Tema o Temu

Narucivala sam preko temu,aliexpress,shein....(zarazaaa)posebno za žene koje vole sredjivanja kuće sudje dekoracije kao ja 🫢🫣 stose tiče plaćanja nikad me nisu zeznuli plaćam preko aplikacije Klarna tak da nisam nikad imala problem,a to da platim pa tek onda dami dodju stvari to nikad jer ako nedobijem paket ko će izganjat da nije došao....neda mi se .....jednom mise desilo preko amazon rekla sam nikad vise ni preko bilo koje aplikacije sve u svemu super su

Jel neko kupovao haljine ove vrste ili slične ? Da li je moguće da su tako lepe u prirodi?
IMG_20250308_115122.jpg

Moram da kažem da su zimske cipele koje sam naručio u oktobru (i bio zadovoljan) krenule da propadaju, odnosno leva cipela đon sa zadnje strane je krenuo da se odlepljuje. Ipak jeste gori kvalitet od onih koje možemo da kupimo u radnji i koštaju 100+ evra.
Kvalitet se uvijek placa.Nikad nema nista da je kvalitetno i jeftino.
Inace,bacila sam oko na materijale odjece koju temu prodaje...sve,ali bas sve je teska sintetika u kojoj se usmrdis na znoj u roku od pet minuta.
Cak su i carape i ves od sintetike.
Tako da mislim da je ova haljina,cak i ako na slici izgleda lijepo, prilicna katastrofa.
Ali vidim da mnogim ljudima ne smeta da nose razne najloncine i poliester na sebi,samo da je jeftino.

Inace,bacila sam oko na materijale odjece koju temu prodaje...sve,ali bas sve je teska sintetika u kojoj se usmrdis na znoj u roku od pet minuta.
Tako da mislim da je ova haljina,cak i ako na slici izgleda lijepo, prilicna katastrofa.
Ali vidim da mnogim ljudima ne smeta da nose razne najloncine i poliester na sebi,samo da je jeftino.
Nije baš sve, ukucao sam cotton shirt i izbacuje mi artikle. Nema ih puno ali ima i stvari od pamuka.

Ako je izgled te haljine koliko toliko pristojan, za tih par sati na maloj maturi joj neće biti ništa da nosi sintetiku.
To su ionako stvari koje se nose jednom u životu.
Ona ima 15 godina a želi nešto što joj ne priliči uzrastu.
Za to nisam spremna da platim 400 evra, koliko otprilike košta po buticima.

Ako je izgled te haljine koliko toliko pristojan, za tih par sati na maloj maturi joj neće biti ništa da nosi sintetiku.
To su ionako stvari koje se nose jednom u životu.
Ona ima 15 godina a želi nešto što joj ne priliči uzrastu.
Za to nisam spremna da platim 400 evra, koliko otprilike košta po buticima.
Pa dobro,ako je za jednokratnu upotrebu onda mozda i moze proci...ali obicno los materijal ide u kombinaciji sa losim krojem.
Oni i idu na foru jeftinoce,nije skupo,pa ako i bacis nije ti žao.

Na temu nenarucujem odelo,naručujem na SHEIN za moju cerkicu koja izrasta iz toga brzo pa da nebacam pare previse kupim ponesto jer prelepe stvari imaju a nije los kvalitet tamo je daleko bolje odelo i kvalitet super ali i cene su veće nego na Temu,

Prijateljica je napravila porudžbinu. Uz to je dobila da bira poklone. Onda joj je kroz desetak dana stigao paket a u paketu samo pokloni a ono što je poručila nije stiglo. Čak i u pregledu porudžbine se pojavljuju samo ti pokloni a glavnih proizvoda uopšte nema. Zna li neko o čemu se radi?

Back