Svi sem Memedovića i one dvojice što komentarišu NBA na Sport klubu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to j tačno...haha sto vise ladite usta(kako greba rece), ovom voditeljima raste rejting - ali i plata![]()
Olja Bećković Dobar novinar, ali katastrofa voditelj. Mogla bi da ode na neki čas kod Kovačevićke, da je poduči oblačenju i dikciji.
slazem se za kovacevicku.posebno mi se dopada sto vodi racuna o oblacenju,i uvek je korektno obucenaOlja Bećković Dobar novinar, ali katastrofa voditelj. Mogla bi da ode na neki čas kod Kovačevićke, da je poduči oblačenju i dikciji.
a ovaj covek/voditelj me neopisivo nervira.kviz koji volim ne mogu da gledam jer je on voditelj.volim da se kockam sa drzavom (i uvek gubim),a ne mogu da gledam direktno izvlacenje jer je covek toliko antipatican i iritantan sa njegovim podvriskivanjem i nesuvislim komentarima.sticem utisak da je na reteseu jedini voditelj.univerzalac covek![]()
Zaboravih i ovog Pantelica, iritantan takodje do bola... Secam se njegove emisije Kesolovac...![]()
.. ''taj je dobar kakvih sve ima..''
a koji je izbor?ja nesto i ne znajem koji su voditelji sem njega.to bas htedoh da pitam, ima li predloga za neke druge koji bi zamenili ove?
to bas htedoh da pitam, ima li predloga za neke druge koji bi zamenili ove?
Jovana Jankovic, trenutno ne mogu da ju smislim na TV Pink.
Jovana i onaj pigmejac sa njom. Ujutru im dodju gosti, stricnjaci, doktori, ovo dvoje ne umeju da postave pitanje, gosti se naravno smeju od neprijatnosti.
А и деформисала јој се фаца на неки изразито ружан начин.Verujem da će na ovoj temi imati mnogo što šta da se kaže.
Da počnem:
- Snežana Dakić
Žena jednostavno ne voli srpski jezik, ubi sa svojim stajlinzima, fashionima, personalitima, i drugim izrazima.
Verujem da će na ovoj temi imati mnogo što šta da se kaže.
Da počnem:
- Snežana Dakić
Žena jednostavno ne voli srpski jezik, ubi sa svojim stajlinzima, fashionima, personalitima, i drugim izrazima.