Tema o Temu

Do sada sam dobio dva Temu paketa i zadovoljan sam. Ono što je primedba je to što je obuća po pravilu za broj manja od naručene. valjda su im manji kalupi.
Tako da ako npr nosite broj 44 možete slobodno da naručite 45.

1000029659.jpg

5 novembra sam naručio, poslednja informacija je da od jutros u 6 negde čeka neki avion. I meni je bilo minimum 2200 da bude porudžbina. Pa sam naručio tako neki rvoj gluposti. Neku krpu za stakla, neki set za poliranje farova, za plastiku neki sjaj, šubler, 50 burgija, 40 šelni, neku četkicu za brisanje prašine i ne znam šta još. I to sve 2300. Mada sve je to verovatno toliko beskorisno i nekvalitetno da ne vredi ni 200 dinara ali dobro, šta će mi pare, ionako.

meni simpaticna ova tema jer interesantno je da u osnovi covek projektuje svoj odnos prema materijalnom
i sama sam u medj onima koji materijalni svet dozivljavam samo ko vozilo ljubavi i duhovnosti
koliko se puta desilo da udjete u necju kucu, sve neka najjeftinija iverica a ljudi je cuvaju odnose sa sa postovanjem i zahvalnoscu
jer postuju sam zivot, vole se i oseca se ljubav i harmonija i jednostavno utkano je u sve sto dotaknu, obuku..
vrednost ima sve ono sto nosi sa sobom neku lepu dobru energiju

5 novembra sam naručio, poslednja informacija je da od jutros u 6 negde čeka neki avion. I meni je bilo minimum 2200 da bude porudžbina. Pa sam naručio tako neki rvoj gluposti. Neku krpu za stakla, neki set za poliranje farova, za plastiku neki sjaj, šubler, 50 burgija, 40 šelni, neku četkicu za brisanje prašine i ne znam šta još. I to sve 2300. Mada sve je to verovatno toliko beskorisno i nekvalitetno da ne vredi ni 200 dinara ali dobro, šta će mi pare, ionako.
Pa jeste dosta toga šklj kvalitet ali opet, ne možeš da znaš dok ne probaš.
Ali baš mi je uzbudljivo sve to. A sto i jeste caka. Sve deluje tako jeftino a opet spičiš 3-4000 na gluposti.
Ja sam uzela one dodatke za er frajer. Žičano postolje za unutra, neki kao štapići za ražnjiće, zaštitna podloga za uređaj. Naručila sam neke neseserčiće, novčanike. Neseseri su preveliki za moj "ukus" htela sam da im vratim, nisu hteli nazad pare refundirali su mi pa sam ih poklonila. Podlogu za erfrajer sam greškom narucila dve, jednu sam dala.
Oduševile su me kruška i muzička kutija. Jako mi se dopao i stoni kalendarčić. Kapa koju sam naručila stvarno izgleda lepo i uživo sve dok je ne pipneš. tek tad se oseti "kvalitet"
Koleginica mi je dala pare da njoj naručim neki šorc za jogu, za podizanje zadnjice , umreh od smeha kad sam videla ono. Najlončina sa dve izbočine kao za seese na doopetu... Reče mi da ga je bacila.
Bilo kako bilo, ja čekam 3.paket krša :lol:

Pa jeste dosta toga šklj kvalitet ali opet, ne možeš da znaš dok ne probaš.
Ali baš mi je uzbudljivo sve to. A sto i jeste caka. Sve deluje tako jeftino a opet spičiš 3-4000 na gluposti.
Ja sam uzela one dodatke za er frajer. Žičano postolje za unutra, neki kao štapići za ražnjiće, zaštitna podloga za uređaj. Naručila sam neke neseserčiće, novčanike. Neseseri su preveliki za moj "ukus" htela sam da im vratim, nisu hteli nazad pare refundirali su mi pa sam ih poklonila. Podlogu za erfrajer sam greškom narucila dve, jednu sam dala.
Oduševile su me kruška i muzička kutija. Jako mi se dopao i stoni kalendarčić. Kapa koju sam naručila stvarno izgleda lepo i uživo sve dok je ne pipneš. tek tad se oseti "kvalitet"
Koleginica mi je dala pare da njoj naručim neki šorc za jogu, za podizanje zadnjice , umreh od smeha kad sam videla ono. Najlončina sa dve izbočine kao za seese na doopetu... Reče mi da ga je bacila.
Bilo kako bilo, ja čekam 3.paket krša :lol:

Guzodrž? Stvari koje nisam ni znao da postoje 🤣

Sinoć sam naručio još jedan paket 🙄 Kišnu kabanicu, 6 pari čarapa i neki starter za kola koji može da duva gume . Sad kad mi sav ovaj lom stigne, idem na neku pumpu sa onima što prodaju parfeme da im pravim konkurenciju.
A kako ti njih pitaš da ti vrate pare i kako oni tebi kažu da neće?

