Televizijske ličnosti koje vas nerviraju

KOCKARKA:
Ne mogu da smislim Hloverku sa HTV,razbila bih TV kad naletim na nju kad se samo setim kako je svrsavala kad je objavljivala pocetak bombardovanja na YU
Ја нисам гледо ХТВ од распада југе(не могу да га ухватим са обичном антеном ;) ).......А и немам желју да га гледам.....Ал чудо једно како сви патријоти прате хрт и коментаришу ово или оно....Баш ме брига за хрт. :roll: ..

goxy:
Ја нисам гледо ХТВ од распада југе(не могу да га ухватим са обичном антеном ;) ).......А и немам желју да га гледам.....Ал чудо једно како сви патријоти прате хрт и коментаришу ово или оно....Баш ме брига за хрт. :roll: ..
nisam zavrsila racune sa njima i u mom je interesu da budem u toku

Ko postavi onog morona na RTS sa BK? Ne znam kako se zove, sportski komentator je na SP, prenosi svakyu drugu utakmicu. Karakteristican je po tome da non-stop cuti, a narocito kada neko da go.
Moron, krelac, debil, lipicner, ulizica, izdao svog gazdu Karica (sedne mu na prezime) pa se ulizuje Tijanicu :evil:

Terror Techa:
ona debela sto vodi zamku na pinku
vidojevic,vidojkovic?
ne znam joj ime
E u pravu si.Stvarno je stoka.A sa poslom nema blage veze.Ona kao voditelj treba da bude neutralna /narocito kad se uzme u obzir kakvu emisiju vodi/ a ona je sve sem neutralna.Totalno neprofesionalno.
Inace generalno gledano voditelji na nasim tv kanalima su ocaj.
Tu su jos:
1.voditeljka piramide
2.pa voditeljka emisije upitnik na RTS.Mislim da se tako zove.Ona cuvena riba sto se njeni obozavaoci spaljuju zbog nje.
3.Pa svi sportski komentatori sa RTS-a

Back