Televizijske ličnosti koje vas nerviraju

ko Bata Životinja - karirani sako, oker i roze kocke, a dole famerke ? :lol:

hihihihi....

a pazi, ima teza ( i ja se slažem!) da tv novinari NE moraju da budu manekeni. Zaista mislim da ne moraju! Druga stvar što je kudikamo prijatnije gledati lepog čoveka....mislim, nekad je dovoljno da bude profesionalac i šarmantan (ko Timofejev, nije baš kao Vlado Georgijev, al je slaaa-daak....:D )

Betty:
pa da, pa to ti kažem :)
Mene je UŽASNO nervirala (davnih dana doduše, dok sam gledala tv) ona Biljana sa Pinka...onaj prozukli sopran :mrgreen: Jao kad se setim...počne da joj puca glas u sred emisije koja traje 5 minuta :lol: Mislim, 5 minuta!!!! Džizs. Još je bila i glupa. Jel je ima sada na tv? :)
pa pojavi se kad je neki fensi filmski festival da nam kaze kako je njen drug George Clooney bas njoj dao ``eksluzivan`` intervju...bla bla.smaracica :mad:

Mirka šizika:
Sta bre uskoro, videh je ja veceras...Fizicki - grob!!! Toliko ruzno da se tesko gleda...A kosa masna... A joj majko , na tv - u ruznije nema...

E sinoc gledam vesti na rts-u a novinar sa lica mesta u kariranom sakou iz 80-tin i kariranoj kosulji :shock: ...Kriminal...Stoji i deklemuje vest ..Bode oci stajling ..Nisam ni cula sta je rekao od soka..

: o )
Uskoro...čim mi prođe high temp. Znači tako, znao sam da ta demistifikacija ljudi iza i ispred mašina neće biti najsrećnije rešenje . Ništa, i na nju ćemo da žmurimo..dok ih ne dotera Ašok Murti ili tako neki ... E, Antonelaaaaa..
:lol: RTS je stvarno umislio da je javni servis, ali je trebalo da im kažu da se ne radi o vodoinstalaterskom servisu..

Belgrade girl, ako mislimo na istu emisiju, to bi trebalo da bude Nenad Stefanović...
Znači, sa koncepta Pozovite 92; kriminal u gradu, prešli su na požare i poplave ...inventivno...i on je deo nekog transfera, ne znam na kojoj je TV bio ranije, a i nebitno je...glupost, saglasan sam

Pajamaco, je l’ ona vodila Vanilice na RB92? Kakva je to lepa emisija bila…

Jesi slušala nekad Vanilice? : o)

pronasla sam da se zove mladen mijatovic,ako ne gresim,i mislim da svi mislimo na njega...koliko se secam on je imao neke reportaze na BK ranije...ali svaki put kada ga cujem,pitam se kako mu niko ne skrene paznju na dikciju

Ne grešiš, to je taj lik iz Poligrafa, dada, ja sam se isprebacivao, u stvari pola sata emisije gledaš rotaciono svetlo na policijskim automobilima, totalno je prazno, a tematski može da se uradi levom rukom i da bude extra zan. On je čak imao i besmislene priloge u emisiju o noćnom saobraćaju u busevima, totalno delirijumsko skitanje i slikanje.. ja mislim da ne grešim , o tom Mijatoviću je reč..
To bi trebalo da bude autorska emisija, manje se obraća pažnja na sve one stvari koje ljudima koji prate emisiju smetaju, a on frflja dok priča..dobro, n veze. Pa, kako govori M. Marić? :lol:

Meni je ona k*ava iz "Zamke"...a jooooooooooooooooj kukuuuuuuuuuuuuu majko ko je stavi onakvu...mene sramota da gledam..zena `ladno rokce!Yebote!Daj..
A i ona plavusa sto vodi nacionalni dnevnik...sunce ti ko da su sestre!
Ima ih jos sigurno sam`da se setim..a da!Suzana Mancic!No comment..trebalo bi mi jedno 10strana a umorna sam sad previse da bih pisala..

forumas:
Jelena Bacic Alimpic nije zavrsila filozovski nego filoloski fakultet i to knjizevnost.Mislim da je jedno vreme i radila kao profesor knjizevnosti.Smatram da je jako pametna i inteligentna osoba i da joj je jedina mana sto nema karakter i dostojanstvo.Stvarno ne razumem zasto se spusta na taj nivo samo zbog novca.

Mozda i jeste,ali stvarno se ne slazem jer fujfuj je moj utisak o njoj zgadila mi je SVET ako se secate pre 100 godina i sad jos Bravo Show to se zove jadara :-( ;) :p

tema je odlicna,ali mozemo samo da `ladimo usta jer Tijanica ili vlasnika `pinka` bas briga ko se nama ne dopada...
za mene su najgori svi sa `pinka`,koji su svi do jednog po istom sablonu-piskav,iritirajuci glas,preduga pitanja,uskakanja u rec,koriscenje postapalica,ako je prisutna i publika pod obavezno svaki cas se obracaju publici:`molim jedan aplauz...`...bljak
sa rts-a jedna koja vodi bg hroniku,kratke kose,koja je toliko napadna i jednostavno ne da nikome da dovrsi recenicu,i naravno Dejan Pantelic koji je prototip voditelja,on je stvarno jadan...
sa b92 plava voditeljka dnevnika koja toliko gresi,ali svaki put.
najbolji su mi-sa b92 vodielj dnevnika Goran Dimirijevic i sa rts-a Tanja Peternek

Back