Sinoć sam naručio još jedan paket 🙄 Kišnu kabanicu, 6 pari čarapa i neki starter za kola koji može da duva gume . Sad kad mi sav ovaj lom stigne, idem na neku pumpu sa onima što prodaju parfeme da im pravim konkurenciju.
kad ti nešto ne odgovara, imaš pravo da vratiš s tim što ima opcija ti njima robu oni tebi pare-posle izvesnog vremena.
A ima opcija i da umesto para na račun posle izvesnog vremena odma na tvoj nalog legnu kuponi u iznosu koji si platio to nešto a koje naravno možeš da trošiš samo na njihovom sajtu. Ja sam išla na drugu opciju. Dobila sam kupone ali rekoše da ne moram da šaljem nazad. Pitanje jel bi to (da ne moram da vraćam) bilo moguće da su u pitanju neke skupe stvari umesto gluposti koje sam ja vraćala

kad ti nešto ne odgovara, imaš pravo da vratiš s tim što ima opcija ti njima robu oni tebi pare-posle izvesnog vremena.
A ima opcija i da umesto para na račun posle izvesnog vremena odma na tvoj nalog legnu kuponi u iznosu koji si platio to nešto a koje naravno možeš da trošiš samo na njihovom sajtu. Ja sam išla na drugu opciju. Dobila sam kupone ali rekoše da ne moram da šaljem nazad. Pitanje jel bi to (da ne moram da vraćam) bilo moguće da su u pitanju neke skupe stvari umesto gluposti koje sam ja vraćala
Samo me zanima koja armija malih Kineza sve to logistikuje. Koliko li samo zaposlenih ima taj temu.
Pa da, ovo je sve sitno i u suštini, ni njima a ni kupcu nije neki problem da eventualno džabaiše par evra. Ali, da, pitanje je kako je kada su u pitanju neke skuplje stvari. Ja nikad ništa do sad nisam kupio onlajn. Bukvalno. Mislim da se i ne bih usudio kupiti ništa iole skuplje

to bi ustvari trebalo da bude ovako
d8715015-8da1-41b3-a3c7-f5133e40dbce.jpg

ali kao što rekoh dve cevke sa sisama

Malo danas pregledah ponudu...sve i jedan odjevni predmet od poliestera,cak i carape.
To ne vrijedi nista ni da besplatno nude.Cisto smece.
Od kucnih gluposti su mi se svidjeli drzaci za escajg u obliku jelkica ili deda mrazova.🙂
Ne znam kako sam do sada zivjela bez toga.😂
Mastoviti su,mora se priznati.
U kvalitet, cak i minimalan,i dalje sumnjam.

Danas je trebalo da stigne ali su mentoli iz brze pošte poslali paket u drugo mesto koje se isto zove. I to se stoti put dešava. Pa imaš adresu druže i broj pošte dal si slep
Kako da se sad žalim Kinezima? :besan2:
Лепо.
На Амазону имаш опредељених 10 долара ако те зезне курирска служба па ти потрошиш своје време на табанање до нпр. поште.
Жали им се. :lol:

Лепо.
На Амазону имаш опредељених 10 долара ако те зезне курирска служба па ти потрошиш своје време на табанање до нпр. поште.
Жали им се. :lol:
Ma hteo ja ali ne znam kako. Pisao neki mail ali kao ne može taj da prima odgovore. Posle ono išao na neke opcije kao žalbe ali nigde nema opcija ako kurirska služba promaši selo 🙄

Kupim pre neki dan kod kineza neseser jer mi je hitno trebao manji. Čuj "hitno"! Kao da gori pod nogama!

250 din
1000030729.jpg

Malopre odem na Aliexpres da proverim da li sam i šta sam poručila.

I vidim

1000030730.jpg

Toliko o razumnoj kupovini!

Pa to kada krećeš da klikćeš i klikneš razum izgubiš!

Back