Televizijske ličnosti koje vas nerviraju

Nervira me Ivana Konstantinović sa B92.
Unosi mi se u ekran, preti mi pogledom, samo gledam kad će da iskoči i da me mlatne toljagom po glavi. Pobogu, da li može da deluje neko tako odbojno na TVu...
Ovaj utisak sam podelio sa još nekima, pa pitam i vas.. ko vam je odbojan, okrenete glavu kada vas njegovo ili njeno lice gleda sa ekrana..

HeBePoBaTaH_:
Unosi mi se u ekran, preti mi pogledom, samo gledam kad će da iskoči i da me mlatne toljagom po glavi. Pobogu, da li može da deluje neko tako odbojno na TVu...
Ovaj utisak sam podelio sa još nekima, pa pitam i vas.. ko vam je odbojan, okrenete glavu kada vas njegovo ili njeno lice gleda sa ekrana..

joj ona je stvarno odvratna

I mene nerviraju ono dvoje sa B92,tako su smotani,nezanimljivi,pokusavaju da budu duhoviti..prosto mi je neprijatno da ih gledam...stidim se umesto njih,pa pobegnem..
Ali vrhunac vestackog ponasanja i afektiranja(stalno namesta kosu,mlati glavom ko neslana,nesto pokazuje rukama prema gostima) je gospodjica sa pinka koja vodi(valjda)zenske price i ono kad se dvoje vole ili traze, a oni ih spoje.Niti znam njeno ime, niti ime emisije koju vodi...o pameti....

Ivana treba i mora da ima svoje simpatizere : o )
A SM je voditeljka, ona po deafoltu ne bi mogla da bude spiker, pre svega zbog boje glasa..ne ulazim u to da li mi je simpatična ili nije, obična je sasvim i to je moj utisak..

Ivana ima dobru dikciju, sve je to korektno, ali je antipačna i auditorij gleda sa prekorom sa malog ekrana..zaista iritira njen stav ispred kamere.
Mislim da su je, nevezano za nas, malo driblali, pa se juče i osmehnula

Inače kad me neko nervira, ja promenim kanal. I kraj
Ne mogu da promenim kanal, ako pratim informativni program te kuće, ali to ne znači da bi trebalo samo da slušam. Televizijski program se GLEDA. I bitna je celokupna pojava spikera.
Pratim Vesti B92

Nisi mašila temu, samo što ne mogu da se porede voditelji i spikeri..
U Dizanju, ona dvojka se itekako bavi i spikerskim poslom, dakle - čitanjem sa idiota.
Kad ih režija ostavi bez txta, da nema košuljice ŠTA treba dalje da se priča, ne bi umeli ni da beknu..spontani su kao sajle :lol:
Pogotovu onaj ženski lik, uopšte se ne mogu da se setim kako devojka izgleda..
Ivana je za njih persona : o )))

HeBePoBaTaH_:

Ma ne samo Ivana Konstantinovic, svi sa B92 imaju neke cudne pokrete, prave grimase dok vode taj njihov info program... Samo sto ne kazu e ala ste majmuni...

:lol: I ja sam to primetila na B92, pročitaju ti vest i onda ti mimikom sugerišu kako treba da reaguješ, npr. da se namrštiš najčešće:
Meni to smor, nemoj da mi tu plasiraš tikove, plasiraj mi INFORMACIJU. To je zato što nas ne tangiraju iste stvari :)

a jel mogu ja da kažem ko ja najsimpatičniji, jel mogu, jel moooguu.......:lol: Ovde da kažem, a, hebe? :P Goran Dimitrijević. Eto 8)

Sad ja da vam kazem - ja bi bila najbolja kad bi me pustili da radim ! E mnoooooooooogo sam slatka... :wink:
E a dal ste obartili paznju na devojke koje vode vesti na studiu b...Sve sami bivsi studenti knjizevnosti..zato ih znam...A uzas spikeri , jedva procitaju vest od frke i treme...Gledajte ujutru smejte se malo..Super su ...

Sta bre uskoro, videh je ja veceras...Fizicki - grob!!! Toliko ruzno da se tesko gleda...A kosa masna... A joj majko , na tv - u ruznije nema...

E sinoc gledam vesti na rts-u a novinar sa lica mesta u kariranom sakou iz 80-tin i kariranoj kosulji :shock: ...Kriminal...Stoji i deklemuje vest ..Bode oci stajling ..Nisam ni cula sta je rekao od soka..

Back