da ga brišem ?

Svršio i avast napokon...
Malw. kaže nema ništa.
malw_zpsa0c99511-1.jpg

Avast naš'o ovo.

avast_zpse668dd44-1.jpg

Jel da ih muvnem to chest il' da ih dilitujem?

Javite seeeeeee :rida:

Poslednja izmena:
E pa kasno... Nisam mogla više da čekam, spavalo mi se. Ja sam sve pobrisala, šta god to značilo. U svakom slačaju za sad sve radi normalno.
Costum scan... Pa skenirala sam samo taj E:\ koji je MCS prijavio... Preko sat ipo su samo njega drndosali, ko zna koliko bi trajalo da sam radila full scan. I sa avastom sam samo njega gledala... Nisam ceo komp. skenirala sinoć

pustila sam ih malo pre da drndošu da vidim jel će opet nešto da nađu

Poslednja izmena:
E pa kasno... Nisam mogla više da čekam, spavalo mi se. Ja sam sve pobrisala, šta god to značilo. U svakom slačaju za sad sve radi normalno.
Costum scan... Pa skenirala sam samo taj E:\ koji je MCS prijavio... Preko sat ipo su samo njega drndosali, ko zna koliko bi trajalo da sam radila full scan. I sa avastom sam samo njega gledala... Nisam ceo komp. skenirala sinoć

pustila sam ih malo pre da drndošu da vidim jel će opet nešto da nađu

Uradi quick scan sa mbam za svaki slučaj.

Back