Не знам, не користим Тему.Meni piše da je 2200 minimum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам, не користим Тему.Meni piše da je 2200 minimum.
Barem...svejedno Ali ili Temu ali poanta je jednom tjedno
![]()
Pa jeste dosta toga šklj kvalitet ali opet, ne možeš da znaš dok ne probaš.5 novembra sam naručio, poslednja informacija je da od jutros u 6 negde čeka neki avion. I meni je bilo minimum 2200 da bude porudžbina. Pa sam naručio tako neki rvoj gluposti. Neku krpu za stakla, neki set za poliranje farova, za plastiku neki sjaj, šubler, 50 burgija, 40 šelni, neku četkicu za brisanje prašine i ne znam šta još. I to sve 2300. Mada sve je to verovatno toliko beskorisno i nekvalitetno da ne vredi ni 200 dinara ali dobro, šta će mi pare, ionako.
Kako to misliš?virtuelne kartice izgleda vise ne rade...
Pa jeste dosta toga šklj kvalitet ali opet, ne možeš da znaš dok ne probaš.
Ali baš mi je uzbudljivo sve to. A sto i jeste caka. Sve deluje tako jeftino a opet spičiš 3-4000 na gluposti.
Ja sam uzela one dodatke za er frajer. Žičano postolje za unutra, neki kao štapići za ražnjiće, zaštitna podloga za uređaj. Naručila sam neke neseserčiće, novčanike. Neseseri su preveliki za moj "ukus" htela sam da im vratim, nisu hteli nazad pare refundirali su mi pa sam ih poklonila. Podlogu za erfrajer sam greškom narucila dve, jednu sam dala.
Oduševile su me kruška i muzička kutija. Jako mi se dopao i stoni kalendarčić. Kapa koju sam naručila stvarno izgleda lepo i uživo sve dok je ne pipneš. tek tad se oseti "kvalitet"
Koleginica mi je dala pare da njoj naručim neki šorc za jogu, za podizanje zadnjice , umreh od smeha kad sam videla ono. Najlončina sa dve izbočine kao za seese na doopetu... Reče mi da ga je bacila.
Bilo kako bilo, ja čekam 3.paket krša![]()
kad ti nešto ne odgovara, imaš pravo da vratiš s tim što ima opcija ti njima robu oni tebi pare-posle izvesnog vremena.Guzodrž? Stvari koje nisam ni znao da postoje
Sinoć sam naručio još jedan paketKišnu kabanicu, 6 pari čarapa i neki starter za kola koji može da duva gume . Sad kad mi sav ovaj lom stigne, idem na neku pumpu sa onima što prodaju parfeme da im pravim konkurenciju.
A kako ti njih pitaš da ti vrate pare i kako oni tebi kažu da neće?
Samo me zanima koja armija malih Kineza sve to logistikuje. Koliko li samo zaposlenih ima taj temu.kad ti nešto ne odgovara, imaš pravo da vratiš s tim što ima opcija ti njima robu oni tebi pare-posle izvesnog vremena.
A ima opcija i da umesto para na račun posle izvesnog vremena odma na tvoj nalog legnu kuponi u iznosu koji si platio to nešto a koje naravno možeš da trošiš samo na njihovom sajtu. Ja sam išla na drugu opciju. Dobila sam kupone ali rekoše da ne moram da šaljem nazad. Pitanje jel bi to (da ne moram da vraćam) bilo moguće da su u pitanju neke skupe stvari umesto gluposti koje sam ja vraćala
to bi ustvari trebalo da bude ovakoGuzodrž? Stvari koje nisam ni znao da postoje
Sinoć sam naručio još jedan paketKišnu kabanicu, 6 pari čarapa i neki starter za kola koji može da duva gume . Sad kad mi sav ovaj lom stigne, idem na neku pumpu sa onima što prodaju parfeme da im pravim konkurenciju.
A kako ti njih pitaš da ti vrate pare i kako oni tebi kažu da neće?
Ne znam zašto ali me sad živo zanima kako je to izgledaloto bi ustvari trebalo da bude ovako
![]()
ali kao što rekoh dve cevke sa sisama
EVo našla sam u telefonu sliku koju sam joj pustila na viber kad je stigo paketNe znam zašto ali me sad živo zanima kako je to izgledalo![]()
11-14Koliko ste vi čekali na paket? Koliko dana od kad ste poručili dok je stiglo?
Лепо.Danas je trebalo da stigne ali su mentoli iz brze pošte poslali paket u drugo mesto koje se isto zove. I to se stoti put dešava. Pa imaš adresu druže i broj pošte dal si slep
Kako da se sad žalim Kinezima?![]()
Ma hteo ja ali ne znam kako. Pisao neki mail ali kao ne može taj da prima odgovore. Posle ono išao na neke opcije kao žalbe ali nigde nema opcija ako kurirska služba promaši seloЛепо.
На Амазону имаш опредељених 10 долара ако те зезне курирска служба па ти потрошиш своје време на табанање до нпр. поште.
Жали им се.![]()