trozubac
Elita
- Poruka
- 21.221
plus, sve je na jednom mestu a i dzabe dostava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tražiš povraćaj novca, ništa ne možeš da izgubiš, a može se desiti da ne traže robu nazad.Stigle nam pozadine - katastrofa su. Djubre tesko. Platno nije platno nego neka plasticna folija, a stampa losa sa losim bojama. Zguzvano naravno, a posto je plasticno "platno" ne mozes ni da opeglas
Reklamirate, ako traže da vratite vratite, oni će vama svakako vratiti pare.Stigle nam pozadine - katastrofa su. Djubre tesko. Platno nije platno nego neka plasticna folija, a stampa losa sa losim bojama. Zguzvano naravno, a posto je plasticno "platno" ne mozes ni da opeglas
Aj reci cu koleginici, na njen smo nalog kliktaliTražiš povraćaj novca, ništa ne možeš da izgubiš, a može se desiti da ne traže robu nazad.
Moj sin se žalio da kamera od 3000 ne radi dobro, vratili mu pare i rekli da je zadrži
Ne znam tacno sta im to znaci. I ja sam bas u toj grupi citala o tome. Korisna je za recenzije.Šta znači često tražiti povrat novca ?
Pratim grupu na fb, i niko se nije žalio da im je blokiran nalog iz bilo kog razloga.
Ja u svakoj porudžbini imam nešto što mi se ne sviđa i tražim povrat. Samo jednom su tražili da im upakujem i vratim, ali to je bilo malo skuplje pa sam i očekivala .
Mada, sin je tražio povrat za kameru, vratili mu novac i ostavili kameru da ne mora da vrati (2000 dinara).
Misliš li da nas truju? Navuku nas niskim cenama i onda kada kupimo, truju nas?evo tu ima neka tema o kupovini na temu
https://www.dnevno.hr/gospodarstvo-...ura-iznenadio-se-kad-je-stigao-paket-2520774/
Misliš li da nas truju? Navuku nas niskim cenama i onda kada kupimo, truju nas?![]()
Pa to traži povraćaj odmah. Dobiješ bez problema.Naručeno!
Dado' 4000 za gluposti.
Stiže do 15.11
Ispalila sam se samo i videla tek kad sam završila kupovinu da sam naručila jedan isti artikal 2x.
Ali preživeću....
to znači da ti se baš dopada taj dupli artikal i da ćeš imati rezervni ako se ovom prvom nešto dogodi, misli pozitivnoNaručeno!
Dado' 4000 za gluposti.
Stiže do 15.11
Ispalila sam se samo i videla tek kad sam završila kupovinu da sam naručila jedan isti artikal 2x.
Ali preživeću....