Televizijske ličnosti koje vas nerviraju

Samo mi Branku iz "Piramide" ne dirajte. Jedna je od najinteligentnijih i najlepsih voditeljki.
A sada....ono najbolje
Dakle, onaj stvarno nepismeni Milan Kalinic bi vec jednom trebalo da nauci da upotrebljava glagol TREBATI. Ne znam ko ga zaposli!!!!!!!!!!
Ko me jos nervira? Da onaj iz "Pitanja za sampiona"....definitivno mi skace na svaki zivac a frizura mu je za Oskara!
Od zenskih, definitivno Sanja Marinkovic i ona krava iz "Zamke"! :D :D :D

Ona krava sto vodi zamku...ma ko je samo pusti?E,ona je ko pustena s lanca...grokce,upada u rec (dobro to joj je u opisu radnog mesta,ali opet....) i definitivno je najodvratnija!Ona Nacionalni dnevnik girl...plavusha...ko da joj je sestra rodjena,A tek Marinkoviceva...ta je za medalju debil!"Cesto puta,snajki..."Mislim zeno obrazuj se!

Onaj nesrecni slucaj od Ivana Bauera. On je toliko jadan da se iz emisije u emisiju trudio da imitira najboljeg Tarika Filipovica, naravno bez imalo uspeha. Bljuvalo mi se od njega. Sreca da su ga skinuli sa tv.Nadam se zauvek.
Sto se tice teta mrzim iritirajuci glas Sanje Marinkovic

Smesni su

d-a-k-a:
Jao zaboravila sam Sanju Marinković. Kako sam mogla? Ona je sinonim za najgoru voditeljku. Užasava me ono njeno "Stvarno?"

Sto ste se svi okomili na Sanju Marinkovic? :D Meni ni jedna voditeljka nije najgora, i ni jedan voditelj mi nije najgori, rade ljudi svoj posao.Meni je najgore kad se zene skupe ispred televizora pa pocnu "Jao sto me nervira ova voditeljka, jao sto me ovaj nervira vidi kakva mu je glava" :D Cak me ne nerviraju ni voditeljke Granda a zaista ono sto one moraju svaki put grandiozno da najavljuju, to nije ni malo zahvalan posao.Ako hocete da se pozalite na voditelje obratite se urednicima koji su ih postavili i onima koji su napravili emisiju, voditelji su tu radna snaga.

Dragana MV:
Jelena Bačić Alimpić definitivno.... Toliko se šlihta svojim gostima da mnogo smara. Jao, pa slatka moja , ti si kao vino itd...
U pravu si za Bacic-Alimpic.Ona kao zavrsila filozofski fakultet,valjda se tamo uci da grokces kao svinja dok se smejes.A najbolji frajer je Tarik Filipovic.Dobro izgleda,super smisao za humor i obrazovan.Nekad pretera,ali je ipak lik.

luckastalutkica:
Sto ste se svi okomili na Sanju Marinkovic? :D Meni ni jedna voditeljka nije najgora, i ni jedan voditelj mi nije najgori, rade ljudi svoj posao.Meni je najgore kad se zene skupe ispred televizora pa pocnu "Jao sto me nervira ova voditeljka, jao sto me ovaj nervira vidi kakva mu je glava" :D Cak me ne nerviraju ni voditeljke Granda a zaista ono sto one moraju svaki put grandiozno da najavljuju, to nije ni malo zahvalan posao.Ako hocete da se pozalite na voditelje obratite se urednicima koji su ih postavili i onima koji su napravili emisiju, voditelji su tu radna snaga.

To što smo se svi okomili na Sanju, sigurno je sa razlogom. Devojka je toliko neinteligentna i nemaštovita, što su i epiteti njenih emisija. U pravu si, ona radi svoj posao ali ga radi veoma loše (to su joj par puta i sami gosti sugerisali - u smislu da postavlja glupa pitanja i sl). Poslednja njena emisija koju sam gledala ( kada sam se sebi zaklela da u životu neću da pogledam ni jednu više) bila je kada je pozvala u goste Lazara Ristovskog, Branislava Lečića i ne sećam se još koga. Likovi su sjajni, načitani, rečiti, prelepo se izražavaju a naša, "draga nam voditeljka" posle bilo koje njihove rečenice samo je uzdisala, govorila "DIVNO" ili "KAKO STE TO LEPO REKLI" i prelazila na naredno pitanje koje je goste zasmejavalo više nego prethodno.
Ovaj primer je samo jedan od milion sličnih, tako da ne bi uopšte trebalo da diskutujemo o tome kako ona radi svoj posao.

A Suzana Mancic kao RADI svoj posao? ili radi SVOJ posao? Ili radi svoj POSAO?
U stvari tv nemam duze vec ali mora da je odvratna. Video sam je jednom.
Olja B. je losa kao pojava ali je inteligentna ali i previse cenzurise "javljaoce" i pristrasna je samim tim sto daje nazive predlozima a kamoli ostalo... Losa je i ona zena sto vodi nacionalni dnevnik na Seljackoj televiziji, znate koja, ne pamtim imena. Ona na Piramidi je isto najgora.
Ne, NAJGORA je ona trendi shishka sto je bila trudna pa veroatno vise nije jer je trudno aut! Ne znam sta je ali je iritirala ko cela BK zajedno. Ko onaj najgori kviz sto po 20 min kenjaju voditelji koji, recimo, stvarno nisu krivi sto rade za lopove. Ima ih jos mnogo. Manje je dobrih nego najgorih.

Jelena Bacic Alimpic nije zavrsila filozovski nego filoloski fakultet i to knjizevnost.Mislim da je jedno vreme i radila kao profesor knjizevnosti.Smatram da je jako pametna i inteligentna osoba i da joj je jedina mana sto nema karakter i dostojanstvo.Stvarno ne razumem zasto se spusta na taj nivo samo zbog novca.

Back